Михвал
Михвал
10 июля, 13:11

Вінтажна срібна тарілка на визначення та оцінку

Вінтажна срібна тарілка на визначення та оцінку
Вітаю! Прохання визначити та оцінити вінтажну тарілку, срібло 800 проба. Привезена з Італії. 

10.07, 14:30АвторОтвет друг ромео
Добре, Ви як есперт, що запропонуєте мені зробити для того щоб виставити цей предмет на аукціон і щоб у спільноти не виникало ніяких питань і сумнівів?
 Бо Ваше слово "кажуть" - це хто наприклад? Я не знайшов проходів подібної речі на аукціоні.
Можливо Ви і праві сама тарілка покрита сріблом, а зображення в колі де стоїть проба 800 виготовлена із срібла. Тому я запитую у Вас поради.
Ответы: 0
Ответы: 1
10.07, 20:15
Я не експерт як такий,просто стикався з подібним..Порада едина-до ювеліра зайдіт..Нехай хімічним методом визначить..У не приметних місцях зробити...він сам знає що саме)))
11.07, 11:56
«Законодательный декрет от 22 мая 1999 г., No 251» ввел систему знаков для предметов.... Новая метка представляет собой букву R внутри квадратного контура (буква R (Riempito)— это аббревиатура от 'Filled' = заполненный на английском языке).
Изделие из мастики/смолы, посеребренная 800 пробой.
Изменено автором 11.07, 11:58
11.07, 19:16АвторОтвет Qvatro
Уточнення, не "посріблення 800 пробой", а нанесення тонкого листа срібла 800 або 925 проби на серцевину зі смоли або мастики.
 Техніка «Ріемпіто», що використовується в італійському рельєфному мистецтві, передбачає нанесення тонкого листа срібла 800 або 925 проби на серцевину зі смоли або мастики. Цей метод забезпечує структурну цілісність і зберігає легкість виробу, створюючи водночас рельєфний тривимірний ефект. У цій техніці використовується 3-5 грамів чистого срібла, що регулюється італійським законодавством. Прикладами є старовинні витвори мистецтва із середньовічними сценами.
11.07, 19:21Автор
Тобто як я писав вище, зображення в колі в центрі тарілці (серцевина) виконано зі смоли або мастики, на яку нанесений тонкий лист зі срібла 800 проби.
11.07, 19:33Автор
А сама тарілка виконана з якогось металу та посрібленна про що говорить клеймо "silver plated" на дні з оборотної сторони тарілки.
Хотите добавить сообщение?
Чтобы участвовать в обсуждении, пожалуйста, авторизуйтесь.
ПоискЗакрыть
Cookies
Мы используем обязательные файлы cookie для корректной работы сайта и дополнительные, чтобы сделать взаимодействие с сайтом максимально удобным. Это помогает нам персонализировать ваш пользовательский опыт и получить аналитическую информацию для улучшения сервиса. Если вы согласны принять все файлы cookie, нажмите «Принять все», если нет – «Только необходимые». Дополнительные сведения см. в Политике использования cookie.