Повідомлення
3
vkf772481
24.01.2024
Вітаю. Я бачив те обговорення.  У мене є така думка, що це сигнальний патрон.  На райберті побачив тему про сигнальні патрони, схоже на ваш, тільки там калібр менше, під ракетницю.  Не можу сказати, з чого могли вистрелювати ваш патрон,  це ствол, як вказано 46 калібра, прям така невелика мортира.  Для використання в особливих складних умовах, наприклад, у портах при тумані. Про умови фантазую.  Але ракетниця, про патрони для якої йдеться на райберті, має ствол 26 калібра.  Тобто у вас має бути майже вдвічі більше.
Що до безпеки. Там бачу капсуль. Тож при необережному походжені може спрацювати.
Відповіді: 0
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.