Serhiypark
Serhiypark
16 січня 2024, 07:56

Доброго ранку. Продав на аукціоні монету але мій баланс став -141грн

Доброго ранку. Продав на аукціоні монету але мій баланс став -141грн

Не можу написати продавцю і він мені. Зараз немає 141грн. Дуже прикро 

Повідомлення
6
Відповіді: 0
16.01.2024Відповідь Serhiypark
Це зрозуміло. Дякую немає можливості поповнити за 72 години
Позовите в чат модератора,  они всегда идут на встречу и могут дать больше часу.
Відповіді: 1
16.01.2024Технічна служба
Доброго дня. Після того як йде продаж лоту, знімається плата за послуги сайту "Супровід торгів". Рекомендуємо поповнити баланс для того щоб був звязок з покупцем. , За правилами сайту I. Вимоги до продавців п.14 "14. При наявності від'ємного балансу в гаманці Віоліті Користувач зобов'язаний протягом 3-х робочих днів поповнити свій віртуальний рахунок Віоліті для погашення заборгованості та забезпечення позитивного балансу. " З негативним і нульовим балансом Користувачам сайту будуть недоступні такі функції:
- поставити ставку на лот;
- виставити лот на продаж;
- написати коментар до лота;
- написати Продавцю або Покупцеві в чаті угоди до поповнення балансу;
- залишити відгук по угоді;
- отримати відгук від свого контрагента.
Відповіді: 1
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.