Спецовник - соль,перец - Овощи - керамика - майолика - Италия.

Ставок:
0
Макс. ставка:
0 грн
Додано:
02.08.2025, 19:16
Стежить за лотом: 3людини
Додано:
02.08.2025, 19:16
Андокс  (54.23)
Закінчення
04.08.2025, 19:16:50 +5m
До закінчення
Поточна ціна (0 ставок)
150 грн
Зробити ставку
грн

Автоматичний торг
догрн

Крок ціни від 1 грн
Завантаження...
Спецовник - соль,перец - Овощи - керамика - майолика - Италия., фото №2
Спецовник - соль,перец - Овощи - керамика - майолика - Италия., фото №3
Спецовник - соль,перец - Овощи - керамика - майолика - Италия., фото №4
Спецовник - соль,перец - Овощи - керамика - майолика - Италия., фото №5
Спецовник - соль,перец - Овощи - керамика - майолика - Италия., фото №6
Спецовник - соль,перец - Овощи - керамика - майолика - Италия., фото №7
ОписВсі фотографії лота 6
Матеріал:
Керамика - майолика.
Стан:
Без сколов,трещин. Есть отслойка глазури ,чешуйки.
Реставрація:
нет
Дефекти:
Есть отслойка глазури ,чешуйки.
Місцезнаходження:
Україна, Одеська область, Одеса
Оплата:
Приватбанк
Відправлення лота:
Україна
Доставка:
Нова пошта (згідно з чинним законодавством країни проживання продавця).
Опис:
Керамика - майолика,блестящая,рельеф,под глазурная ручная роспись. Высота - 7 см.,диаметр верха - 5 см.,диаметр дна - 6,5 см. Пробки отсутствуют.
Посилання на обговорення:
Спецовник - соль,перец - Овощи - керамика - майолика - Италия., фото №2
Спецовник - соль,перец - Овощи - керамика - майолика - Италия., фото №3
Спецовник - соль,перец - Овощи - керамика - майолика - Италия., фото №4
Спецовник - соль,перец - Овощи - керамика - майолика - Италия., фото №5
Спецовник - соль,перец - Овощи - керамика - майолика - Италия., фото №6
Спецовник - соль,перец - Овощи - керамика - майолика - Италия., фото №7

Інші лоти продавця

Коментарі 0

Пошук по лотах
Посуд, столове приладдя
Шукати в розділі
Пошук:
Шукати результати в:
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.