Sergey22Dyadya
Sergey22Dyadya
10 січня 2024, 19:42

Шукаю каталоги по монетам РІ та СРСР

Шукаю каталоги по монетам РІ та СРСР

Порадьте, будь ласка, хороші каталоги з детальними фото монет та їх різновидів пізньої РІ та СРСР. Шукаю саме літературу для детального вивчення теми. Дякую.

Повідомлення
12
vkf772445
10.01.2024
Є, наприклад, така книжка, я користуюсь.  А.А.Щелоков Монети СССР. Була надрукована у 1989 році.  Багато чого корисного можна знайти через інтернет пошук.  З вашою темою будуть труднощі, бо чимало ресурсів заблоковані бо були задіяні під заборонені наразі вУкраїні джерела та пошукові системи.  Також корисно заходити у онлайн клуби колекціонерів, там бувають посилання на каталоги.  І слідкуйте за обговоренням монет тут, на форумі.  Я тут вже багацько років і можу вам з повною відповідальністю сказати: таких крутих спеців більше ніде не має.  Коротше, хто шукає - той обряще.
Відповіді: 0
Відповіді: 1
Відповіді: 1
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.