Deniska82
Deniska82
15 декабря 2023, 14:09

Дукат зволлє 1650

Дукат зволлє 1650

Доброго дня Цікаве ци нема помилки отут ну й дізнатися всю можливу інформацію за монету такої з таким написом я знайти неможу
Мені здаєця монета великовата ті шо бачив 21-24мм максимум Розмір цієї 25мм

Мені здаєця великовата
Ну й хотівби дізнатись його ціну в такому стані
Вагу додам 18 числа всім спасибі

Двойний удар впливає на ціну чи ні

15.12.2023АвторОтвет Yarda
Варіант такого напису описаний. https://en.numista.com/catalogue/pieces126353.html З повагою
Спасибі вам. а розмір 25мм це норм. Та ціну скажіть будь ласка саме на цей варіант бачу ви розумієтеся на них
Ответы: 0
Ответы: 1
15.12.2023ЗнатокОтвет Deniska82
Нормальна досить гарна монета, розворот однієї сторони відносно іншої значення не має, чекаємо вагу, а далі - надіємось побачити на торгах. Інтерес точно буде, ціну для старту - близько 350 доларів, а кінцеву побачимо...
15.12.2023АвторОтвет йфяйфяйфя
Нормальна досить гарна монета, розворот однієї сторони відносно іншої значення не має, чекаємо вагу, а далі - надіємось побачити на торгах. Інтерес точно буде, ціну для старту - близько 350 доларів, а кінцеву побачимо...
Поняв спасибі вам. На тогах буде! А двойний удар впливає на ціну? Цеж брак! Я таких нігде не зустрічав
Хотите добавить сообщение?
Чтобы участвовать в обсуждении, пожалуйста, авторизуйтесь.
ПоискЗакрыть
Cookies
Мы используем обязательные файлы cookie для корректной работы сайта и дополнительные, чтобы сделать взаимодействие с сайтом максимально удобным. Это помогает нам персонализировать ваш пользовательский опыт и получить аналитическую информацию для улучшения сервиса. Если вы согласны принять все файлы cookie, нажмите «Принять все», если нет – «Только необходимые». Дополнительные сведения см. в Политике использования cookie.