Про морфології підшлункової залози.

Ставок:
0
Макс. ставка:
0 грн
Додано:
09.05.2025, 23:53
Стежить за лотом: 2людини
Додано:
09.05.2025, 23:53
BookNik108  (14.32)
Закінчення
14.05.2025, 23:53:00 +5m
До закінчення
Поточна ціна (0 ставок)
190 грн
Зробити ставку
грн

Автоматичний торг
догрн

Крок ціни від 1 грн
Про морфології підшлункової залози., фото №2
Про морфології підшлункової залози., фото №3
Про морфології підшлункової залози., фото №4
Про морфології підшлункової залози., фото №5
Про морфології підшлункової залози., фото №6
Про морфології підшлункової залози., фото №7
ОписВсі фотографії лота 6
Обкладинка:
Основний вид ілюстрацій:
Матеріал:
бумага
Стан:
Хорошее. Штампы.
Реставрація:
нет
Дефекти:
нет
Місцезнаходження:
Україна, Одеська область, Одеса
Оплата:
Оплата готівкою, Приватбанк, Western Union
Відправлення лота:
Україна,Увесь світ
Доставка:
Нова пошта, Укрпошта, Особиста зустріч Одеса (згідно з чинним законодавством країни проживання продавця).
Опис:
Соболев Л. В. К морфологии поджелудочной железы. Серия: Приоритет отечественных открытий в медицине. М. Медгиз. 1950 г. 161 с. Твердый переплет, Обычный Формат. Диссертация Л. В. Соболева, его важнейший труд, была переиздана в 1950 году под редакцией и с предисловием профессора Д. М. Российского. В предисловии отмечается, что исследования Соболева лежат в основе всей современной диабетологии.
Посилання на обговорення:
Про морфології підшлункової залози., фото №2
Про морфології підшлункової залози., фото №3
Про морфології підшлункової залози., фото №4
Про морфології підшлункової залози., фото №5
Про морфології підшлункової залози., фото №6
Про морфології підшлункової залози., фото №7

Інші лоти продавця

Коментарі 0

Пошук по лотах
Література з медицини, анатомії, фізіології, ветеринарії
Шукати в розділі
Пошук:
Шукати результати в:
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.