Steklodsp
Steklodsp
8 лютого 2024, 17:48

Определение аутентичности.

Определение аутентичности.
Помогите определить происхождение. Спасибо!

Повідомлення
14
08.02.2024
Видалено автором
Відповіді: 0
08.02.2024
Хоча,  якщо передивитися всі фігури та якби всю сімейку побачити разом,  то починають з'являтися думки, а чи права я? Мені,наприклад,  хлопчик з рибою сподобався.
09.02.2024
Да фальшивки все до одной.  На одних сайтах пишут , что автор Назаров, на других  утверждают, что это достаточно редкие групповые фарфоровые статуэтки автора Игоря Юрьевича Макаренко. У небратьев всю эту свору чукчей видела с красными галстуками и назывались они серия "Пионеры-чукчи".
27.07.2024
Доброго дня для вирішеня данного питаня я звязувався з Олександром Шевченко в минулому головним художником Коростеньського заводу. Він живий в доброму гуморі. Хто не знає це учень В.Трегубової і людина що закривала завод. Маю фото чукчів з його атрибуцією автор Назаров Дмитро. З повагою.
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.