Ответы: 0
07.07, 14:34
Дякую!
Швидше за все це кортик лише зібраний в майстерні Фокіна. Клинок, якщо не має клейм, може бути іншого виробника (навіть іноземного). Фокін мав в СПБ магазин офіцерського спорядження. Оцінювати без знання виробника клинка, чесно кажучи, безвідповідально. Та й загальний стан не зовсім колекційний. Та й без ножен...Для реставраторів на деталі може і згодиться. В таких випадках завжди пропоную виставляти під акцію "Резервнаціна 0,01%" з 1 грн та резервом ціни, по якій не шкода буде розлучитися з предметом.
Ответы: 1
12.07, 01:11
Думаю оригінал. В хол зброї основне це клинок. А тут він м'яко кажучи втомлений.
 (Бо зберігався без піхв). Пошукайте з лупою на клинку клейма. Але думаю, що їх там немає. Категорично не подобається клеймо фокіна. Порівняльний аналіз з клеймами фокіна з мережі з оригінальних предметів показує його повну відмінність від наявних. Чесно кажучи, без цього клейма він бувби більш оригінальнішим. Орел якійсь пародійний та відсутність щитика на тулубі орла. Клеймо тут як корові сідло. Наводжу приклад оригіналтних клейм з мережі. Якщо хтось знайде клеймо фокіна, подібне цьому і викладе тут,  то буду вдячний.
14.07, 20:19
Яб сказав, дуже дивне. Каліграфія схожа на правду. Виконання такого не бачив. Ні бормашини, ні штіхеля під руками у автора не було. Або не вмів користуватися. Всяке могло бути.
Хотите добавить сообщение?
Чтобы участвовать в обсуждении, пожалуйста, авторизуйтесь.
ПоискЗакрыть
Cookies
Мы используем обязательные файлы cookie для корректной работы сайта и дополнительные, чтобы сделать взаимодействие с сайтом максимально удобным. Это помогает нам персонализировать ваш пользовательский опыт и получить аналитическую информацию для улучшения сервиса. Если вы согласны принять все файлы cookie, нажмите «Принять все», если нет – «Только необходимые». Дополнительные сведения см. в Политике использования cookie.