Анонім
Анонім
12 січня 2024, 17:51

Как заниматься коллекционированием с производством фуфла?

Как заниматься коллекционированием с производством фуфла?

Здравствуйте дорогие друзья. Создал тему что бы философски порассуждать. Вот я уже не один день нахожусь на форуме и на аукционе, вижу как много фуфла разного продается под видом оригинала. Иногда бывает такое, что не отличишь. Как заниматься коллекционированием в дальнейшем, если подделки становятся все лучше и лучше? Коллекционирование таким способом вымрет, потому что плохие дядьки будут рубать капусту на своих фуфелских изделиях и ржать над такими как мы

Повідомлення
5
Відповіді: 0
12.01.2024
Добрий вечір!
Книжечку почитати яку-небудь, в кого часу немає на цю дурню - консультантів наймає. "Гроші/час" - універсальний закон.

В цьому питанні моя внутрішня жаба усіма лапами підтримує нову стратегію власників/менеджменту аукціону і чавить альтруїстичні паростки, особливо, зважаючи на формат більшості запитів, рівень виховання і відношення запитувачів до консультантів  (це я про накази, фотографії (шось там напочатку рекламували супер-пупер можливості спільноти з цього приводу, але бажання, точніше повне небажання напрягти анонімну дупу її туди й запхала) і таку іншу гидоту.

О, філософські порозмислив трохи.
12.01.2024
При зарождении ресурса- он был " копаческий"
...доверяли друг другу...
Ща - коммерческий проект - продукт...
Коллекцию разделить на две части...
Оригиналы и фуфелы..
Делов то...
А можно и самому в землице порыться- тогда не возникнет вопрос автентичности...
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.