Практическая апитерапия Н.З.Хисматуллина 2012

Ставок:
0
Макс. ставка:
0 грн
Додано:
31.05.2025, 09:45
Стежить за лотом: 1людина
Додано:
31.05.2025, 09:45
Olena228  (5.64)
Закінчення
08.06.2025, 09:45:00 +5m
До закінчення
Поточна ціна (0 ставок)
50 грн
Зробити ставку
грн

Автоматичний торг
догрн

Крок ціни від 1 грн
Завантаження...
Практическая апитерапия Н.З.Хисматуллина 2012, фото №2
Практическая апитерапия Н.З.Хисматуллина 2012, фото №3
Практическая апитерапия Н.З.Хисматуллина 2012, фото №4
Практическая апитерапия Н.З.Хисматуллина 2012, фото №5
Практическая апитерапия Н.З.Хисматуллина 2012, фото №6
Практическая апитерапия Н.З.Хисматуллина 2012, фото №7
Практическая апитерапия Н.З.Хисматуллина 2012, фото №8
Практическая апитерапия Н.З.Хисматуллина 2012, фото №9
ОписВсі фотографії лота 8
Обкладинка:
Основний вид ілюстрацій:
Матеріал:
Папір
Стан:
гарний
Реставрація:
Не проводились
Дефекти:
Не виявлено.
Місцезнаходження:
Україна, Київська область, Бровари
Оплата:
Оплата готівкою, Monobank
Відправлення лота:
Україна
Доставка:
Нова пошта, Укрпошта, Особиста зустріч Бровари (згідно з чинним законодавством країни проживання продавця).
Опис:
Вплив продуктів бджільництва на лікування. 336 сторінок. Кнтга нова.Пакую самостійно, безкоштовно.
Посилання на обговорення:
Практическая апитерапия Н.З.Хисматуллина 2012, фото №2
Практическая апитерапия Н.З.Хисматуллина 2012, фото №3
Практическая апитерапия Н.З.Хисматуллина 2012, фото №4
Практическая апитерапия Н.З.Хисматуллина 2012, фото №5
Практическая апитерапия Н.З.Хисматуллина 2012, фото №6
Практическая апитерапия Н.З.Хисматуллина 2012, фото №7
Практическая апитерапия Н.З.Хисматуллина 2012, фото №8
Практическая апитерапия Н.З.Хисматуллина 2012, фото №9

Інші лоти продавця

Коментарі 0

Пошук по лотах
Література з медицини, анатомії, фізіології, ветеринарії
Шукати в розділі
Пошук:
Шукати результати в:
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.