Щоб брати участь в обговореннях потрібно авторизуватися.
Увійти
Ложка для цукрової пудри, срібло, 67 грам, Франція, кінець XIX
Ставок:
0
0
Макс. ставка:
0 грн
0 грн
Додано:
30.04.2025, 12:32
30.04.2025, 12:32
Стежить за лотом: 8людей
Додано:
30.04.2025, 12:32
30.04.2025, 12:32
Закінчення
07.05.2025, 12:32:38 +5m
До закінчення
Поточна ціна (0 ставок)
Період:
Проба:
Матеріал:
Срібло 950-ї проби, яке засвідчує гарантійне клеймо Франції - зображення голови богині Мінерви у восьмикутному щиті.
Серебро 950-й пробы, что удостоверяет гарантийное клеймо Франции - изображение головы богини Минервы в восьмигранном щитке.
Стан:
Дуже хороший для свого віку для вживаного предмета. Мінімальні сліди повсякденного використання. Подивіться фотографії, які є невід'ємною частиною опису.
Очень хорошее для своего возраста для предмета, бывшего в употреблении. Минимальные следы повседневного использования. Смотрите фотографии, являющиеся неотъемлемой частью описания.
Реставрація:
Сам цього не зробив, ніяких ознак реставрації не знайшов.
Сам не проводил, признаков реставрации не обнаружил.
Дефекти:
Показати оригіналЯ його не знайшов.
Не обнаружил.
Місцезнаходження:
Україна, Одеська область, Одеса
Оплата:
Наложений платіж, Оплата готівкою, Приватбанк, Western Union
Відправлення лота:
Україна,
Увесь світ


Доставка:
Нова пошта, Укрпошта, Особиста зустріч Одеса (згідно з чинним законодавством країни проживання продавця).
Опис:
Арт-де-ля стіл.
Порційна ложка сита для цукрової пудри. Коли цукор з'явився на європейському ринку в кінці XVIII століття, він був дуже дорогим, був дивиною, швидко увійшов в моду серед заможних людей, які стали використовувати його не тільки в десертах або чаюваннях, але і взагалі з будь-якого приводу - цукровою пудрою посипали найрізноманітніші страви, в тому числі і м'ясо.
Потім в моду увійшли такі ложки, черпаки яких були всіяні складним наскрізним малюнком перфорації.
У наш час, коли ми використовуємо цукрову пудру набагато рідше, ніж аристократи XIX століття, такі пристосування можна використовувати для подачі маринованих закусок, таких як оливки, корнішони, каперси і т. Д.
Довжина ложки 20 см, важить 67+ грам.
Ручка прикрашена технікою гільйоше, на кінчику ручки є картуш у вигляді візитки, але вона чиста - немає гравіювання попередніх власників.
Крім пробірного знака, існує іменне клеймо ювеліра - ініціали HS, розташовані між сонцем в апогеї і зіркою - знаменитого паризького майстра Анрі Суффло, який працював в кінці XIX століття (приписується https://www.925-1000.com/fx_hSoufflot.html...).
Порційна ложка сита для цукрової пудри. Коли цукор з'явився на європейському ринку в кінці XVIII століття, він був дуже дорогим, був дивиною, швидко увійшов в моду серед заможних людей, які стали використовувати його не тільки в десертах або чаюваннях, але і взагалі з будь-якого приводу - цукровою пудрою посипали найрізноманітніші страви, в тому числі і м'ясо.
Потім в моду увійшли такі ложки, черпаки яких були всіяні складним наскрізним малюнком перфорації.
У наш час, коли ми використовуємо цукрову пудру набагато рідше, ніж аристократи XIX століття, такі пристосування можна використовувати для подачі маринованих закусок, таких як оливки, корнішони, каперси і т. Д.
Довжина ложки 20 см, важить 67+ грам.
Ручка прикрашена технікою гільйоше, на кінчику ручки є картуш у вигляді візитки, але вона чиста - немає гравіювання попередніх власників.
Крім пробірного знака, існує іменне клеймо ювеліра - ініціали HS, розташовані між сонцем в апогеї і зіркою - знаменитого паризького майстра Анрі Суффло, який працював в кінці XIX століття (приписується https://www.925-1000.com/fx_hSoufflot.html...).
Art de la table.
Сервировочная ложка-ситечко для сахарной пудры. Когда сахар появился на европейском рынке в конце XVIII века он стоил очень дорого, был в диковинку, быстро вошёл в моду у состоятельных людей, которые начали использовать его не только в десертах или при чаепитиях, но вообще по всякому поводу - сахарной пудрой посыпали разнообразные блюда, вплоть до мясных.
Тогда в моду вошли подобные ложки, черпала которых были испещрены сложным сквозным узором-перфорацией.
В наши дни, когда мы используем сахарную пудру куда реже, чем аристократы XIX века, подобными приборами можно сервировать маринованные закуски, типа маслин, корнишонов, каперсов и т. п.
Длина ложки 20 см, весит 67+ грамм.
Рукоять декорирована техникой гильоширования, на кончике рукояти имеется картуш в форме визитки, но он чист - гравировок прежних владельцев нет.
Кроме пробирного клейма имеется именное клеймо ювелира - инициалы HS, расположенные между солнцем в апогее и звездой - знаменитый парижский мастер Henri Soufflot, работавший в конце XIX века (атрибутировано по https://www.925-1000.com/fx_hSoufflot.html ).
Посилання на обговорення:
Показати оригіналБазовою мовою Сайту є українська. Переклад з інших мов здійснюється за допомогою автоматичного машинного перекладу.
Відтак, Користувачі мають враховувати, що машинний переклад не є точним. У разі виникнення спірних питань щодо точності перекладу, перевага надаватиметься оригіналу тексту Продавця.












Інші лоти продавця
Дивіться ще розділи
- Поштові марки Франції та її володінь
- Поштові марки Італії та її володінь
- Поштові марки Іспанії, Португалії та їх володінь
- Монети середньовічної Європи 1500 - 1700 рр. великих номіналів
- Монети Священної Римської Імперії 1700-1806 рр. (В тому числі рестрайки талерів Марії Терезії)
- Монети Пруссії 1701-1870 рр.
- Монети Німецьких держав (не Пруссії) 1701-1870
- Інвестиційні та пам'ятні монети країн Єврозони
- Інвестиційні та пам'ятні монети Азії (після 1960р.), Африки (після 1960р.), Австралії і Океанії (після 1970р.)
- Інвестиційні та пам'ятні монети США і Канади (після 1970р.), Країн центральної Америки і Карибського басейну
- Монети України виготовлені на шкоду обігу та браковані обігові монети
- Головні убори
- Ланцюжки
- Брошки
- Підставки під ялинки
Повідомити модератору про порушення
Виберіть, будь ласка, вид порушення зі списку:
Як працює АВТОСТАВКА
Це функція, яка допомагає Вам робити ставки автоматично, в разі, якщо Вашу ставку перебивають.
Припустимо, поточна ціна лота дорівнює 120 грн. Ви готові торгуватися до 5 000 грн. Вкажіть в поле «Автоматичний торг» 5 000 грн. і натисніть "Зробити ставку". В результаті з'явиться Ваша нова ставка, але не в розмірі 5 000 грн., а всього лише 121 грн. При цьому система запам'ятає, що Ви готові торгуватися до 5 000 грн., і зробить необхідні ставки замість Вас, якщо ціна продовжить рости.
Припустимо, інший учасник робить ставку 2 000. Тоді система автоматично зробить Вашу ставку 2 001 грн. І тільки в разі, якщо хто-небудь зробить ставку більше ніж 5 000 грн., Ви отримаєте повідомлення про те, що Ваша автоставка перебита.
Припустимо, поточна ціна лота дорівнює 120 грн. Ви готові торгуватися до 5 000 грн. Вкажіть в поле «Автоматичний торг» 5 000 грн. і натисніть "Зробити ставку". В результаті з'явиться Ваша нова ставка, але не в розмірі 5 000 грн., а всього лише 121 грн. При цьому система запам'ятає, що Ви готові торгуватися до 5 000 грн., і зробить необхідні ставки замість Вас, якщо ціна продовжить рости.
Припустимо, інший учасник робить ставку 2 000. Тоді система автоматично зробить Вашу ставку 2 001 грн. І тільки в разі, якщо хто-небудь зробить ставку більше ніж 5 000 грн., Ви отримаєте повідомлення про те, що Ваша автоставка перебита.
Коментарі 0