Ложка для цукрової пудри, срібло, 67 грам, Франція, кінець XIX

Ставок:
0
Макс. ставка:
0 грн
Додано:
30.04.2025, 12:32
Стежить за лотом: 8людей
Додано:
30.04.2025, 12:32
Incroyable  (277.44)
Закінчення
07.05.2025, 12:32:38 +5m
До закінчення
Поточна ціна (0 ставок)
2 999 грн
Зробити ставку
грн

Автоматичний торг
догрн

Крок ціни від 1 грн
Ложка для цукрової пудри, срібло, 67 грам, Франція, кінець XIX, фото №2
Ложка для цукрової пудри, срібло, 67 грам, Франція, кінець XIX, фото №3
Ложка для цукрової пудри, срібло, 67 грам, Франція, кінець XIX, фото №4
Ложка для цукрової пудри, срібло, 67 грам, Франція, кінець XIX, фото №5
Ложка для цукрової пудри, срібло, 67 грам, Франція, кінець XIX, фото №6
Ложка для цукрової пудри, срібло, 67 грам, Франція, кінець XIX, фото №7
Ложка для цукрової пудри, срібло, 67 грам, Франція, кінець XIX, фото №8
Ложка для цукрової пудри, срібло, 67 грам, Франція, кінець XIX, фото №9
Ложка для цукрової пудри, срібло, 67 грам, Франція, кінець XIX, фото №10
Ложка для цукрової пудри, срібло, 67 грам, Франція, кінець XIX, фото №11
Ложка для цукрової пудри, срібло, 67 грам, Франція, кінець XIX, фото №12
Ложка для цукрової пудри, срібло, 67 грам, Франція, кінець XIX, фото №13
ОписВсі фотографії лота 12
Період:
Проба:
Країна:
Вид:
Матеріал:
Срібло 950-ї проби, яке засвідчує гарантійне клеймо Франції - зображення голови богині Мінерви у восьмикутному щиті.
Серебро 950-й пробы, что удостоверяет гарантийное клеймо Франции - изображение головы богини Минервы в восьмигранном щитке.
Стан:
Дуже хороший для свого віку для вживаного предмета. Мінімальні сліди повсякденного використання. Подивіться фотографії, які є невід'ємною частиною опису.
Очень хорошее для своего возраста для предмета, бывшего в употреблении. Минимальные следы повседневного использования. Смотрите фотографии, являющиеся неотъемлемой частью описания.
Реставрація:
Сам цього не зробив, ніяких ознак реставрації не знайшов.
Сам не проводил, признаков реставрации не обнаружил.
Дефекти:
Я його не знайшов.
Не обнаружил.
Показати оригінал
Місцезнаходження:
Україна, Одеська область, Одеса
Оплата:
Наложений платіж, Оплата готівкою, Приватбанк, Western Union
Відправлення лота:
Україна,Увесь світ
Доставка:
Нова пошта, Укрпошта, Особиста зустріч Одеса (згідно з чинним законодавством країни проживання продавця).
Опис:
Арт-де-ля стіл.
Порційна ложка сита для цукрової пудри. Коли цукор з'явився на європейському ринку в кінці XVIII століття, він був дуже дорогим, був дивиною, швидко увійшов в моду серед заможних людей, які стали використовувати його не тільки в десертах або чаюваннях, але і взагалі з будь-якого приводу - цукровою пудрою посипали найрізноманітніші страви, в тому числі і м'ясо.
Потім в моду увійшли такі ложки, черпаки яких були всіяні складним наскрізним малюнком перфорації.
У наш час, коли ми використовуємо цукрову пудру набагато рідше, ніж аристократи XIX століття, такі пристосування можна використовувати для подачі маринованих закусок, таких як оливки, корнішони, каперси і т. Д.
Довжина ложки 20 см, важить 67+ грам.
Ручка прикрашена технікою гільйоше, на кінчику ручки є картуш у вигляді візитки, але вона чиста - немає гравіювання попередніх власників.
Крім пробірного знака, існує іменне клеймо ювеліра - ініціали HS, розташовані між сонцем в апогеї і зіркою - знаменитого паризького майстра Анрі Суффло, який працював в кінці XIX століття (приписується https://www.925-1000.com/fx_hSoufflot.html...).
Art de la table. Сервировочная ложка-ситечко для сахарной пудры. Когда сахар появился на европейском рынке в конце XVIII века он стоил очень дорого, был в диковинку, быстро вошёл в моду у состоятельных людей, которые начали использовать его не только в десертах или при чаепитиях, но вообще по всякому поводу - сахарной пудрой посыпали разнообразные блюда, вплоть до мясных. Тогда в моду вошли подобные ложки, черпала которых были испещрены сложным сквозным узором-перфорацией. В наши дни, когда мы используем сахарную пудру куда реже, чем аристократы XIX века, подобными приборами можно сервировать маринованные закуски, типа маслин, корнишонов, каперсов и т. п. Длина ложки 20 см, весит 67+ грамм. Рукоять декорирована техникой гильоширования, на кончике рукояти имеется картуш в форме визитки, но он чист - гравировок прежних владельцев нет. Кроме пробирного клейма имеется именное клеймо ювелира - инициалы HS, расположенные между солнцем в апогее и звездой - знаменитый парижский мастер Henri Soufflot, работавший в конце XIX века (атрибутировано по https://www.925-1000.com/fx_hSoufflot.html ).
Посилання на обговорення:
Показати оригінал

Базовою мовою Сайту є українська. Переклад з інших мов здійснюється за допомогою автоматичного машинного перекладу.

Відтак, Користувачі мають враховувати, що машинний переклад не є точним. У разі виникнення спірних питань щодо точності перекладу, перевага надаватиметься оригіналу тексту Продавця.

Ложка для цукрової пудри, срібло, 67 грам, Франція, кінець XIX, фото №2
Ложка для цукрової пудри, срібло, 67 грам, Франція, кінець XIX, фото №3
Ложка для цукрової пудри, срібло, 67 грам, Франція, кінець XIX, фото №4
Ложка для цукрової пудри, срібло, 67 грам, Франція, кінець XIX, фото №5
Ложка для цукрової пудри, срібло, 67 грам, Франція, кінець XIX, фото №6
Ложка для цукрової пудри, срібло, 67 грам, Франція, кінець XIX, фото №7
Ложка для цукрової пудри, срібло, 67 грам, Франція, кінець XIX, фото №8
Ложка для цукрової пудри, срібло, 67 грам, Франція, кінець XIX, фото №9
Ложка для цукрової пудри, срібло, 67 грам, Франція, кінець XIX, фото №10
Ложка для цукрової пудри, срібло, 67 грам, Франція, кінець XIX, фото №11
Ложка для цукрової пудри, срібло, 67 грам, Франція, кінець XIX, фото №12
Ложка для цукрової пудри, срібло, 67 грам, Франція, кінець XIX, фото №13

Інші лоти продавця

Коментарі 0

Пошук по лотах
Столове срібло
Шукати в розділі
Пошук:
Шукати результати в:
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.