vkf772473
17.12.2023
вітаю. таке враження, що збирав школяр, типові помилки і бажання все, що побачив тягти до альбому.  Маємо чудернацьке накопичення країн та тематики.  Я навскидку нарахував близько 20 країн.
Головний недолік -  наявність пошкоджених марок, переважно, надірваних.  Ось є непогана марка Туви, але пошкоджена.
Яке моє бачення ситуації?  Ретельно перебрати і видалити усі пошкоджені, заламані, тощо.  І сформувати великий лот Марки країн світу.  Якщо буде бажання, можно окремо вибрати марки Китаю та Корею, там десь більше 20 марок, і виставити лот у розділ країн Азії.
Для старту рахуйте по 50 коп марку.
19.12.2023АвторОтвет vkf77
вітаю. таке враження, що збирав школяр, типові помилки і бажання все, що побачив тягти до альбому.  Маємо чудернацьке накопичення країн та тематики.  Я навскидку нарахував близько 20 країн. Головний недолік -  наявність пошкоджених марок, переважно, надірваних.  Ось є непогана марка Туви, але пошкоджена. Яке моє бачення ситуації?  Ретельно перебрати і видалити усі пошкоджені, заламані, тощо.  І сформувати великий лот Марки країн світу.  Якщо буде бажання, можно окремо вибрати марки Китаю та Корею, там десь більше 20 марок, і виставити лот у розділ країн Азії. Для старту рахуйте по 50 коп марку.
Дякую!
Ответы: 0
Ответы: 1
Хотите добавить сообщение?
Чтобы участвовать в обсуждении, пожалуйста, авторизуйтесь.
ПоискЗакрыть
Cookies
Мы используем обязательные файлы cookie для корректной работы сайта и дополнительные, чтобы сделать взаимодействие с сайтом максимально удобным. Это помогает нам персонализировать ваш пользовательский опыт и получить аналитическую информацию для улучшения сервиса. Если вы согласны принять все файлы cookie, нажмите «Принять все», если нет – «Только необходимые». Дополнительные сведения см. в Политике использования cookie.