Nokolektiner
Nokolektiner
29 січня 2024, 18:51

Визначення перстню

Визначення перстню
Всіх вітаю!
Знайшов в полі ось такий перстень.
Що за знахідка?Опишіть будь ласка максимально детально,та визначіть приблизну ціну.Дякую,з повагою.

Повідомлення
14
Відповіді: 0
laert3944
29.01.2024Відповідь Nokolektiner
Перепрошую , це перстень , і я дещо знайшов , це перстень вікторіанської епохи , можливо золото
я что не вижу что перстень? монеты впаивали в перстни еще с Римской мперии. Монета да, королева Виктория, я написал. По исполнению не видно что это золото.
laert3944
Зрозумів, дякую.А чи можливо дізнатись щось за його ціну і чи взагалі він щось коштує?
как монета уже нет, да и стоит она три копейки, если перстень латунь, (любой медный сплав), то поставьте на пробу с желаемой цены, а там посмотрите, будут предложения или нет.
Відповіді: 2
laert3944
Діаметр монети 20мм , тобто виходить що фартінг
надежды почти нет, но в жизни что угодно бывает. Проверьте саму монету, она вроде веселее смотрится чем сама шинка,
следов окислов нет, а вдруг это полфунта?? он из золота 917
и диаметр 19,3 мм. Хуже не будет.
laert3944
Перепрошую я хвилювався тому помилився , монета діаметром 14.5мм
монет с таким диаметром и таким портретом Великобиртания не
чеканила. Возможно использован какой-то жетон того периода.
Змінено автором 29.01.2024
Відповіді: 3
Відповіді: 2
Відповіді: 1
laert3944
29.01.2024
Видалено автором
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.