Ответы: 0
02.07, 16:36
Удалено автором
02.07, 19:33
Вітаю шановне Товариство! Що до предмета, на мій погляд цілком собі пристойна, гарно збережена , саме автентична тарілка, так звана агітаційка. "" А от те що зображення не не зовсім збігається з фото з каталога, то якраз норм. Вони розписувались в ручну, і багато деталей природньо не ' ідентичні. Клеймо наче грає, усе на місці, так що не розумію з чого шановні експерти вирішили що то фуфло"".. Бажаю Усім Успіху!
Ответы: 1
Ответы: 2
02.07, 21:34
Малюнок схожий, але на жодній оригiнальнiй   немає білого поля між малюнком і обідком(?),  i хорошо зробити якiснi фото для порiвняння.
olirka1005
03.07, 15:54
Ну ви самі розсудіть, як можна було намалювати таку карикатуру на червоноармійця в ті часи? Ще б на дзержинського намалювали пародію.
06.07, 00:25АвторОтвет ll30
Только тарелка у меня на руках. А что на e-bay - я не знаю. я не ставил и никому не давал. Она лежала в гараже с начала войны.
03.07, 21:24
Тарілка схоже стара. Малюнок та підпис, можливо початку 2000-х. Я б її зберіг, бо це зріз культури того часу. Взагалі, фото неякісні. Треба в руках потримати
olirka1005
04.07, 07:09Ответ AndriyKiev
Тарілка схоже стара. Малюнок та підпис, можливо початку 2000-х. Я б її зберіг, бо це зріз культури того часу. Взагалі, фото неякісні. Треба в руках потримати
На мову колекціонерів це сучамна розпис по старому бєлью. Тобто к ГФЗ та періоду клейма не має ніякого відношення. Тобто, підробка.
04.07, 18:13Автор
Шановні експерти Я купив цю тарілку приблизно 8 років тому у літньої жінки (недорого). Вона сказала, що тарілка зберігалася у сім'ї, наскільки вона пам'ятає (тобто приблизно з 1940-1950 рр.). У цьому історія походження (провенанс) закінчується. Малюнок примітивний, але саме такий і був. Такі тарілки підробляли у Німеччині 20-х рр. 20 століття на "старом белье" - тобто. на тарілках були знаки Н-II, A-III або двоголовий орел, які могли бути зафарбовані чи ні. На справжній тарілці має бути надглазурне клеймо ДФЗ (ГФЗ) "перехрещені серп і молот із частиною шестірні" (її автор художник А. Карєв). Тут так і є. Проблема у цій тарілці – її ідеальний стан. Якби вона була склеєна зі шматочків, то питань не викликала б. З повагою
05.07, 23:13Ответ greenvik
Шановні експерти Я купив цю тарілку приблизно 8 років тому у літньої жінки (недорого). Вона сказала, що тарілка зберігалася у сім'ї, наскільки вона пам'ятає (тобто приблизно з 1940-1950 рр.). У цьому історія походження (провенанс) закінчується. Малюнок примітивний, але саме такий і був. Такі тарілки підробляли у Німеччині 20-х рр. 20 століття на "старом белье" - тобто. на тарілках були знаки Н-II, A-III або двоголовий орел, які могли бути зафарбовані чи ні. На справжній тарілці має бути надглазурне клеймо ДФЗ (ГФЗ) "перехрещені серп і молот із частиною шестірні" (її автор художник А. Карєв). Тут так і є. Проблема у цій тарілці – її ідеальний стан. Якби вона була склеєна зі шматочків, то питань не викликала б. З повагою
А який дiаметр тарiлки?
Хотите добавить сообщение?
Чтобы участвовать в обсуждении, пожалуйста, авторизуйтесь.
ПоискЗакрыть
Cookies
Мы используем обязательные файлы cookie для корректной работы сайта и дополнительные, чтобы сделать взаимодействие с сайтом максимально удобным. Это помогает нам персонализировать ваш пользовательский опыт и получить аналитическую информацию для улучшения сервиса. Если вы согласны принять все файлы cookie, нажмите «Принять все», если нет – «Только необходимые». Дополнительные сведения см. в Политике использования cookie.