Книжкова технологія виробництва кондитерських виробів

Ціна:
680 грн
Додано:
21.12.2024, 16:01
Стежить за лотом: 1людина
Додано:
21.12.2024, 16:01
gans44  (4.03)
Товар продається за фіксованою ціною. Після натискання кнопки "Купити" з Вами зв'яжеться продавець для завершення покупки. Авторизація не обов'язкова.
Місцезнаходження
Україна, Київська область, Буча
Оплата
Наложений платіж, Приватбанк, Monobank, Western Union
Відправлення лота
Україна, Увесь світ
Доставка
Нова пошта (згідно з чинним законодавством країни проживання продавця).
680 грн
Завантаження...
Книжкова технологія виробництва кондитерських виробів, фото №2
Книжкова технологія виробництва кондитерських виробів, фото №3
Книжкова технологія виробництва кондитерських виробів, фото №4
Книжкова технологія виробництва кондитерських виробів, фото №5
ОписВсі фотографії лота 4
Обкладинка:
Основний вид ілюстрацій:
Матеріал:
папір
папір
Стан:
Стан: дуже хороший
Состояние: очень хорошее
Реставрація:
ні
ні
Дефекти:
-
-
Показати оригінал
Місцезнаходження:
Україна, Київська область, Буча
Оплата:
Наложений платіж, Приватбанк, Monobank, Western Union
Відправлення лота:
Україна,Увесь світ
Доставка:
Нова пошта (згідно з чинним законодавством країни проживання продавця).
Опис:
Лур'є І. Технологія кондитерського виробництва. Серія «Підручники та навчальні посібники для студентів технікумів». Підручник. М., Агропроміздат, 1992, 399 с., іл. Тверда обкладинка, звичайного формату.
Викладено склад і властивості сировини і допоміжних матеріалів. Наведено вимоги до якості кондитерських виробів. Описано виробництво карамелі, ірису, цукерок, шоколаду, мармеладу, зефіру, драже і халви. Наведено розрахунок рецептур і облік сировини. Тираж книги – 20 тисяч примірників. Вага книги – 480 грамів.
Стан: дуже хороший
Лурье И. Технология кондитерского производства. Серия «Учебники и учебные пособия для учащихся техникумов». Учебное пособие. М. Агропромиздат 1992г. 399с., ил. Твердый переплет, обычнный формат. Изложены состав и свойства сырья и вспомогательных материалов. Приведены требования к качеству кондитерских изделий. Описано производство карамели, ириса, конфет, шоколада, мармелада, пастилы, драже и халвы. Приведены расчет рецептур и учет сырья. Тираж книги 20 тыс. экз. Вес книги 480 гр. Состояние: очень хорошее
Посилання на обговорення:
Показати оригінал

Базовою мовою Сайту є українська. Переклад з інших мов здійснюється за допомогою автоматичного машинного перекладу.

Відтак, Користувачі мають враховувати, що машинний переклад не є точним. У разі виникнення спірних питань щодо точності перекладу, перевага надаватиметься оригіналу тексту Продавця.

Книжкова технологія виробництва кондитерських виробів, фото №2
Книжкова технологія виробництва кондитерських виробів, фото №3
Книжкова технологія виробництва кондитерських виробів, фото №4
Книжкова технологія виробництва кондитерських виробів, фото №5

Інші лоти продавця

Коментарі 0

Пошук по лотах
Кулінарія, книги з харчової промисловості
Шукати в розділі
Пошук:
Шукати результати в:
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.