alisa008
alisa008
8 січня 2024, 16:14

Прошу надати номер рахунку,якому ви довіряєте ,для наших хлопчиків ЗСУшників.

Прошу надати номер рахунку,якому ви довіряєте ,для наших хлопчиків ЗСУшників.

Прошу надати відомий вам і перевірений  номер  рахунку ,якому ви довіряєте ,для наших хлопчиків ЗСУшників.Його буде сплачено на протязі доби,на суму 1950 грн і чек викладений тут.Дякую.Слава Україні !

Повідомлення
14
Відповіді: 0
08.01.2024Автор
все сплачено. сумма 1950 грн платник  Олейнікова Ольга .платіж р24а21775593199d0099 /чек скину по поверненю додому,вечором.Дякую за допомогу.Слава Україні !
09.01.2024Автор
планується продаж серйозної речі.  https://violity.com/ua/115328414-stalin-tyazhkij-5-kg-250-gr-visota-20-sm-zhovtij-metal  70 % хотіла би закинути після продажу на той самий рахунок БФ Добровоз,чи треба перед проплатою уточнювати актуальність рахунку ?  Мої рідненьки  військові- захисники !  Я вас обожнюю !!Дякую за відповідь.З  повагою,Ольга
09.01.2024
Рахунок актуальний, зараз іде збір на додатковий комплекс бпла, результати бойової роботи підрозділу на тг каналі вище, там же є посилання на рахунок. Гарно дякую, з повагою!
Musat4000
09.01.2024Відповідь alisa008
в мене син офіцер,і невістка  на нулі...так склалось
Менше даних в такому форматі 😷
За інше дякуємо🫶🔰
Відповіді: 1
09.01.2024Автор
Маю дозвіл Адміністраціі на створення теми,де можна було б рекламувати дорогі речі з фіксованою ціною ,кошти з яких від 50 до 70 %  буде перераховуватись на ЗСУ,ЯКЩО ЗВІСНО  не буде скарг на цей крок. Я попробую,тільки не скаржится.,все буде чеками  підкриплятись в разі продажу.
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.