Мы с кассиршей были в шоке !!! звонил на горячую узнавал,что надо
делать при таком раскладе, написал письмо продавцу
Нет подключения к Интернету. Проверьте соединение и нажмите «Повторить».
ПовторитьПроверка подключения...
Соединение восстановлено!
Друже PLUTon, ви забуваєте, що вартість доставки залежить не тільки від ваги - а й від розмірів посилки...
Ніяк вам не вдається налагодити історію кохання з Укрпоштою...)))
Покупатель не так понимает если указана Укрпочта!!!
(Ви їм скажіть - якщо не зроблять знижку, наступного разу замовите самий здоровенний барабан і будете лабанити їм у відділенні, доки дим з барабана не піде... )))
https://www.ukrposhta.ua/ua/ceo
школьного муз. инструмента с дефектом, вес 7 кг 640 грамм ,выставили счет 407 грн. это 75% сумма всего на карте, а хлеб за что мне купить, откуда вы такие цены рисуете!!! мне что брать микрозайма кредита на ваши фантазии, чтоб забрать посылку??????????
Так, з 1 липня Укрпошта запроваджує розрахунок вартості доставки посилок за об'ємною вагою, а не за фізичною вагою. Це означає, що вартість доставки визначатиметься об'ємом коробки, в яку запаковано відправлення, а не фактичною вагою посилки. Об'ємна вага розраховується як добуток довжини, ширини та висоти коробки у кубічних сантиметрах.Зайдите на сайт УП, там есть калькулятор, забейте все размеры, нас.пункты откуда и куда и он всё посчитает. Я думаю вполне может быть, я недавно получал посылки в их стандартных больших ящиках, 220 грн доставка, вес до 15 кг.
укрпошта шлак
138 голосов это уже серьезно. главно шобы не в голове
Генеральний директор «Укрпошти» Ігор Смілянський повідомив, скільки заробив у компанії торік. Як інформує «Главком», про це Смілянський повідомив на своїй сторінці у Facebook.
За словами гендиректора «Укрпошти», за 2024 рік він отримав зарплату та доплату 15 % за роботу з державною таємницею –11 723 286 гривень до податків, або в середньому 970 009 гривні на місяць.
«Із цієї зарплати я сплатив 2 398 153 гривень податку на дохід + військовий збір. Ще приблизно 2 100 000 гривень податків я сплатив у США, де є податковим резидентом. До речі, ці кошти пішли до федерального бюджету, з якого виділялася військова допомога Україні. Отже, після податків я отримав 6 926 930 гривні, або 577 244 гривень у середньому на місяць», – пояснив Смілянський.
тому й ліплять власні марки 2-3 випуски в місяць, щоб з голоду не померти
Та якраз знаючи, як ви ницувато намагались хитрувати в попередніх темах, є необхідність дещо уточнити у вас - ви купували синтезатор з уже розбитим корпусом( і ви про цей дефект знали) мабуть саме тому і ціна цієї ,,мандаліни" була 850 грн.???
Що ж до вартості пересилки - так тут теж не має вини ні продавця, ні пошти (відділення керується затвердженими тарифами) - бо хіба продавець чи пошта винувата, що ваша ,,мандаліна" довгувата...?
Думаю якби продавець відписався в даній темі - все б швидко стало на свої місця....
....и считает , что это основание для почты снизить стоимость перевозки его балалайки!))
А вообще . х..я тенденция наметилась: раньше были весеннии и осеннии обострения, а тут видно что времена года уже ни причём!
43692 Синтезатор IPlay MK-937 (дефект) — Держатели мобильных, накладки - SkyLots (6593768616)
Вы там хоть иногда капайтесь.
Нє - так нізя - то є протиправне діяння...
Підказую, шо можна упороть - так щоб всі були ,,в трєпєтном восторгє" від вас - заходите у відділення в час пік (в цей час там окрім персоналу можуть бути ще відвідувачі - все це ваші потенційні глядачі і фанати) оплачуєте посилку, дістаєте синтезатор, вмикаєте і навалюєте ,,Ду Хаст" з репертуару ,,Рамштайн", рвете на собі майку, і в кінці розбиваєте на друзки, об підлогу, ту многострадальну ,,мандаліну" - відвідувачі і персонал вмить перетворюються на ваших фанатів, шалено аплодують вам, в вашу сторону летять квіти, м'які іграшки, посилки, собаки, розтоптані кеди 46 розміру, бюстгальтери, трусики танга і труселя по коліна, а також швабри, гирі, ксерокси і т.д. (в кого що було під руками).
Після цього ви кланяйтесь і з гордо піднятою головою, неспішно (як подобає поп-зірці) під гучні овації покидаєте відділення.
В підсумку матеріальні втрати: вартість ,,мандаліни" + пересил.
Але для справжнього артиста - то ,,ніщо", ви здобудете визнання і прихильність фанатів - а те дорогого вартує...)))
А оскільки ми заочно знаємо ПЛУТона з його попередніх тем - то й цю тему умисно ,,качаєм" понарошку, для дозвілля...
Але в цілому - плутоват шельма, плутоват...)))
стоит 110 грн доставка
у вас же укрпочта
пережиток совка и маркер коррупционной современности страны.
с зарплатой директора в 1 000 000 в месяц
берут двойную оплату за пересылку и разбивают корпус товара
продавец плохо запаковал , корпуса нет в продаже на 2 модели в Украине!!!