LOGOTYPE18
LOGOTYPE18
4 лютого 2024, 21:41

Прошу высказаться по статуэтке Буратино Золотой ключик.

Прошу высказаться по статуэтке Буратино Золотой ключик.
Добрый вечер, уважаемые коллеги! Прошу Вашего мнения по данной фигурке - оригинал или нет. С уважением, Сергей.

Повідомлення
4
olirka1004
05.02.2024
Статуетка оригінал. Якість фото відверто погана. Не зрозуміло, чи ніс рідний або реставрований. Логічно, що це найбільша проблема частина фігури.
Відповіді: 0
05.02.2024Автор
Дякую, шановна olirka! Ніс не реставрований. Мене турбували 2 моменти: 1 - ніс товстіший в своїй основі (там де починається) порівняно з тим, що я звик для таких статуеток більш піздніх, де клеймо просто "К";  2 -  опущена оця червона бубка, горошина спереду на "тенісці"), зазвичай вона біля ворота. Ще раз дякую, Ваша думка для мене цінна!
olirka1004
06.02.2024
Тим паче, Ви самі можете зрозуміти, маючи досвід з цими Буратіно. Як правило,  такі невеличкі фігури складно підробити саме церез мініатюрність і необхідність делікатного розпису. Ну так береш в пуки і розумієш,  чи воно це воно.
06.02.2024Автор
Так в руках все нормально відчувається і розпис гарний. Але мав такого Буратино з клеймом "К", а пару років назад придбав цього і тепер вирішив якогось продати. Перестраховувався, щоб людей не ввести в оману. Тепер цього залишу собі.) Ще раз дякую. З повагою.
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.