Ответы: 0
01.08, 16:49
В такому стані машина коштує +-300грн. Можна спробувати продати дорожче, але якщо готові чекати. 
Це особисто моя думка, вона може бути не вірною.
Я б виставив її ще на такі платформи як eBay, за кордоном є теж колекціонери, які готові купляти екземпляри з СРСР і там можна поставити ціну +- 20 долларів.
ОтветитьЦитировать
01.08, 16:58АвторОтвет VadymKat
В такому стані машина коштує +-300грн. Можна спробувати продати дорожче, але якщо готові чекати.  Це особисто моя думка, вона може бути не вірною. Я б виставив її ще на такі платформи як eBay, за кордоном є теж колекціонери, які готові купляти екземпляри з СРСР і там можна поставити ціну +- 20 долларів.
Дякую за відповідь👍
Ответы: 1
Сегодня, 09:44АвторОтвет Jcars
я звичайн все розумію. но тут стан предмета - обняти та плакати(((( реставратору.
Дякую за коментар.Дуже приємно,що знаток звернув увагу на мою тему.Так,погоджуюсь з вами,що моя Чайка в плачебному стані,але ціну я поставила адекватну,я промоніторила схожі об'яви,і знаєте що люди за пусті коробки з під модельки просять 1000грн,і колекціонери в них купують.То коробка-папір,а це ціла машинка-метал,хай буде облізла фарба,але ж всі деталі на місці,і все працює.Я не продам цілу модельку за ціною ремкомплекту,краще вже сама реставрую,і продам за відповідну ціну,недавно бачила,що хтось купив нову Чайку в коробці за 6000грн
Ответы: 1
Хотите добавить сообщение?
Чтобы участвовать в обсуждении, пожалуйста, авторизуйтесь.
ПоискЗакрыть
Cookies
Мы используем обязательные файлы cookie для корректной работы сайта и дополнительные, чтобы сделать взаимодействие с сайтом максимально удобным. Это помогает нам персонализировать ваш пользовательский опыт и получить аналитическую информацию для улучшения сервиса. Если вы согласны принять все файлы cookie, нажмите «Принять все», если нет – «Только необходимые». Дополнительные сведения см. в Политике использования cookie.