Вітаю. Дрібні фото, важко зорієнтуватись. Наскільки я зміг розібратись, на обороті кожної картки є інформація про предмет, зображений на ній. Це схоже на посібник для занять з дітьми у школі. А подивіться уважно, так може бути інформаційний текст на початку чи наприкінці альбому. Що до вартости, хз, бо важко зрозуміти кому це може бути потрібним.
https://www.typhoo.co.uk/ их нужно было собирать и обменивать на заявленные призы. Так было еще в 1930-е гг. Как дальше не знаю. Они выпускались сериями по разным отраслям деятельности или периодам истории. У вас некий набор таких карточек за какой-то период.
У нас цену сложить бесполезно, нужны же желающие, если по вкладышам в жевательные резинки или фигуркам из Киндера они есть, то тут я не знаю. Каждая серия ТАМ стоит около 5-7 там это пирожок на футболе купить, тут приличные деньги. Такие вот дела. На рынке достаточно широко представлены, там кто-то же покупает!
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.
Немає підключення до Інтернету. Перевірте з'єднання та натисніть "Повторити".
Все что я смог выяснить что это колекционные карточки до 1960 года и выше
по ним же видно, только что из печатного станка...
https://www.typhoo.co.uk/ их нужно было собирать и обменивать на заявленные призы. Так было еще в 1930-е гг. Как дальше не знаю. Они выпускались сериями по разным отраслям деятельности или периодам истории.
У вас некий набор таких карточек за какой-то период.
У нас цену сложить бесполезно, нужны же желающие,
если по вкладышам в жевательные резинки или фигуркам из Киндера они есть, то тут я не знаю.
Каждая серия ТАМ стоит около 5-7 там это пирожок на футболе купить, тут приличные деньги. Такие вот дела.
На рынке достаточно широко представлены, там кто-то же покупает!
Travel Through the Ages - Typhoo Tea Card Album by :: Very Good Soft cover | C. Parritt
Travel Through The Ages - 1961 Typhoo Tea Ltd
С уважением
Если кого нибудь интересует
Данная колекция я готов продать ....
Продати можна за кордон.