С. Туров. Набивка чучел зверей і птиць. М., 1950.

Ставок:
0
Макс. ставка:
0 грн
Додано:
30.07.2025, 21:45
Стежить за лотом: 0Ніхто не стежить
Додано:
30.07.2025, 21:45
vital_07  (8.86)
Закінчення
04.08.2025, 21:45:00 +5m
До закінчення
Поточна ціна (0 ставок)
250 грн
Зробити ставку
грн

Автоматичний торг
догрн

Крок ціни від 1 грн
Завантаження...
С. Туров. Набивка чучел зверей і птиць. М., 1950., фото №2
С. Туров. Набивка чучел зверей і птиць. М., 1950., фото №3
С. Туров. Набивка чучел зверей і птиць. М., 1950., фото №4
С. Туров. Набивка чучел зверей і птиць. М., 1950., фото №5
ОписВсі фотографії лота 4
Обкладинка:
Основний вид ілюстрацій:
Матеріал:
папір
Стан:
як на фото
Реставрація:
ні
Дефекти:
ні
Місцезнаходження:
Україна, Львівська область, Львів
Оплата:
Приватбанк
Відправлення лота:
Україна,Увесь світ
Доставка:
Нова пошта, Укрпошта (згідно з чинним законодавством країни проживання продавця).
Опис:
С. Туров. Набивка чучел зверей и птиц. М., 1950.
Розмір 219 х 145 мм. Cторінок 192.
У книзі викладено відомості про те, як здобувати птахів та звірів для колекції, як зняти та набити шкірку для наукового дослідження, як виробити шкуру ссавця з метою тривалого зберігання та як нарешті набити опудало птаха та звіра. Як додаток дано короткі відомості про зйомку та оправлення хутрових шкурок.
Доставку сплачує покупець.
Посилання на обговорення:
С. Туров. Набивка чучел зверей і птиць. М., 1950., фото №2
С. Туров. Набивка чучел зверей і птиць. М., 1950., фото №3
С. Туров. Набивка чучел зверей і птиць. М., 1950., фото №4
С. Туров. Набивка чучел зверей і птиць. М., 1950., фото №5

Інші лоти продавця

Коментарі 1

АДМІНІСТРАТОРRobot03.08.2025, 22:02:41

Продавець понизив ціну на лот, нова ціна 250 грн

Пошук по лотах
Література з медицини, анатомії, фізіології, ветеринарії
Шукати в розділі
Пошук:
Шукати результати в:
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.