Повідомлення
10
Відповіді: 0
13.03.2024
" коли гарний предмет виставлений на продаж за 1 грн" - на даному ресурсі практично в усіх випадках означає те, що Продавцем закладена резервна ціна. Тут може бути 2 варіанти: 1 - як тільки хтось, наприклад, Ви, зробите ставку, наприклад в 1 гр., одразу з'явиться, що Ваша ставка перебита Robot і його ставка 2 гривні. Хтось робить наступну ставку 3 гривні - з'являється Robot і його ставка 4 гривні. І так далі, доки поставлена Покупцем ставка не перевищить закладену Продавцем суму. Це варіант кращий - Ви хоч бачите і розумієте, що є резервна ціна. Варіант 2, який, як на мене, є так би м'яко мовити "не гарним" вчинком Продавця, але не суперечить правилам Віоліти - Продавець закладає резервну суму, але її ніхто не бачить. В чому "підлість, на мій погляд - Ви і інші Покупці будуть витрачати свій час, свої емоції, нехай по 1 коп. за ставку, але всеж принципово й свої гроші, будете боротися, а потім, наприклад Ви переможете усіх конкурентів, радісно посміхнетеся))), що Ваша мета здійснилася і Ви виграла - а Вам випливе, що торги закінчилися, але остання ставка (Ваша, яка нібито "виграла") не досягла тієї резервної ціни, яку Ви не бачили, і нічого Ви не виграли.))))) Ось десь так!)))
13.03.2024Відповідь LOGOTYPE18
Так само може бути й з тим прикладом, який написала автор теми "меблевий набор за 153 грн." Так що не хвилюйтеся - вони своє візьмуть, або лот буде знову виставлений на продаж.)))
Відповіді: 1
25.12.2024
привіт, а якщо підняти ставку в останній день умовно до 2 грн та її ніхто не переб'є? автоматом продаж зараховується чи продавець вправі відмінити все та не продати?
чи я не так розумію процес?
25.12.2024Відповідь kajjja
Вітаю!
Якщо вашу ставку в 2 грн ніхто не переб`є (навіть Robot) і резервної прихованої ціни від продавця немає, тоді ви переможець торгів. У цьому випадку, згідно Правил Віоліті, продавець вимушений продати вам лот за 2 грн.
26.12.2024Відповідь kajjja
Вона не те щоб "магічно з'явиться в останній день", не для того ж вона прихована)) - вона, якщо можливо і з'явиться то вже після закінчення торгів (в чому я не зовсім впевнений), або  з'явиться не саме число цього "прихованого" резерву, а "Письмо счастья" у вигляді червоного напису, що ставки не досягли резервної ціни.
Змінено автором 26.12.2024
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.