Слава Україні!!
Доброго здоров'я, шановні експерти та поціновувачі справжньої старини! Прошу вашої уваги та допомоги з правильним вирішенням по типу виробництва шпаги для російських цивільних чиновників такого виду орла щитка . Виставляю з метою правильного опису до продажу на аукціоні.
Власна знахідка! Повторюю, не копія!! Правильно чистив дуже тривалий час,без будь яких кислот ( добре знаю що вони роблять...!). Є думка, що це з одних з перших варіантів зображення орла на щиті, або подібний. Явно з типів саме до 1855 року! Схожий на Масона, але сам формат роботи оздоблення ( ручної підрізки,лиття та інше) не такий як відомі....Або щось в цьому роді.
Можливо, звісно,я помилився) але інформації на них дуже мало!!!! Прошу хто що знає, підкажіть правильно, та краще аргументовано!! Вважаю, що такого типу ефесів навіть треба обсудити!))Буду Дуже вдячний за ваш час та увагу, та за добре слово)) З повагою!!
Приємна запчастина,але не особливо рідкісна..
Гарного дня вам!! З повагою!
з пов.
Всім дякую за увагу та відповіді!! Буду виставляти на торги, з своєю думкою на старт ціни... Про це повідомлю)))
Тільки з повагою!
Слава нашим ГЕРОЯМ!! ТІЛЬКИ ДО ПЕРЕМОГИ! 🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦
По друге- в 19ст. вже існувало якісне литьтя та штамповка, немає потреби вручну щось різати.
А по третьому- виконання роботи- пір'я, корона, атрибути держави- жах.