Да, я это понял , просто прислали с Киева давненько документы на майора саперной службы , я их как бы изучал вернее личность и фамилию его жены немки , там этот флаг также был я на него и не сильно обращал внимание флаг как флаг я больше по интересным документам как бы время пришло , по жене так и невыеснил , хотя фото и паспорт есть а фамилию в 1945 году она взяла мужа , жалко не законченная история . Да , что интересно так же была гозета "Искра" тоже как бы полно перепечаток и подделок присматрелся печать с обратной стороны стоит , видимо точто не интересует по моему профилю не обращаешь на это внимание . Спасибо ! С уважением.
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.
Немає підключення до Інтернету. Перевірте з'єднання та натисніть "Повторити".