Тимощук І. Переробка продуктів тваринництва в домашніх умовах

Ставок:
0
Макс. ставка:
0 грн
Додано:
18.05.2025, 04:01
Стежить за лотом: 0Ніхто не стежить
Додано:
18.05.2025, 04:01
Boroda912  (-4.34)
Тимощук І. Переробка продуктів тваринництва в домашніх умовах
Закінчення
25.05.2025, 04:01:00 +5m
До закінчення
Поточна ціна (0 ставок)
300 грн
Зробити ставку
грн

Автоматичний торг
догрн

Крок ціни від 1 грн
Тимощук І. Переробка продуктів тваринництва в домашніх умовах
ОписВсі фотографії лота 1
Обкладинка:
Основний вид ілюстрацій:
Матеріал:
Папір
Стан:
Стан по фото, нормальний.
Реставрація:
Нема
Дефекти:
Нема
Місцезнаходження:
Україна, Хмельницька область, Хмельницький
Оплата:
Приватбанк, Ощадбанк
Відправлення лота:
Україна
Доставка:
Нова пошта, Укрпошта (згідно з чинним законодавством країни проживання продавця).
Опис:
Тимощук І. Переробка продуктів тваринництва в домашніх умовах. Друге видання, доповнене. Київ Урожай 1987г. 184 с., іл. Палiтурка / переплет: Тверда, звичайний формат.
У книзі описано харчову цінність мяса різних видів тварин та птиці, молока й молочних продуктів, яєць. Крім того, дано корисні поради щодо забою тварин та птиці. Особливий інтерес становлять способи зберігання продуктів тваринництва. Наведено рецепти виготовлення ковбас, копченостей, страв з мяса птиці, кролів та з субпродуктів. Значне місце відведено характеристиці страв з молока та молочних продуктів. Приділено увагу дитячому харчуванню.
Посилання на обговорення:
Тимощук І. Переробка продуктів тваринництва в домашніх умовах, фото №2

Інші лоти продавця

Коментарі 0

Пошук по лотах
Кулінарія, книги з харчової промисловості
Шукати в розділі
Пошук:
Шукати результати в:
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.