Свенсон К., Уэбстер П. Клетка.

Ставок:
0
Макс. ставка:
0 грн
Додано:
30.07.2025, 20:23
Стежить за лотом: 1людина
Додано:
30.07.2025, 20:23
hartronis  (-1.67)
Закінчення
06.08.2025, 20:23:00 +5m
До закінчення
Поточна ціна (0 ставок)
250 грн
Зробити ставку
грн

Автоматичний торг
догрн

Крок ціни від 1 грн
Завантаження...
Свенсон К., Уэбстер П. Клетка., фото №2
Свенсон К., Уэбстер П. Клетка., фото №3
ОписВсі фотографії лота 2
Матеріал:
Бумага, картон
Стан:
Отличное состояние
Реставрація:
нет
Дефекти:
Нет
Місцезнаходження:
Україна, Харківська область, Харків
Оплата:
Оплата готівкою, Приватбанк
Відправлення лота:
Україна
Доставка:
Нова пошта, Укрпошта, Особиста зустріч Харків (згідно з чинним законодавством країни проживання продавця).
Опис:
Перевод с английского Т. Днепровской. М. Мир, 1980г. 304 с., илл. мягкий переплет,, увеличенный формат.
Прекрасный обзор структуры, химии и развития клетки, написанный двумя крупнейшими американскими цитологами. В основе книги лежит представление о клетке как об элементе, преобразующем энергию, и для всего изложения характерна физиологическая и биохимическая направленность. Рассматриваются структура ядра, цитоплазмы и клеточных органелл, деление клеток, механизмы кодирования и передачи наследственной информации, развитие и эволюция клеток. Предназначена для биологов всех специальностей, в первую очередь цитологов, физиологов, биохимиков, а также для медиков, химиков, физиков, математиков и всех тех, кто интересуется проблемами современной биологии, включая студентов и школьников старших классов.
Отличное состояние.
Посилання на обговорення:
Свенсон К., Уэбстер П. Клетка., фото №2
Свенсон К., Уэбстер П. Клетка., фото №3

Інші лоти продавця

Коментарі 0

Пошук по лотах
Наукова, технічна, спеціальна література
Шукати в розділі
Пошук:
Шукати результати в:
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.