Фрагмент морского ежа.

Ставок:
0
Макс. ставка:
0 грн
Додано:
13.05.2025, 14:54
Стежить за лотом: 1людина
Додано:
13.05.2025, 14:54
Creationlv  (5.33)
Закінчення
19.05.2025, 14:54:47 +5m
До закінчення
Поточна ціна (0 ставок)
100 грн
Зробити ставку
грн

Автоматичний торг
догрн

Крок ціни від 1 грн
Фрагмент морского ежа., фото №2
Фрагмент морского ежа., фото №3
Фрагмент морского ежа., фото №4
Фрагмент морского ежа., фото №5
Фрагмент морского ежа., фото №6
Фрагмент морского ежа., фото №7
Фрагмент морского ежа., фото №8
ОписВсі фотографії лота 7
Матеріал:
Песчаник.
Стан:
Отличное.
Реставрація:
Нет.
Дефекти:
Часть панцыря ежа отсутствует.
Місцезнаходження:
Львов.
Оплата:
Карта ПБ, наложка, при встрече.
Відправлення лота:
Україна
Доставка:
Новая почта, самовывоз. Доставку оплачивает покупатель согласно тарифов перевозчика. (згідно з чинним законодавством країни проживання продавця).
Опис:
Фрагмент окаменелого ежа из неогеновых отложений. Структура самого панцыря очень хорошо видна благодаря длительному пребыванию на открытойповерхности. Никакого механического воздействия. Судя по размерам образца, сам ёж был большим. Размеры породы: длина 18 см, ширина 13 см, высота 9,5 см. Размеры самого ежа: 6 х 5 см.
Посилання на обговорення:
Фрагмент морского ежа., фото №2
Фрагмент морского ежа., фото №3
Фрагмент морского ежа., фото №4
Фрагмент морского ежа., фото №5
Фрагмент морского ежа., фото №6
Фрагмент морского ежа., фото №7
Фрагмент морского ежа., фото №8

Інші лоти продавця

Коментарі 1

ПРОДАВЕЦЬCreationlv23.02.2021, 16:40:23

Вес образца 2350 г.

Пошук по лотах
Фосилії (скам'янілі залишки біологічних об'єктів)
Шукати в розділі
Пошук:
Шукати результати в:
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.