Г.Соул. Подводные границы

Ставок:
0
Макс. ставка:
0 грн
Додано:
31.07.2025, 11:12
Стежить за лотом: 0Ніхто не стежить
Додано:
31.07.2025, 11:12
alexxgr  (0.41)
Закінчення
14.08.2025, 11:12:26 +5m
До закінчення
Поточна ціна (0 ставок)
45 грн
Зробити ставку
грн

Автоматичний торг
догрн

Крок ціни від 1 грн
Завантаження...
Г.Соул. Подводные границы, фото №2
Г.Соул. Подводные границы, фото №3
Г.Соул. Подводные границы, фото №4
Г.Соул. Подводные границы, фото №5
Г.Соул. Подводные границы, фото №6
Г.Соул. Подводные границы, фото №7
ОписВсі фотографії лота 6
Період:
Обкладинка:
Основний вид ілюстрацій:
Тема:
Матеріал:
Бумага, картон
Стан:
Состояние на фото
Реставрація:
Без реставрации
Дефекти:
Общее состояние можно оценить по фотографиям. Дополнительные фото по запросу.
Місцезнаходження:
Україна, Хмельницька область, Хмельницький
Оплата:
Приватбанк, Monobank
Відправлення лота:
Україна
Доставка:
Нова пошта, Укрпошта (згідно з чинним законодавством країни проживання продавця).
Опис:
Перевод с английского Солодовник Р.М. Л.: Гидрометеоиздат, 1973 г. 144 с. Мягкая обложка, обычный формат.
В книге рассказывается о пионерах морских исследований, о тех, кто в подводных аппаратах опускается на глубину нескольких тысяч метров. Глазам смельчаков открывается новый мир, во многом еще неведомый и загадочный для нас.
Посилання на обговорення:
Г.Соул. Подводные границы, фото №2
Г.Соул. Подводные границы, фото №3
Г.Соул. Подводные границы, фото №4
Г.Соул. Подводные границы, фото №5
Г.Соул. Подводные границы, фото №6
Г.Соул. Подводные границы, фото №7

Інші лоти продавця

Коментарі 0

Пошук по лотах
Наукова, технічна, спеціальна література
Шукати в розділі
Пошук:
Шукати результати в:
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.