Доброго дня! Прошу допомоги у визначенні даного зразка. З повагою
Отправить обращение по теме
Це може бути срібник?
Це може бути срібник?
Сообщить о комментарии
Ваше обращение отправлено
Вы уже отправляли обращение
Удалить сообщение от ?
Нет подключения к Интернету. Проверьте соединение и нажмите «Повторить».
ПовторитьПроверка подключения...
Соединение восстановлено!
А ви спробуйте проявити повагу до тих, до кого ви звертаєтесь за допомогою (фотографії на волохатих частинах тіла не дають уявлення про розміри і вагу предмета - тому, надайте якісні фотографії предмета на вимірювальній лінійці, або на листку з шкільного зошита в клітинку, а також на вагах (в грамах)).
При таких умовах, будете мати значно більше шансів, отримати більше інформації на питання яке вас цікавить.
Чим міг - допоміг... (можете не дякувать - допомогу надав безкорисливо, на волонтерських засадах...)))
Саму монету власник пропонує намагатись розгледіти там, де перші фото - зроблені на якійсь волохатій дупі...)))
Привіт, шановний Client511875.
Монета по фото має малюнок срібляника Володимира I типу IV підтипу, який карбувався приблизно в 989-996 роках. На жаль, сказати що-небудь про її справжності я поки не можу. Занадто мало що видно.
Чи можна дізнатися провенанс - коли і де (назва району і найближчого поселення) ця монета була знайдена? Або яка її історія?
З повагою
Дякую за відповідь. Поставив лайк. Якщо можна - дізнайтеся, будь ласка, у знахідника назву найближчого поселення. Це потрібно для топографії. Буду чекати хороших фото. Краще монету трохи піднімати над фоном, так поліпшується чіткість кадру. Якщо хочете - можете свій останній пост видалити, я його зафіксував.
З повагою