Основы дегустации вина. Н. Н. Простосердов.

Ставок:
0
Макс. ставка:
0 грн
Додано:
29.04.2025, 18:31
Стежить за лотом: 2людини
Додано:
29.04.2025, 18:31
vasia19  (28.52)
Закінчення
09.05.2025, 18:31:45 +5m
До закінчення
Поточна ціна (0 ставок)
500 грн
Зробити ставку
грн

Автоматичний торг
догрн

Крок ціни від 1 грн
Основы дегустации вина. Н. Н. Простосердов., фото №2
Основы дегустации вина. Н. Н. Простосердов., фото №3
Основы дегустации вина. Н. Н. Простосердов., фото №4
Основы дегустации вина. Н. Н. Простосердов., фото №5
Основы дегустации вина. Н. Н. Простосердов., фото №6
Основы дегустации вина. Н. Н. Простосердов., фото №7
Основы дегустации вина. Н. Н. Простосердов., фото №8
Основы дегустации вина. Н. Н. Простосердов., фото №9
ОписВсі фотографії лота 8
Обкладинка:
Основний вид ілюстрацій:
Матеріал:
бумага
Стан:
Дефекты обложки и корешка. Нет титульного листа. Надписи.
Реставрація:
Нет
Дефекти:
Дефекты обложки и корешка. Нет титульного листа. Надписи.
Місцезнаходження:
киев
Оплата:
банковская карта приватбанка. наличній расчет
Відправлення лота:
Україна
Доставка:
лично при встрече. новая почта оплата покупателя (згідно з чинним законодавством країни проживання продавця).
Опис:
Пищепромиздат. 1953 г. 84 с. Тираж 3000
Посилання на обговорення:
Основы дегустации вина. Н. Н. Простосердов., фото №2
Основы дегустации вина. Н. Н. Простосердов., фото №3
Основы дегустации вина. Н. Н. Простосердов., фото №4
Основы дегустации вина. Н. Н. Простосердов., фото №5
Основы дегустации вина. Н. Н. Простосердов., фото №6
Основы дегустации вина. Н. Н. Простосердов., фото №7
Основы дегустации вина. Н. Н. Простосердов., фото №8
Основы дегустации вина. Н. Н. Простосердов., фото №9

Інші лоти продавця

Коментарі 0

Пошук по лотах
Кулінарія, книги з харчової промисловості
Шукати в розділі
Пошук:
Шукати результати в:
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.