хорошо бы понимать материал, например, какой пробы серебро. Я как-то искал ответ на подобный вопрос, ответ нашли по пробе. Монета оказалась фальшаком того времени в ущерб обороту.
Перепрошую, забув зазначити, на другому фото є протертість, жовта плямка, монета латунна чи бронзова, покрита сріблом. Я розумію що не оригінал. Цікаво чи сучасна чи фальшак тих часів.
На мою думку зважаючи на характерну для копій цієї монети занижену вагу приблизно на грам від такого ж притертого але орігіналу ,а також кривий гурт ,жовті плями , а також відомі китайські копіїї конкретно цієї монети - це 100 % фальшак .
На гурті жовта пляма це я протер абразиним папером, щоб було видно метал. Китайське гімно-копії я бачив багато.. не не то. Ця монета у мене вже років 7, тоді ще не було такого напливу чайни. Тому питаю може хтось щось скаже
Перше: геометрія букв цифр на гурті - китайські. Друге: китайські сувеніри масово пішли десь з 2009 року,так що мало ви іх бачили. Можна ще третє і четверте, але першого достатньо.
На гурті жовта пляма це я протер абразиним папером, щоб було видно метал. Китайське гімно-копії я бачив багато.. не не то. Ця монета у мене вже років 7, тоді ще не було такого напливу чайни. Тому питаю може хтось щось скаже
Доброго дня. А в мене копія є їй 10 років плюс і теж напливу не було..))) Запропонуйте ще щось! Дякую. Не треба шукати в @@@@ діаманти... їх там не має!
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.
Друге: китайські сувеніри масово пішли десь з 2009 року,так що мало ви іх бачили.
Можна ще третє і четверте, але першого достатньо.
Не треба шукати в @@@@ діаманти... їх там не має!