Сыры. Макс Маккалман, Дэвид Гиббонс

Ставок:
0
Макс. ставка:
0 грн
Додано:
10.06.2025, 13:31
Стежить за лотом: 3людини
Додано:
10.06.2025, 13:31
vasia19  (28.82)
Закінчення
19.06.2025, 13:31:00 +5m
До закінчення
Поточна ціна (0 ставок)
2 000 грн
Зробити ставку
грн

Автоматичний торг
догрн

Крок ціни від 1 грн
Завантаження...
Сыры. Макс Маккалман, Дэвид Гиббонс, фото №2
Сыры. Макс Маккалман, Дэвид Гиббонс, фото №3
Сыры. Макс Маккалман, Дэвид Гиббонс, фото №4
Сыры. Макс Маккалман, Дэвид Гиббонс, фото №5
Сыры. Макс Маккалман, Дэвид Гиббонс, фото №6
Сыры. Макс Маккалман, Дэвид Гиббонс, фото №7
Сыры. Макс Маккалман, Дэвид Гиббонс, фото №8
Сыры. Макс Маккалман, Дэвид Гиббонс, фото №9
ОписВсі фотографії лота 8
Обкладинка:
Основний вид ілюстрацій:
Матеріал:
Бумага
Стан:
Хорошее
Реставрація:
Нет
Дефекти:
Мелкие дефекты суперобложки
Місцезнаходження:
Україна, Київська область, Київ
Оплата:
Оплата готівкою, Приватбанк
Відправлення лота:
Україна
Доставка:
Нова пошта, Укрпошта, Особиста зустріч Київ (згідно з чинним законодавством країни проживання продавця).
Опис:
Издательство BBPG (ЗАО "ББПГ". 2011. Подробный путеводитель по лучшим сортам. 320 с.
Тираж 3530
Посилання на обговорення:
Сыры. Макс Маккалман, Дэвид Гиббонс, фото №2
Сыры. Макс Маккалман, Дэвид Гиббонс, фото №3
Сыры. Макс Маккалман, Дэвид Гиббонс, фото №4
Сыры. Макс Маккалман, Дэвид Гиббонс, фото №5
Сыры. Макс Маккалман, Дэвид Гиббонс, фото №6
Сыры. Макс Маккалман, Дэвид Гиббонс, фото №7
Сыры. Макс Маккалман, Дэвид Гиббонс, фото №8
Сыры. Макс Маккалман, Дэвид Гиббонс, фото №9

Інші лоти продавця

Коментарі 0

Пошук по лотах
Кулінарія, книги з харчової промисловості
Шукати в розділі
Пошук:
Шукати результати в:
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.