Oleg198124
Oleg198124
27 декабря 2023, 20:54

Александр Македонский?

Александр Македонский?

Доброго вечера! Підскажіть, будь ласка по монеті! Що за монета, який метал (на єквіноксі било як оловяниста бронза, не срібло),  що буде коштувати в наших реаліях? Заздалегідь дякую! Вибачте за фото!

27.12.2023Автор
Найдена в центральній частині Черкаської обл! Недалеко також знайдені: бронзове тесло, статер рископурида, статер котис (нажаль не можу посилання зараз найти на знахідки, не знаю як старе шукати на оновленому сайті!)))
Ответы: 0
sagit15729
27.12.2023Знаток
Так і є, бронза Олександра Македонського.
Монета масова, і з таким потужним отвором коштуватиме небагато.
Може від 250-300 грн.
27.12.2023Автор
Ще запитання! В 0.5м знайшов дивні "дробини"! Підскажіть будь ласка, це звичайні дробини, чи щось цікавіше! Якісь цікаві "клейма", чи мені здається? Вибачте за фото!
27.12.2023АвторОтвет НАМОР12
Вагові гирьки тих часів...я.т.д.
Дякую за відповідь! Я так розумію, ціну має суто символічну? Скільки же таких гирьок пішло в металобрухт(((
Ответы: 1
Хотите добавить сообщение?
Чтобы участвовать в обсуждении, пожалуйста, авторизуйтесь.
ПоискЗакрыть
Cookies
Мы используем обязательные файлы cookie для корректной работы сайта и дополнительные, чтобы сделать взаимодействие с сайтом максимально удобным. Это помогает нам персонализировать ваш пользовательский опыт и получить аналитическую информацию для улучшения сервиса. Если вы согласны принять все файлы cookie, нажмите «Принять все», если нет – «Только необходимые». Дополнительные сведения см. в Политике использования cookie.