Oleg198124
Oleg198124
2 січня 2024, 12:40

Накінечники стріл 100шт

Накінечники стріл 100шт

День добрий! Підскажіть, будь ласка, по типам, назвам, періодам, віку накінечників! Намагався розкласти по типам. Цікаво які до якого віку відносяться! Є серед них ті що краще окремо виставляти? перший (можливо і 4) може бути монета стрілка? Заздалегідь дякую! Вибачте за фото

Повідомлення
14
Відповіді: 0
05.01.2024Автор
Шановні підскажіть, будьласка, які зробити окремі фото? На мій погляд багато цікавих, незвичайних накінечників, але це мій погляд! По проходах дивлюся, є багато окремо виставляються та продаються не дешево! Можливо в мене є якісь незвичайні, наприклад перший в першому ряду (на другому фото), начебто асиметричний.... Схожі на мої проходи є і по 300 грн! Заздалегідь дякую!
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.