Торти та випічка. Технологія та техніка механізованого виробництва.

Ставок:
0
Макс. ставка:
0 грн
Додано:
04.07.2025, 22:48
Стежить за лотом: 2людини
Додано:
04.07.2025, 22:48
BookNik108  (15.07)
Закінчення
09.07.2025, 22:48:00 +5m
До закінчення
Поточна ціна (0 ставок)
250 грн
Зробити ставку
грн

Автоматичний торг
догрн

Крок ціни від 1 грн
Завантаження...
Торти та випічка. Технологія та техніка механізованого виробництва., фото №2
Торти та випічка. Технологія та техніка механізованого виробництва., фото №3
Торти та випічка. Технологія та техніка механізованого виробництва., фото №4
Торти та випічка. Технологія та техніка механізованого виробництва., фото №5
Торти та випічка. Технологія та техніка механізованого виробництва., фото №6
Торти та випічка. Технологія та техніка механізованого виробництва., фото №7
Торти та випічка. Технологія та техніка механізованого виробництва., фото №8
Торти та випічка. Технологія та техніка механізованого виробництва., фото №9
Торти та випічка. Технологія та техніка механізованого виробництва., фото №10
Торти та випічка. Технологія та техніка механізованого виробництва., фото №11
Торти та випічка. Технологія та техніка механізованого виробництва., фото №12
Торти та випічка. Технологія та техніка механізованого виробництва., фото №13
ОписВсі фотографії лота 12
Обкладинка:
Основний вид ілюстрацій:
Матеріал:
бумага
Стан:
Хорошее. Штамп.
Реставрація:
нет
Дефекти:
нет
Місцезнаходження:
Україна, Одеська область, Одеса
Оплата:
Оплата готівкою, Приватбанк, Western Union
Відправлення лота:
Україна,Увесь світ
Доставка:
Нова пошта, Укрпошта, Особиста зустріч Одеса (згідно з чинним законодавством країни проживання продавця).
Опис:
Истомина М.М., Талейсник М.А., Теплова Р.В. и др. Тортов и пирожных. Технология и техника механизированного производства М. Пищевая промышленность 1975г. 256 с. Твердый переплет, Чуть увеличенный формат. В книге описывается техника и технология производства тортов и пирожных в кондитерской и хлебопекарной промышленности. Особое внимание уделяется в книге совершенствованию технологии и совершенствованию качества бисквитного, заварного и слоеного теста, массы для белково-сбивных полуфабрикатов, сливочного крема, фруктовых начинок и др.
Посилання на обговорення:
Торти та випічка. Технологія та техніка механізованого виробництва., фото №2
Торти та випічка. Технологія та техніка механізованого виробництва., фото №3
Торти та випічка. Технологія та техніка механізованого виробництва., фото №4
Торти та випічка. Технологія та техніка механізованого виробництва., фото №5
Торти та випічка. Технологія та техніка механізованого виробництва., фото №6
Торти та випічка. Технологія та техніка механізованого виробництва., фото №7
Торти та випічка. Технологія та техніка механізованого виробництва., фото №8
Торти та випічка. Технологія та техніка механізованого виробництва., фото №9
Торти та випічка. Технологія та техніка механізованого виробництва., фото №10
Торти та випічка. Технологія та техніка механізованого виробництва., фото №11
Торти та випічка. Технологія та техніка механізованого виробництва., фото №12
Торти та випічка. Технологія та техніка механізованого виробництва., фото №13

Інші лоти продавця

Коментарі 0

Пошук по лотах
Кулінарія, книги з харчової промисловості
Шукати в розділі
Пошук:
Шукати результати в:
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.