Akidonec
Akidonec
13 січня 2024, 00:30

1 Гривня 2001 рік 2АД2, 2АД3?

1 Гривня 2001 рік 2АД2, 2АД3?
Доброї години. Прошу допомогти визначити різновид штампу гурта.
Чи правильно я розумію що монети 1 та 2 це 2АД3, а монети 3,4,5 це 2АД2? Дякую за Ваші коментарі та поради. З повагою Олександр

Повідомлення
10
Відповіді: 0
Відповіді: 1
13.01.2024АвторВідповідь Rusnak
Так, візуально аверс менший ніж на монетах що я виклав. Але на тих монетах що я виклав, якщо прикласти лінійку до "остей" як вказано в каталозі ІТК, то 18 мм буде за передостанньою. Прошу вкажіть що я не так міряю? Дякую за Вашу увагу.
13.01.2024АвторВідповідь Rusnak
Доброї години. Сьогодні дістав старі запаси 1 Гривня 2001 року, порівняв з ними. Більшість також по замірам наче 2АД..., але кант тонкий. Навряд чи в мене 3 кг штампу 2АД. Буду шукати далі. Дякую Rusnak що приділили увагу. З повагою Олександр
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.