Що психологічно вам дає участь у інтернет-аукціонах, чи це просто спосіб заробітку?

25 июля, 11:26
Психологічні тонкощі інтернет-аукціонів
Психологічні тонкощі інтернет-аукціонів
Нет подключения к Интернету. Проверьте соединение и нажмите «Повторить».
ПовторитьПроверка подключения...
Соединение восстановлено!
Функция редактирования недоступна после истечения 48 часов с момента создания.
признайтесь честно: вы курсовую или дипломную пишите по психологии? Или это общий интерес?
Все більш приземлено та матеріально.
Більшість - поповнює колекції. Якась частина купує для перепродажу товарів на ібей, ще невелика частина для інвестицій.
Єдина на мою думку саме психологічна частина цього процесу це азарт увірвати щось по хорошій ціні, бо потрібні люди не побачили якийсь лот, але в більшості випадків цей азарт працює в іншу сторону, і ціна виходить за рамки запланованого бюджету.
але питання саме про аукціон як такий, де ставки, і відповідно азарт.
а поповнити колецію можна і купивши щось по фіксованій або бліц ціні))
Якщо хочите щось пообсуждати.ось номер лінії 0800307979 Нова Пей,там вам все розкажуть про наложний платіж..дуже цікаво буде
При звертанні до людей - треба вітатись!!!
А потім вже розповідати про емоції,спогади...
Вопрос, как на мой субъективный взгляд, поставлен неправильно. Слово "психологічно" в нём совершенно лишнее, да и всё остальное тоже не клеится как-то. Если я не продавец, а покупатель, то причём здесь способ заработка. Попробуйте переформулировать свой вопрос, написать его так, чтобы читателю было интересно ответить! И да, к Вам потянутся люди :)
І я там побачила багато цікавих речей. Але я не розуміла що це було.
Цікавість була така велика, що я швидко навчилась читати.
Тоді я захотіла щось купити. Але там потрібно зареєстроватись.
Тож я навчилася писати. Я почала купувати. І одного разу це сталося...
Я купила кілька предметів у одного продавця. Я вже була у 11 класі, мені стало соромно попросити моїх друзів порахувати це для мене.
І в результаті я навчилася рахувати за рекордний час!
Тобто самі бачите, що мені дала участь у інтер-аукціонах.
Функция редактирования недоступна после истечения 48 часов с момента создания.