Ответы: 0
15.07, 14:21
Вітаю, авторе.
А ви спробуйте проявити повагу до тих, до кого ви звертаєтесь за допомогою (фотографії на волохатих частинах тіла не дають уявлення про розміри і вагу предмета - тому, надайте якісні фотографії предмета на вимірювальній лінійці, або на листку з шкільного зошита в клітинку, а також на вагах (в грамах)).
 При таких умовах, будете мати значно більше шансів, отримати більше інформації на питання яке вас цікавить.
   Чим міг - допоміг... (можете не дякувать - допомогу надав безкорисливо, на волонтерських засадах...)))
Изменено автором 15.07, 14:23
Ответы: 1
15.07, 19:25Ответ minelaboff
Ну невже Ви не бачите ,які фото додаєте?!
Це для розуміння ваги і розміру - (зроблено наоітімбі&ь - щоб відстали ...)))
Саму монету власник пропонує намагатись розгледіти там, де перші фото - зроблені на якійсь волохатій дупі...)))
Ответы: 2
18.07, 03:17
Доброго часу. 
Привіт, шановний Client511875. 
Монета по фото має малюнок срібляника Володимира I типу IV підтипу, який карбувався приблизно в 989-996 роках. На жаль, сказати що-небудь про її справжності я поки не можу. Занадто мало що видно. 
Чи можна дізнатися провенанс - коли і де (назва району і найближчого поселення) ця монета була знайдена? Або яка її історія? 
З повагою
18.07, 21:25АвторОтвет Akustika
Доброго вечора! Монета була знайдена у Київській області Бориспільський р-н, на минулих вихідних... Коли буде час, у власника монети, Я зроблю якісні фото і додам до цієї теми. З повагою
Ответы: 1
18.07, 21:56
Добрий вечір, шановний Client511875. 
Дякую за відповідь. Поставив лайк. Якщо можна - дізнайтеся, будь ласка, у знахідника назву найближчого поселення. Це потрібно для топографії. Буду чекати хороших фото. Краще монету трохи піднімати над фоном, так поліпшується чіткість кадру. Якщо хочете - можете свій останній пост видалити, я його зафіксував. 
З повагою
Хотите добавить сообщение?
Чтобы участвовать в обсуждении, пожалуйста, авторизуйтесь.
ПоискЗакрыть
Cookies
Мы используем обязательные файлы cookie для корректной работы сайта и дополнительные, чтобы сделать взаимодействие с сайтом максимально удобным. Это помогает нам персонализировать ваш пользовательский опыт и получить аналитическую информацию для улучшения сервиса. Если вы согласны принять все файлы cookie, нажмите «Принять все», если нет – «Только необходимые». Дополнительные сведения см. в Политике использования cookie.