Ответы: 0
05.08, 13:49
Вітаю! Соромно бути таким необізнаним і ще оце своє виставляти на форумі знавців. Ви робили фото з цього, тримали це в руках, бачили матеріал, з якого це зроблено і напис "copia". Що вам незрозуміло? Яка оцінка картини, яка картина? Ви з якої планети сюди прибули з цим питанням?!  Це просто ЖАХ!, один виставляє нікчемний значок октябрьонка за 5000 грн., цей - шедевр Мікеланджело Буонарроті . Ахтунг!!! Це була його фреска "Створення Адама", а не картина. 

Вивчайте : Фреска "Створення Адама", близько 1511 року. Робота, виконана Мікеланджело на стелі Сікстинської капели, особливо важлива для мистецтва епохи Відродження, а "Створення Адама" — найвідоміша фреска цього шедевра. За популярністю твір поступається тільки "Моні Лізі" і, поряд з "Таємною Вечерею" да Вінчі, це найбільш тиражований релігійний живопис усіх часів. Образ майже дотичних рук Бога і Адама інтерпретували, імітували і пародіювали безліч разів.
Аноним
Вчера, 12:24АвторОтвет ALEX58SU
Вітаю) Мені здається, не можно бути обізнаним в усіх питаннях. Мені не соромно запитати. Звертаюсь до Вас з повагою і прошу, яку ціну виставити на продаж? Дякую)
Ответы: 1
Сегодня, 15:23
Доброго дня! 
Як що я Вас образив - вибачайте. 
У мене все, що є на продаж є на інших сайтах, я також на цьому сайті зовсім малий термін і ніхто з фахівців Вам не відповів на запит.. 

По своєму досвіду перед тим, як щось виставити на продаж по каталогам вивчаю вартість лоту (не у всьому ми обізнаний також, погоджуюсь з Вами на всі 100%), вивчаю те, яку ціну на аналогічний товар пропонуть інші продавці на інших сайтах, потім ставлю свою  ціну - +/-.  
Це вже  залежить від Вашого бажання, чи торгуватись далі, чи ні. 
Вважайте на те, що такого виду продукції багато, та вона не буде користуватись попитом. Це копія і багет , можливо, із пластику з КНР. Ви ж не надали всі дані по цьому лоту.
З повагою.
Хотите добавить сообщение?
Чтобы участвовать в обсуждении, пожалуйста, авторизуйтесь.
ПоискЗакрыть
Cookies
Мы используем обязательные файлы cookie для корректной работы сайта и дополнительные, чтобы сделать взаимодействие с сайтом максимально удобным. Это помогает нам персонализировать ваш пользовательский опыт и получить аналитическую информацию для улучшения сервиса. Если вы согласны принять все файлы cookie, нажмите «Принять все», если нет – «Только необходимые». Дополнительные сведения см. в Политике использования cookie.