Анонім
Анонім
7 лютого 2024, 15:53

Рим на визначення автентичності

Рим на визначення автентичності

Повідомлення
17
07.02.2024
Доброго дня.
По фото важко виявити копії, якщо вони якісні. Але мене здивувала ця монета
Денарий, Александр Север
Вчора в вечері я зробив зауваження продавцю з Києва, що він продавав копію Пертинакса, в назві вказавши Денарій Септимія Севера (автентичний, по типу що не розуміється. Після того, що я йому написав, що то копія, він мені скинув фото денарія іншого. І цікаво, що вона ідентична тій, що продається тут з м.Одеса.
Тобто це "Клон - копія".
Відповіді: 0
Анонім
07.02.2024Автор
Ага, цей Сергей навиставляв на олх копій, головне написав: "ВСЕ мои монеты являются подлинными,какие-то покупались у копателей и слётах коллекционеров в Киеве,какие-то лично поднимались."   
Потім все те фуфло мігрує сюди.
07.02.2024Відповідь Magon
Те, що експерт скинув посилання на прохід аукціону не підтверджує її автентичність. Крім того до тієї монети можуть не виникати сумнівів, як до цих монет, що в цій темі
Відповіді: 1
07.02.2024
ну тогда єто можно также все применить  и ко всем  вісказіваниям тут віше!) подтвердить стопроцентно может єкспертиза дорогая.   єти монеті куплені также вместе с гордианами которіе тут віставлені и с адрианом погребальной урной.
ваші слова можуть викликати ще більший сумнів. Куплені не означає аутентичні. Могли купити, а продавець збрехав, що сам викопав, а купили підробку. Нічого проти не маю, але ситуації різін бувають. Можливо і справді оригінали. Але вірити словам продавця, коли іде продаж якісної підробки сумнівно. якщо це підробка ще раз уточню, можливо й оригінал
07.02.2024
а также куча дургих монет проданніх тут и віставленнх сейчас, к ним вопросов не возникает ни у кого.  а почему то возникли из за фоток, что скинули, но там только фотки и остались, монеті  то у меня.)
Поясню ще один раз.
Продавець з ОЛХ, займається шахрайством продаючи копії монет, видаючи їх за автентичні. У нього або в продажі якісні копії, або в перемішку автентичні з копіями. Вчора в вечері я йому написав за відому 100%копію Пертінакса (яку він типу не розуміючи продавав як Септимія Севера). І Він показав що ще є монета, така як на фото з верху (з Ваших слів вона у Вас). Тобто іх 2шт, тобто це клони, тобто дві копії.
Пертинакс був клоном з цієї теми:
https://forum.violity.com/viewtopic.php?t=2302970
07.02.2024
Так, давайте проясним. нету никакого клона. первую монету по фото, она одна и она Тольо у меня и она не копия (имею много рима есть с чем как бі сравнить, а где сомневаюсь, то откріваю темі тут с,(сегодня две откріл),    он  же тот ваш продавець, может вісілать только  разве что   фото єтой монеті. по его общему фото, где много монет, что он Вам предлагал, И Ві скинули скрин, тут у меня нет ни одной, насколько я вижу,  хотя, там действительно есть  и явніе копии, но есть и оригиналі, вперемешку.
07.02.2024
и вообще нету на Вашем фото где много монет из того что я купил у него ни одной,  а купил я двух гордианов еще и урну, они тут тоже віставлені там вообще вопросов нет
08.02.2024
И чтобі закруглиться тут мне, я отвечу неуважаемому мною анониму, которій сорздал тут тему. если бі ві біли нормальнім человеком, ві бі написали мне что вас смущает по монете и попросили бі ее віставить на обсуждение, но ві написали анонимній донос, я имено так считаю, не с целью для себя что-то прояснить, а заставить сомневаться, поставить подлинность монет у меня за спиной под сомнение, єто обічная людская черная зависть, которая вас задавила, плохо таким людям, когда они что-то видят лучшее у других людей, чем у них есть, ., такой завистливій человек не может пройти мимо или сделать, так как я писал віше, сделал бі нормальній человек, нужно за спиной настрочить анонимній свой доносик.... и тут же ждунов куча радостніх нарисовалась тут в поддержку, с кучей скринов с олх и своими ни чем не обгрунтованими " своими сумнивами".) можете и дальше заполнять єту тему своим рассуждением и перемаліванием моих косточек))), как ві єто делали раньше за моей спиной. 
А по доносу, монеті подлинніе и донос не удался!)
Анонім
08.02.2024АвторВідповідь Magon
Ого, скільки я всього пропустув )))
Давайте по порядку.

"Донос - тайное сообщение представителю власти, начальнику о чьей-н. противозаконной деятельности."
Називаючи це так Ви тільки підтверджуєте викладені підозри.

"А по доносу, монеті подлинніе и донос не удался!)"
Справжні, бо Ви так вирішили? )))
Засрали тему спамом, то думаєте висновок експерта загубиться в ньому?
Шановний sagit чітко написав (і я погоджуюсь):
"Якісь точно видно, що копії. Наприклад:
Денарий, Имп. Гета
Якісь сумнівні. Та власне всі сумнівні."

Вам нічого не заважає виставити на обговорення, з нормальними фото, з гуртом.
Але ж ні. Якщо 100 раз написати, що справжні, то вже справжніше виглядають, правда?

Щодо заздрості. Раніше на віо щось купуючи якось спокійніше було.
Тепер же тут такий наплив фуфла, що мене не заздрість мучить, а страх купити ось такий сувенір за пару тис. грн.
Всякі розумники понакупляють копій і потім доводять, що 100% оригінал, бо їм їх так впарили, то краще когось кинути, ніж визнати, що самого розвели.
Ви скільки фото в тему закинули, щоб довести автентичність? 0?
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.