друг ромео
друг ромео
12 жовтня 2023, 14:21

Новшества..

Новшества..
Тема закрита

Доброго всем.Подскажите,плиз-что за очередные покращення?При создании новой темы "выкидывает" на какие то "спильноты".Тема на форуме не отображается,только через кабинет и спильноты..Что это и к чему?С ув.

Повідомлення
482
12.10.2023Адміністратор
Доброго дня.

Новий кращий форум. Це ж добре)
Всі теми тепер у новому форумі, він простіше, сучасніше.

В ньому дуже просто добавити світлини, навіть відео з ютуб!
25.10.2023Відповідь Anna_Novak
С темами не понятно.
На старом было "дерево" что нужно туда и смотришь. А где здесь найти нужный раздел? А вдруг я пришёл на форум знания улучшить, и мне не надо создавать новую тему. Хочу почитать определённые разделы. Как их найти... когда монетки идут рядом с шмурдяком из реле телевизоров?)))
27.10.2023Відповідь Steampunker
Якщо з телефону передивляєтесь, тоді натисніть на іконку у вигляді трьох горизонтальних рисок, що знаходиться зліва внизу. Там буде меню з переліком тематичних розділів. Вибравши потрібний, відображатимуться теми лише по тим предметам, що до нього відносяться. Натискаєте в цьому меню "Колекціонування" і далі з'являються всі розділи по визначенню.
З комп'ютера це меню знаходиться зліва від списке тем, його неможливо не помітити.
Відповіді: 0
Відповіді: 1
Відповіді: 2
12.10.2023
Пропоную назвати не "форум", а "Гіперкуб", розробник точно фанат цього фільму. Це не структура форуму, візуальне сприйняття дерева тем та розділів  відсутні, перефразуючи, за деревами лісу не видно, взагалі нічого не видно, в голові паморочиться.P.S. Колекціонери не тіктокери, а консерватори в переважній більшості.
Змінено автором 12.10.2023
12.10.2023Відповідь ANDRT
Видалено автором
12.10.2023АдміністраторВідповідь ANDRT
Дякую за Ваш коментар, Спільнота це не форум, а щось нове, и буде трансформуватись залежно потреб користувачів. На даний час Ви бачите Бета версію, процес адаптації та налаштування, який може зайняти деякий час.
12.10.2023Відповідь Admin
Аааа, тепер задум зрозумілий. Форум потрендіти, а допомагати у визначенні предметів 24/7 буде Spurius Afranius.
Така ідея мені подобається;)
13.10.2023Відповідь друг ромео
це вже мабудь ФБ-чна тема про спільноти...Навіщо?Все працювало,було гаразд..Зара гайда перестраюватись..Якісь вищі матерії,я вже застарий імхо..
Друже, згоден на всі сто. В якомусь голлівудському фільмі, колись давно дивився ще по "відику", почув таку фразу. Може і не дослівно, але якось так - "Мій дід був машиністом паровоза. Так от він говорив - коли механізм в порядку, не треба в нього лізти"
До сих пір, плююся на новий варіант "Приват24" - старий, як на мене був просто ідеальним. Але, "покращили"...
18.10.2023Відповідь Anna_Novak
Не ЗРУЧНО те що  фото приймаються аби які і немае збільшення...фото =це просто ЖАХ....Фото які не можлило використати не потрібно взагалі приймати...-розробіть добрі стандарти ФОТО- та не допускайте  не якісні...)
Відповіді: 3
12.10.2023Автор
А який глобальний зміст всього цього?Раніше було просто:відкрив розділ,зробив тему..А зара?Кудась треба переходити,якісь посилання,ссилкі..Хочешь "полистати" форум-шукай по спільнотах..Нащо таке?
12.10.2023Автор
Цікаво:спільнота не дуже хоче,а нас насильно "запевняють" що буде гут..Стара версия була нормальна(!!!).Що бажаєш дивися,де бажаєш відписувай..А зара-що?Шукай теми,по часу,по даті,та ще куча параметрів..Навіщо?Щоб айтішнікі не сумували?
12.10.2023Адміністратор
Щоб всім було до вподоби, бо форум -це ще сукупність даних яку треба захищати і підтримувати належним чином. До речі , старий форум був початково російською мовою , а це зараз заборонено.
Змінено автором 12.10.2023
13.10.2023ЗнавецьВідповідь друг ромео
Старый форум простой, как валенок и очень удобный. Поддерживаю просьбу форумчан оставить его как есть с тем же функционалом. Параллельно пусть будет новый, а время покажет, что в итоге оставить и доработать. С ув.
03.11.2023Відповідь detector
Старый форум простой, как валенок и очень удобный. Поддерживаю просьбу форумчан оставить его как есть с тем же функционалом. Параллельно пусть будет новый, а время покажет, что в итоге оставить и доработать. С ув.
Золоті слова, Василь Федорович👍
17.10.2023Відповідь Anna_Novak
Щоб всім було до вподоби, бо форум -це ще сукупність даних яку треба захищати і підтримувати належним чином. До речі , старий форум був початково російською мовою , а це зараз заборонено.
Якщо заборонено, то чому тоді російскою знову.Єдине що зробили, виправили помилку, було "неотносящиеся......" стало "не относящееся...". Оце і все покращення!
12.10.2023
Мені поки що оновлення подобається. Старий виглядав як щось з 2000х. Новий формат цікавий і незручностей поки не помічаю, навіть навпаки. І виглядає більш сучасно.
12.10.2023
З переваг поки тільки іконка пошуку, але оцінити її не можу, бо пошук не працює. Це + чи -? 
А так,  ефективність цієї спільноти можна буде оцінити через днів 10 по % реальних відповідей на запити.
13.10.2023АдміністраторВідповідь 1shion1
Дяку за Ваше запитання. На даний час йде налаштування сервісу та вже найближчий час всі функції будуть працювати в штатному режимі.
13.10.2023АдміністраторВідповідь sheiko
Форум трансформується, сервіс буде швидко обростати важливим та потрібним функціоналом для комфортної роботи.
sagit15720
13.10.2023Знавець
Незрозуміло, куди поділась репутація з Форуму. І як тепер відображається статус того ж експерта.
Всі заслуги перед спільнотою за 13 років - в топку?
13.10.2023АдміністраторВідповідь sagit
Незрозуміло, куди поділась репутація з Форуму. І як тепер відображається статус того ж експерта. Всі заслуги перед спільнотою за 13 років - в топку?
Все буде.
wadik1631
13.11.2023Відповідь Admin
Видалено автором
wadik1631
13.11.2023
Видалено автором
wadik1631
13.11.2023
Видалено автором
sagit15720
13.10.2023Знавець
Ну і відразу зауваження - якщо античні монети вже не розділені на підрозділи у визначенні - то і відповідний розділ потрібно назвати якось на кшталт "Монети античності", або "Монети античного світу". Бо "Монети давнього Риму" - то лише частка цього напряму.
sagit15720
13.10.2023ЗнавецьВідповідь Anna_Novak
В переліку розділів зникли монети Северного Причорноморья.
В структурі Форуму такий розділ був.
Але, як на мене, в спільнотах, де йде обговорення, доцільно обєднати в один розділ "Монети античного світу"
А от в Аукціоні хай буде як є.
13.10.2023Відповідь Anna_Novak
Ви можете додати стару версію собі в закладки Вашого браузера.
Сьогодні виставив лоти , які були на обговоренні декілька днів назад , в темі обговорення дав силку що в продажі . В новій спільноті тих тем не бачу , і багато форумчан не по бачили .
13.10.2023
Взагалі не розумію що у старому форумі може тримати? Може "Предварительний просмотр" перед додаванням кожного фото? Чи 100500 мертвих розділів, серед яких двіж був тільки у визначенні? Мабуть все ж переганяти фото через месенджери, щоб стиснути до 512 кБ було цікаво... Абсолютно ніякої настольгії не відчуваю, новий на мою думку краще.
13.10.2023Автор
Колись дуже давно,на початку ставлення форума,все було разом:форум з обговореннями та аукціон(такий собі малюсенький,старичкі памьятають)..Потім пішло розділення на форум та аук окремо..Кіпішу було море..Але якось уляглося..Зара знову форум "встромляють" в аук..Шановні!Дякуемо за ваш титанічний труд,але..Ситуація не така хороша,як ви собі надумали:війна,нажаль,ще триває..Дуже багато форумчан десь зникло:хто загинув захищаючі Україну,хто отримав каліцтва,хто опинився за кордоном,хто ще десь..Розкидала клята війна багато комрадів..Форум(старий) був як крапля світла у цьому штормовому морі жіття.Все було просто та ясно..Май же живе спілкування хоч якось одвлікало від сьогодення жахливого...Комусь допомогали з визначенням,комусь ставили +..Потім переходили на аук та й торгували..Дивлюся-за "покращення" голосують новенькі комради,котрі належать до когорти "скокастоіть"...А нам,ветеранам,прикро..Де подівати десятки років проведенних на сторінках цього форума?Де репутація,де кількість повідомлень?Все козі у трещіну?Підрахуйте,скількі комрадів відписуєця у цій темі?А скількі буває онлайн?Впевнений,ціфри будуть дуже різні..Чьому?Тому що дедалі ВСІМ стає байдуже..Пофігу...Ну перенесли форум,ну змішали у кучу все..Наш форум був(нажаль)единий в Україні,без дублів та повторів..Ніякі "спільноти" на фб та іншіх ресурсах нам у підборіддя не "впиралися"..На нас рівнялися,нами пишалися,нас ставили у приклад..А чього зара хочуть ті,хто намагаеця шікардосно-гламурно-суперський форум "VIOLITY" зрівняти чи занепастити своїми "покращеннями" до рівня "болотно-розводнякових" сландів,олхіксів,фейсбуків,укрколектів та багато ще яких. площадок..?Щоб ще більше народу десь розбіглося без пояснень?НІХТО не буде внікати у нову структуру чи там як воно звецця..Повірте на слово..Форум більше втратить,чим придбає..
13.10.2023АдміністраторВідповідь друг ромео
Дякуємо за Вашу думку. Ви вірно написали - це було дуже давно...
І зараз змінюється форум, змінюються дизайні, підтримка старого вже неможлива з технічної сторони.

Раніше багато не вірили і в маркет Віоліті. Але ми розрослися і тільки розвиваємося, заради Вас, заради України, заради тих, хто загинув і заради тих, хто захищає нас! Тож повірте нам і в цей час, що цей проект Спільнота  - це кращий варіант.
Все буде Україна!
13.10.2023Відповідь друг ромео
Я за "покращення" але до "новеньких" навряд відношусь (2010 рік реєстрації). І старий форум, на якому було все у купі, теж добре пам'ятаю. Я не намагаюсь Вас ні в чому переконати, але ж посудіть самі. Форумна репутація - так, у багатьох вона заслугована допомогою на форумі, за активну участь у обговореннях, тощо. Але ж допомагали не за бали репутації, допомогали тому, що хотіли і мали змогу допомогти, чи не так? А у когось левова доля репутації проставлялась за угоди на аукціоні. І там плюс поставили, і на форумі плюсик додали. Тож форумна репутація у деяких випадках майже ні про що не свідчить і частково дублює діловий рейтинг. Спілкування - наче і тут можна спілкуватись. Незвично? Так, не звично. Давайте згадаемо ті часи, коли з'явились сенсорні телефони. Теж було незвично, інколи незручно. І що маємо зараз? Хтось залишився користуватись нокіей 1100?
Чим погано, коли і форум і аук в одному місці а не на різних сайтах? "Комусь допомогали з визначенням,комусь ставили +..Потім переходили на аук та й торгували.." - зараз наче теж можна і допомагати, і торгувати...
На мою думку, яку я звісно нікому не нав'язую, головне не обгортка, а наповнення. У даному випадку зміни в обгортці (те ж створення теми без танців з бубном) на краще.
13.10.2023
Я если честно потерялся в лабиринтах Виолити.Для чего это все?Когда нас все устраивает ,и все работает .У меня всегда стоит вопрос для кого это делается?Если для участников ',сделайте опрос надо нам это или нет ?
13.10.2023Адміністратор
А в чому плюси старого?
Тому що всі просто звикли? Чи  в чому?
Чи всім подобалась російська мова старого форума? Чи додавати фото через файлообмінник?
Чи обговорювати різні питання на визначення в одній темі? В тому, що не могли відредагувати своє повідомлення ? Чи не могли самостійно закрити свою тему?

Багато тем створено за 1 день, багато повідомлень написано - значить ми на вірному шляху! До перемоги! До того, щоб стати кращими!
13.10.2023
Шановне товариство, всім доброго вечора.
Заздалегідь перепрошую, бо не читав всю дискусію, тому міг щось пропустити.
Але хочу висловити свою думку.
Це повна СОБАЧА с***а, я нічого тут не розумію, все перемішано, нічого не можна знайти.
Мені абсолютно не треба біноклі і біжутерія СССР, які тапляються мені на очі в цій "Спільноті".
Я просто хочу зайти в старий-добрий розділ Металопластика, і дивитись на гарні, або не дуже речі.
13.10.2023АдміністраторВідповідь Client687172
Дивиться Колекціонування -Стародавні та середньовічні предмети (до 1700 року.) принцип  вибору  розділу схож на маркет Віоліті Стародавні та середньовічні предмети (до 1700 року.) - Спільнота Violity або Металопластика античних часів та середньовіччя - Спільнота Violity
14.10.2023
Бачу треба петицію збирати,друг ромео пояснив куди краще чим доступніше!
Кожен комрад мав свій улюблений розділ на форумі, переглядав ще декілька,для свого підняття розуміння та допомогав своїми знаннями. Багато листають архіви тем  і тому подібне.
Повірте, якби було все по-новому і краще як ви пишете, цієї теми бы просто не було!
14.10.2023Автор
Хай живуть тіктокери та ютюбери?Ганьба комрадам та копарям що мають голови?В топку всіх,хто своїми знаннями та бажанями протягом десятиліть допомогав розвивати та продвигати форум?Це так по сучасному,"по домашнему"..
14.10.2023Автор
Все?Всіх влаштовує?Поюзал годинку..Мрак..Репутациї не має,кількість повідомлень теж відсутня..Всіх "прировняли"?..Не видно хто есть ху..Все пожмакано та напихано якоїсь левої інформації..Нафіга?Очі болять..Якась бліда пародія на фєйсбук з присмаком ще чьогось..Наразі будемо чикати шикарних звітов з тікітоків,із оголенними геніталіями на фоні металлодетекторів(ну типу зараді хайпу та лайків?)..До речи:скажить,кому у світлу голову прийшла ЦЯ ідея?Сходю у синагогу,поставлю свічку..
22.10.2023Відповідь друг ромео
Ну що,  нарешті і ви прозріли😁, а свого часу всі попередні "покращення" "хавали" з думками "всьоєтавременна/ща прокачают форум, поіск скоразаработаіт,лічкувєрнут, репа аука будут адаптіравана к форуму" .
Сподіваюсь, тепер очі відкриються і в тих кого не стосувалися покращення протягом 10років.
15.10.2023
Добрий день. Як казав азіров, жить стало веселее, жить стало лучше((((
Якщо немає технічної можливості для підтримки форуму у старому форматі, та й ще на рос. мові, зробіть щось на зразок нового форуму, де б все було б по поличках, як в бібліотеці, а то ні ссилки не можна дать, ні чогось подивитися. А якщо людина виставила на оприділення цікаву річ, і ніхто нічого не відповідає, як це часто тут буває, ця тема сповзає автоматично в низ, і має всі шанси бути проданою за копійки.
І для чого мені заходячі в ,,спільноту" поруч бачити теми , м'яко кажучі різного напрямку...
Отже, ті хто оприділенням займався, в них це баження вже пропало, а хто не оприділяв нічого, то й так оприділяти не стане з новим форматом. 
,, Верним путьом ідьоте товарищі"(((((
15.10.2023Технічна службаВідповідь LEGENDA04
те саме що і на старому форумі! тільки тут розділи доступні одразу в лівій частині екрану! а так - все абсолютно ідентично, в тому числі і теми, які не обговорюють - спускаються донизу
15.10.2023
Шановна АннаНовак, « верните все в зад», достали уже со своими новшествами. Неужели нельзя нормально, по человечески.? Здесь не прыщавые тиктокеры иютюберы
15.10.2023Автор
Дивлюся-за "покращення" та "шось нове" "тягнуть мазу"ті,хто ще 2-3 роки тому не відрізняв єнколпіона від перечИкана..А хто має клепкі та у голову не тіко кушає,не дуже у захваті..Сьогодня ще поюзав..Щоб впевнитися..Впевнився:соррі,гімно-гімном..На старий заходишь-приємно очам та знаешь що,де та коли..А зара-починаєш як підранений кнурь лазити по отих ссилках та переходах..Постійно плутанина,метушня..То не туда зайшов,то не те натиснув..Все до купи..Все бліде,якісь нікому не потрібні новини..Морок-мороком..Згоден,що старий треба було давно "покращіти":видалити теми 5-10 річної давнини,передивитися  багато ще чього..Підлампічити,причепурити та й буде супер-пупер..
15.10.2023Технічна службаВідповідь друг ромео
тут все працює так само як і на старому форумі, тіки великий плюс - зліва доступні теми форума і ви можете одразу перейти в той розділ, що вас цікавить, на відміну від старого форуму, де треба метушитися між темами і розділами на одному екрані
Bob125329
15.10.2023
Та да...Інтерфейс схоже зроблений для тих, хто пальцями возе по екрану.  ))  "по-биренькому"...трохи покрутив тут, потім на тік-ток, потім ютуб , потім...і так далі по кругу...не особливо замислюючись.... з лаптЄм ( смартфоном) по життю )
Змінено автором 15.10.2023
16.10.2023
Форуму кирдик ! Друг Ромео , Ви правi на всi 100. Вiйна змiнила наше життя, а такi " покращення, заберають ще й можливiсть вiддихнути душею ,переглядаючи рiднi теми , а не солянку -абракадабру. Прощавайте.
Musat3899
16.10.2023
А риба морожену і йоршикі до унітазу в якому розділі шукати - серед біноклів і лиж ?
< Чудова > нова версія форуму - а-ля < Моісєй - другіє 40 років >  
Не дивно що моментально збільшилася активність на 70%  форумчан та пошуківців у фейсбук-групах , тепер зрозуміло чому
Yarda2281
16.10.2023
Тут з самого початку запрограмували багато мінусів в порівнянні з старим форумом. Як на мене функція "Редагування" і "Видалення" це в мінус. Це тільки буде на руку фуфлогонам, а ті хто давав консультації будуть попадати в негарні ситуації.
Ще одне що мене здивувало що в "Спільноті" присутні "Аноніми". Для чого тут себе приховувати?
Ну і третє що не сподобалось, це те що роздробили дуже багато розділів і скинули все до однієї купи.
Хочу внести пропозицію  щоб була можливість вибирати декілька розділів для себе які цікавлять, а інші не відображались(тоді не буде такої каші як зараз)
17.10.2023Технічна службаВідповідь Yarda
на старому форумі можна було вибрати декілька розіділів щоб не було каші? якщо вам не потрібна "каша" - перейдіть, як на старому форумі, в конкретний розділ!
17.10.2023
Изюминкой было определение оригинальности и автентичности на ресурсе - остальное вдогонку....
....в активных лотах сделать кнопку - фуфло или оригинал
Эксперт - натисне - да или нет
...это для покупателя...
А остальное - все равно по новому сделают
Процесс запущен...
...смотря скоко средств ввалят
Секономят или нет
...это же не первый раз перезапуск с вытекающими последствиями
С ув
wadik1631
14.11.2023Відповідь tonkiy
Видалено автором
17.10.2023
Вот сохранил я ссылку на старый форум, 5-й день захожу на разные разделы,новых тем нет!
Скажіть мені будьласка, хто від цього виграв?
Чи ці теми нові,десь в іншому місці?!?
Я ніфіга неможу зрозуміти(
Yarda2281
17.10.2023Відповідь kapilan
Нових тем нема через те що адміністрація Віоліті прибрала віконце переходу на форум. Зачистили вправно, ще б так "Спільноту" підготували до використання.
17.10.2023АдміністраторВідповідь Yarda
Нових тем немає на старому форумі, бо віконце Нова тема веде в новий форум.
Всі старі теми старого форума відкрити для повідомлень та доступні для прочитання.
17.10.2023Автор
вбити те,що роками плекалося..вбити те,що кохали тисячі..Зараді чього?тік-токів-ютюбів?На старому форумі був розділ відеозвітів.Спецом зробили для потенційних зірок голлівуду.Та й що?.Пару разів зазирав..Ленькі було ставити дізлайки:"..зара я піду туда.а потім сюда.Отут я викопав одну монету.а зара викопаю другу.Ой,а шо це я викопав?Хто знає-пишіт у коментах.ВСЕ..90% "звітів" приблизно такі..Таке враження,що копають не тошо ділетанти,а...самі розуміїте хто..Особисто я категорично проти отой "спільноти",де змішано все до купи,та роздрібляно те,що не має бути..Як би там не було,а старий добрий "Виолити" має жити..Все було зручно,пріємно та доречно..Ми ж його самі робили(олд-скул пригадают)..Робили розділи-підрозділи..Що за чим має бути..Багато корисної інформації..Та й взагалі-память..Дуже багато комрадів на форумі "зросли та змужніли"..Провели десятки років..То є частина НАС,частина жіття.Частина душі.!!!Та й як це так-просто взяти та вбити?!!!(під гаслом покращення)..Ми вже ті покращення бачили 1000 разів..Нічього нормального з того аніразу не виходило..По ітогу:плутанини,метушня,розбігання "спільноти" по іншіх ресурсах.ФСЁ!!!Війна триває..Не всі мають змогу копати...Життя внесло таки коррективи,що ой-ёй...А ви затіяли "покращення"..Не на разі,не на часі,як той казав..Це як мінімум...
17.10.2023
друг ромео, вітаю!Бачу ми балакаємо три дні тут вже самі з собою, модератора вже не видно.Якщо немає варіантів або контактів людей які тут все вирішують, то думаю що нас ніхто непочує (
17.10.2023
Підтримую протест Камрадів, я за стару версію.Нова версія Віоліті це робота якогось айтішніка початківця, яка схожа на диверсію, або на нав'язливий сервіс (це коли не дуже якісну річ підносять як річ високої якості і ще кажуть вам, що ви не дуже в цьому петраете). Репутація відсутня, як казали вище не можливо зрозуміти ху із ху (як відрізнити Експерта чи Консультанта ?, заходити на старий Віоліті і там дивитися хто Експерти?), тільки схвальний відгук відносно теми (пальчик тільки вверх), посилання в темах на пряму не відкриваються. А саме цікаве, що фото в темах на обговоренні не клікабельні (не збільшуються), фуфло розгледіти буде не можливо!
18.10.2023Відповідь Kopartel
У нижній частині сторінки перша кнопка (три горизонтальні риски) - навігація, там всі розділи є. Таким же чином відбувається навігація на торгівельній частині сайту і у кабінеті користувача, тільки іконка візуально відрізняється. Нічого нового для тих, хто користувався всім сайтом, а не лише форумом.
18.10.2023Відповідь Vladislav Bondarev
У нижній частині сторінки перша кнопка (три горизонтальні риски) - навігація, там всі розділи є. Таким же чином відбувається навігація на торгівельній частині сайту і у кабінеті користувача, тільки іконка візуально відрізняється. Нічого нового для тих, хто користувався всім сайтом, а не лише форумом.
Дякую за підказку, але навіщо знову видумувати  велосипед. Можна просто оновити, доробити, поліпшити стару версію, не розумію навіщо ці сирі шаблони, які треба ще доробляти. Як казав один колишній президент України:"Це вже було!". А де перегляд профілю користувача, де все було видно (клон, фуфлогон і таке інше), де кнопка сторінки користувача з Аукціону, де смайлики? Точно як у казці про Чахлика не вмиручого. Та і дивитися на сіро-білу сторінку не дуже приемно і ще не забудьте будь ласка про клік фото, бо це буде клондайк для "фуфлоробів".
18.10.2023
Шановний ,,Kopartel,, правий - на даний момент є ціла низка технічних недоліків і критичних прорахунків в новій версії форуму. Якщо ви вже взялися оновити, та підняти на новий рівень форум, то зробіть це так, щоб комар носа не підточив.Прислухайтесь до зауважень користувачів, що до технічних недоліків, які дійсно виявляються в оновленому застосунку. Не ігноруйте виявлені проблеми - перепровірте, допиляйте і відшліфуйте кожну функцію, кожну тицялку. Підійдіть до цього процесу виважено і з розумом. Звичайно, без прогресу - не має розвитку. Та слід обов'язково брати до уваги все найкраще, що було роками напрацьоване на попередній версії форуму. І ні в якому разі не намагайтеся йти шляхом штучної деградації форуму до рівня інтелекту тупої макаки. Адже стираючи впізнаваний, фірмовий стиль форуму - ви втратите саму ,,душу,, форуму. А без душі, як відомо, ,,тіло,, мертве.Деградація і розвиток - це два протилежні напрямки, і це слід завжди пам'ятати.Тож, як казала моя прабабця - ,,діло треба робити так, щоб перед людьми не було соромно...,,.
Змінено автором 18.10.2023
18.10.2023Відповідь КОТок
Вище писали, що це бета-версія, тобто тестова, вона зараз у процесі налаштування та доповнення. Щодо претензій по відсутності форумної репутації, то знову ж таки вище писали, що це все буде.
18.10.2023
Можливо зараз, ми надто критично ставимось до нововведень, але пройде час - все допиляють, важливе збережуть і ми будем користуватись новим форумом із задоволенням.Можливий і такий варіант розвитку сюжету....Головне розробникам брати до уваги те, що основний контингент форуму це специфічно-консервативні, інтелектуальні люди, для яких само значення слова ,,історія,, важливе в любій формі його виявлення. Навіть історія форумних тем важлива, бо це був часопис пристрасті їхнього життя.  Вся історія їхньої улюбленої справи лежала на форумі, на відомих їм ,,поличках,, , у відомих їм ,,ящичках,, , у відомих їм ,,чарунках,,.... І тут раптом - ,,переїзд!!!!,,Тож, чим злагодженішим буде ,,переїзд,, , і чим більше все буде упорядочнено і збережено на новому місці - тим легшою, і швидшою буде адаптація.В теорії - все зрозуміло.Як воно вийде - побачимо...
18.10.2023
Доброго дня.На старому форумі залишилось у кожного безліч власноруч створених тем. Посилання на які й досі використовуються при виставленні на аукціон. На мою думку, з часом цей "форум" зроблять більш функціональнішим. Але головне, щоб та інформація не зникла, яка залишилася на нашому старому форумі. Як варіант поки тут ще більшості важко адаптуватись, можна користуватися своїми останніми темами в "старому" форумі ;-). Багато хто так і до цього робив, доповнював тему словами "допоможіть з визначенням і оцінкою ще й цих монет".
18.10.2023АдміністраторВідповідь Malickivadim
Всі старі теми старого форума відкрити для повідомлень та доступні для прочитання. В новому форумі більше функцій і все. Як я бачу, багато людей створяє нові теми, з оновленням функцій і поліпшенням цього - все буде тільки краще.
І шакраям на руку. На старому було зразу видно по негативним вподобайкам, що на визначенні виставили "фуфло" копію. А тут тільки пальці в гору.
Yarda2281
Ключове слово БУДЕ, тож чому була потреба прибрати Форум з сторінки Віоліті і заставляти клієнтів Віоліті користуватись цим не допрацьованим і сирим витвором програміста початківця. Чим більше вникаю в цю Спільноту, тим більше незадоволення.
З повагою.
Відповіді: 5
18.10.2023
Я так розумію,це"покращення"форуму і аукціону(неможливо бачити реверси проданих монет)робиться для того,щоб неможливо було прослідкувати походження матеріалу,проданного на закордонних площадках?
20.10.2023Автор
Лишить старий форум.Чисто для обговорення та спілкування..А аук-робіт який заманецця..Продажі впали,купців поменшало..Цього добивалися?Тікі не треба казати,що "..всё ідёт по намеченному плану"..Нікуди ніхто не йде..Якась маячня навколо..Так глюче,тут підвісає,ось там-знов лажа..
20.10.2023
Організація стартової сторінки просто читається – "сюди треба поставити розділи і... щось ще. Але що???".

Смуга набору аука ≈1300 пікселів, "спільноти" раптово стала ≈930, при цьому футер залишився ≈1300. "Бабуся, а чому на твоєму моніторі 1920  такі великі "вуха"?

Віоліті, вам консультант з дизайну не потрібен? Знаю одного, задарма не працює, але бере недорого...
20.10.2023
Вибачте, а я правильно читаю правила? Це ж, наче і не обговорення лоту, а те, що тема валиться в загальну стрічку Спільноти, то це не до мене ;) а до фільтрів.
Слова "прототип" і "вундервафля" не мають відношення до секс-іграшок, а "євнух" і "гарем" -  серед нормальних людей до  порнографії. Аааа, хтось образився, вибачте. Взагалі то, це  був натяк на системні проблеми Спільноти, але нехай. Вибачте, дорогеньки модератори, а пані Анно поготів, більше не повториться, чесне-причесне слово, напевно.
З повагою і низьким укліном до всіх.
20.10.2023
Ось тому на старому форумі частка постів не в тему була, але незначною, а в Спільноті різко підскочила. Якщо Рим чи антику в нумізматиці ще середньостатистичний запитувач визначить, то людина, яка не рекламує приховано свій лот, а хоче дізнатися, що це таке і з чим його їсти, в цій розгалуженій мережі Спільноти просто покладе на найближчу чи найбільш знайому полицю. І всі оті  фільтри консультанту до ..., ой, не допоможуть. А потім ..., ні, вже почали активно грюкати - допоможіть, зверніть увагу. Це закони суспільно-системних відносин. Клони тем з понеділка наростають, хаос теж, отаке.
Змінено автором 20.10.2023
20.10.2023
Покращення я помітив ще пару тижнів тому,коли йшли торги по моїм лотам,по антиснайперу,обновлюю сторінку а лот в же проданий, насправді торги ідуть і вже далеко від ціни яка зафіксована як кінцева!
Якщо це бачіли і покупці,то все дуже печально (
20.10.2023
І прошу адміністраторів сприймати нас,  як людей дуже поважаючих і люблячих форум та аукцион,і ми тільки за справжнє покращення данного ресурсу!
Дата реєстрації, та відгуки сотень а то і тисяч людей всієї держави та за її межами, думаю це щось таки значить!
Слава Україні та її Героям!!!
20.10.2023АвторВідповідь kapilan
100% згоден.Особисто приймав участь півтора десятка років тому,коли форум тікі становився на ноги..Вроді як ВСЕ зробили як слід..Всім подобалося..А зара?Я теж ЗА покращення,але не за ТАКЕ.Не маю бажання становитися "безлікім",таким собі "кліентом".Не збагну:якщо всі бажают покращень,а вони(оті покращення)-не зайшли,но навіщо педаліровати це?Повторюся:причепуріть старий добрий форум,та буде супер..Чи нас ніхто вже не чує?
20.10.2023
Думаю тут писать уже не имеет смысла, все решили и сделали за нас ... нам остаётся только приспособиться до нового форума и надеяться, что администрация наняла хороших программистов и все будет ок.
20.10.2023
От себя добавлю, что на новом форуме в плюс:  загрузка фото и редактирование, и новый движок летает, не вагает. Вижу, что разделы остались прежние, ну почти прежние, конечно объединили.
20.10.2023
Минус, большой минус репа в ушла в историю и старые темы обсуждения.
.... думаю, что старый форум подержат до окончания определеного срока, после удалят за ненадобностью.
Ну что есть, то и есть. Будем изучать новый интерфейс :)
21.10.2023Технічна служба
"причепурити" не вийде! це як в той час, коли всі користуються літаками, намагатися причепурити "інвалідку" начепивши на неї крила
зараз "спільнота" має майже такий самий ф-нал, що і старий форум, але з додатковими можливостями - в десктопній версії є ліворуч (в мобільній в нижньому меню кнопка) розділи - можна одразу переходити до потрібного розділу, наочне заватаження фото, редагування постів, коментарів... найближчим часом буде перенесена і покращена вся система рейтингів, кількість коментарів тощо! нема через що пручатися нововведенням
21.10.2023
Я так розумію, що потрібно буде змиритись з новим форумом, і "нема на то ради", бо рішення прийняте. Ок, буду рідше заходити. Що реально дістає - КОЖНІСІНЬКА тема, навіть абсолютно не цікава мені, висвічується в мене в кабінеті, як новина, і дублюється мені на пошту. З тим принаймі можна щось зробити?
22.10.2023
Що значить змиритись? Ігнор, і якщо буде мало відвідувачів, форуму буде потрібна реанімація. За 20 років не хотілось би міняти, але доведеться
22.10.2023Технічна службаВідповідь 14evdok88
старий форум працює, ви можете там писати повідомлення в існуючих темах! Можете навіть створювати нові теми в деяких розділах!

"Спільнота" активно розвивається, доповнюється зручними функціями і ми впевненні, що через деякий час, ви будете вважати нашу "Спільноту" одним з кращих прикладів існуючих форумів світу
22.10.2023Відповідь 14evdok88
"Змиритись" в кожного буде виглядати інакше. Особисто я перестану на форум заходити, бо мене такі оновлення 1- не подобаються, 2-створюють дискомфорт. Відповідно, спілкування буде в ФБ. Бачу, таких багато назбирається.
22.10.2023Технічна служба
ви підписані на низку користувачів, тому і бачите всі створені ними теми в новій спільноті! Перелік усіх користувачів, на яких ви підписані за посиланням: Вхід

На данному етапі можете відписатися від користувачів.
Або дочекайтеся наступного релізу "Спільноти" - там очікується можливість обирати, під час підписки, що саме вас цікавить - тільки лоти користувача, тільки його теми в Спільноті, тільки його публікації тощо...
22.10.2023Відповідь dr-zdberg
Тобто, сенс змін в тому, щоби створити дискомфорт? Я бачу, що оті зміни не подобаються в першу чергу людям, які були активні на форумах (принаймі тих, які мені цікаві). Тобто, не факт, що вони (теми) будуть цікаві мені в майбутньому. Крім того, я повинен буду витратити годину часу, щоби відписатись від всіх продавців, за якими стежив, бо ненавиджу отой потік спаму про створення нових тем. А плюси нового форуму чомусь бачать тільки ті, хто ніколи там не був активний.
22.10.2023Відповідь Yenod
Правильніше буде так: мінуси здебільшого бачать ті, хто переймається за свою форумну репутацію. Все інше в більшій мірі надумане і "притягнуте за вуха", щоб якось обґрунтувати переваги старого форуму перед новим. Але ж вже неодноразово повторювалось, що репутацію буде перенесено. Так само, як і додано можливість відписатись від нових тем користувача, на якого підписані. Це тестова базова версія з базовим функціоналом та оформленням, а не кінечний продукт.
22.10.2023Відповідь Vladislav Bondarev
Правильніше, все ж буде так: колекціонери великою мірою люди консервативні, і ті зміни їм не подобаються. Про це пишуть, але їх ніхто не хоче чути. Кажуть, "ви не усвідомлюєте свого щастя! Все колись буде шикарно"! Можливо, і буде. Колись. Що є зараз? Багато знаючих людей форум покинули за тих чи інших причин, і теми на форумах вже залишаються без відповідей. Скільки часу буде жити отой новий форум, якщо з нього піде ще стільки ж консультантів? Толку з легшої можливості запостити фото і задати питання, якщо на нього відповіді не буде? За рейтинг зрозумів, що відновлять. Абсолютно за нього не переживаю, він мені мало на що впливає. Я написав, що мені особисто створює незручність: спам, і "теми" перші в меню. А також дивує те, що оновлення запускається повністю сирим. Тобто, вводиться щось "краще", але через хейт і критику. Який би він пізніше не був класний, його будуть вже сприймати негативно. P. S. Після останнього оновлення аукціону дехто досі не знає, як поставити відгук за продаж/покупку.
22.10.2023
Ну да, в спільноту весь форум закидується, а воно мені потрібне, все смітття,. І навіщо мені в спільноті дивитись значки, гвіздки та якийсь шмурдяк?? А де звіти по копу?? Хочете затіктокити звіти, не дають спокою лаври тіктоку?? Так це до прищавих
22.10.2023Відповідь 14evdok88
Що заважає перейти у конкретний розділ, який Вас цікавить, та дивитись теми тільки у ньому, а не всі підряд на головній сторінці? Звіти з копу судячи з усього мають бути у розділі "Активний відпочинок...", поки що ніхто не відмітився там. Але при тому, що на старому форумі розділ поповнювався 2-4 звітами на місяць, частина з яких на одне речення і одне фото, то наче і невелика втрата...
22.10.2023Технічна служба
вже озвучували неодноразово, нагадаю, що ви можете дивитися конкретний розділ, який вас цікавить, а не головну сторінку де зібрано все останнє додане або прокоментоване!
на компʼютері вибір розділу відбувається шляхом натискання на його назву (список розділів знаходиться ліворуч)
в мобільній версії - в нижній частині екрану натисніть на кнопку з 3-ма рисками щоб відкрити список форумів - оберіть необхідний вам розділ і насолоджуйтесь конкретно тим, що вас цікавить
23.10.2023Відповідь dr-zdberg
"вже озвучували неодноразово, нагадаю, що ви можете дивитися конкретний розділ, який вас цікавить, а не головну сторінку де зібрано все останнє додане або прокоментоване!"  - з цим все ясно-понятно. Потрібно дивитись конкретний розділ. Супер! Але ось так виглядає моя сьогоднішня пошта за пів дня. Коли це буде вирішено? Чи я дійсно повинен потратити час, щоби відписатись від усіх продавців, за лотами яких стежу? Мені не цікаві навіть 10% тих тем, якими мене спамить Віоліті!
Проблема у тому, що ці "новшества" вигадує той, хто сам  не користується форумом. Послухайте detector ,залишіть старий форум паралельно з новим. Навіть можна залишити старий форум платно(я готовий платити).
22.10.2023АвторВідповідь АЛЕКСАНДРRIVNE
100% згоден.Щось роблять,а навіщо?Старий добрий форум нормально працював.Всіх влаштовував..А вдруг-опас..Кардинальні перестройкі..Для чього?Скажіть,для чього?З якого дива?Для чього мені на ауці та у кабінеті оті новини,ленти,леві повідомлення?Нафіга вони?Чи бракує новостних сайтів?"Лєнт"-хочь греблю гати..Заходиш на аук,бажаєш щось подивитися по фалері(на кшталт),поміркувати,прикинути..Гортаеш до низу,та й раптом пішли новини,дорогі лоти,та проча лабуда..Ти машінально відвлікаеся від теми та й на тому все..Хто виграв?Якщо не можливо"причепурити" старий форум,та продвинуті хакери порішали зробити тік-ток-ютуб-лєнти-виолити,но зробіт форум такий само,як був..С тіми же раскладами,розділами,назвами..Не ломайте те,що не будували..То є не примхи,а здоровий глузд..Ну не "заходять"ваші новінкі,аж ніяк..Вже декілька днів юзаю..ВСЕ ніяке..Не переконуйте мене,що все колись буде ок..Воно було ок,а зара-"чпок"..Відверто кажу як є..
22.10.2023
Гм, бачу тре перестати заходити взагалі на сайт, форуму нема, а аук мене не цікавить (Не купую та не продаю).
Потенційним покупцям фуфла на ауці бажаю гарних та соковитих лотів, і що варто зазначити асортимент фуфла збільшиться! - раніше адміни писали що не взмозі повністю відстежувати фуфло і дякували форумчанам  за допомогу, тепер все також не зможуть фільтрувати фуфло, але допомоги форумчан не буде бо дуже проблемно знайти цікаву для себе тему аби почитати/написати/відпочити, не кажучи вже про фуфло.
ПС 
Хто завадить просто вимкнути рубильник форуму????
Колись знайдете, а там "error 13351535" і все. Хто застав ще "Собіратель" най згадає, коли той "дочерній" сайт ліг покійний нині MARTIN13(був і тут там адміном) тут писав, що то всьо тимчасово, але той сайт з "тимчасово" відійшов у вічність.
Змінено автором 22.10.2023
22.10.2023Відповідь TerraRist
Видалено автором
22.10.2023
Здравствуйте, у меня просьба к разработчикам нового форума. Вы бы не могли к теме фото прикрепить. Чтобы прочитал тему и сразу увидел предмет. А так нужно заходить в тему и лицезреть предмет. А так всё нормально. С уважением.
22.10.2023
Да тут капець.... як я сюди зайшов.... Хлоаці в мене є питання по холодній зброї, хто єксперт та побаче це - зайдіть гляньте будь ласка. Є ще багато питань, але не певен що хтось то побачить чи віднайде
22.10.2023Автор
Вже почало лагати..Покращілися..А чи не доречно буде отим "айтішнікам",що намагаюця перетворити нормальний форум на "тікі-какі-бякі",перенаправити свої зусилля на допомогу ЗСУ?Там є де..
22.10.2023
Ну а де айтишников набирали по дешевке или с карьерным ростом...типа  ...от % вала оборота ресурса
Шо то совсем сырой ай- ти продуктъ
Криво все ...
24.10.2023Автор
Бета версія,гамма чи омега версія..Все одно лажа..Як було поганенько,так і є..Ще раз перечитав тему..Виходе,що со старим добрим форумом все було гаразд,просто треба(кому??) "..щось новенького.."Даруйте,а перед отим "новенько-кривобоко-глючним" не треба було спитатися НАС,для кого ви надебто все робите?Чи там "референдум" провести,опитати..Впевнити що так буде краще.(хоча до того,як..було ВСЕ дуже добре)..Навіщо "покращювати" те,що було добре?Та й хоч би воно дійсно покращілося..А не погіршілося як зара є..Виникае багато питань з приводу "покаращень"..Може не на часі щось міняти?Верніт все як було..Не треба нам чикати..
25.10.2023Автор
не треба нічього переносити.Лишіт старий форум..Не на часі ваші "єксперіменти".Що за знущання?Вигадали собі якусь маячню,перемудрили та не допрацювали.А нам-мучатися..Ще й приберіть ваші ленти та журнали-непотріб,мусор..Мені воно заважає..
Змінено автором 25.10.2023
26.10.2023Автор
Всі мовчки проковтнули..Супер.."барижний хід" переміг здоровий глузд.?..Я не проти торгівлі,навіть-ЗА..Але..ми пликали та пестили старий форум..Хотіли зробити(та й зробили!!)кращім у світі..Намагалися трішко "повчати" молодих комрадів,підказували,виправляли..Дбали за прійдешне покоління..Намагалися донести до сердець юних копарів любов до історії,рідного краю..Не буду загостряти увагу на багатьох тих комрадах,котрі вже не з нами із різних обставин..Але іхній внесок у розвиток та становлення "ВІОЛІТІ" був дуже великим..Начеб то все налагодилося,працювало..А зара-що?Комусь прийшла "ідея",що форум поганий,не сучасний..Треба "замутити" трохи лайнішка,щоб життя медом не було..Чи може грошенят відмити?Як це зара модно..Повторюся-не вигадуйте "лісапеда".Лишіть старий форум у спокої..Як працював,хай так ї працює..На ауці-робіт любі новшества-витерпимо..Ленти-шменти,новини-фігнини..
27.10.2023Відповідь dr-zdberg
Коли вже адміністрація винесла вердикт, що технічне підтримання старої версії форуму не можливе і повернення до неї не буде - то як раз переважна більшість спільноти з нетерпінням чекає обіцяної, з розумом ,,доколиханої,,  нової версії форуму. (Не плутайте слова  ,,чекають обіцяного,, зі словом ,,сподобалося,,). Для того щоб ,,сподобалося,, потрібно виправити цілу купу недоліків, які виявлені в так званій ,,бета-версії,, на сьгоднішній день.
Yarda2281
27.10.2023Відповідь dr-zdberg
До слова "Сподобалася" на даний час ой як далеко. Жуєм то що є, бо іншого вже нема. По загальній якості  "Спільнота" не варта і 50%  "Форуму".(моя думка)
То що обіцяли добавити тут, так і нема тай не знати коли буде.
27.10.2023
Маячня всі ці новшества , не заходять. Але нікому до цього не має діла, все вирішили вже. Треба шукати альтернативу, тут не буде діла. Змінили правила, тепер засиплють фуфлом,адміни не несуть відповідальність, будуть казати» а куди Ви дивились». Десь так, з повагою до старожилів, та неповагою до організаторів
27.10.2023
Анна Новак, где реакция и отклик?
Вам черным по белому пишут что бы вернули старую версию.
Или вам нужно отстаивать некую новую " скрепу" супер обновления? Ну не хотят люди и точка. А вам хоть об стенку горохом. И про язык так же притянуто за уши. Вы не госслужащие и не государственный чат - форум. Уважайте конституцию. Есть везде опция " выбор языка" и это правильно. Реагируйте и возвращайте.
27.10.2023АдміністраторВідповідь ЯГО 76
Старий форум нікуди не дівся. Куди його повертати, якщо старі теми ніхто не зачиняв. Ваше право обирати мову . Мова налаштовується в налаштуваннях кабінету і розповсюджується на всі наші поточні проекти, старий форум це не підтримує, як і багатьох інших і функцій. Тож я за новий формат форуму.
28.10.2023АвторВідповідь Anna_Novak
Старий форум нікуди не дівся. Куди його повертати, якщо старі теми ніхто не зачиняв. Ваше право обирати мову . Мова налаштовується в налаштуваннях кабінету і розповсюджується на всі наші поточні проекти, старий форум це не підтримує, як і багатьох інших і функцій. Тож я за новий формат форуму.
Ви за новий формат..Супер.А решта форумчан-ПРОТИ..Не дуже велика різниця?Ви ж(відверто кажучі) не особо й користуетеся форумом,як старим так й новим..А ми тут "мешкаємо".Відчутна перевага?Тим більше,час спливає а ще краще не стає..Вірно підмітив пан Kazimir:що це за полоска на єкрані?Це ФОРУМ?Не дрочіця з людей,закривайте отой непотріб та повертайте всіх на старий добрий форум..Поки ще не всі чкурнули на інші ресурси..
28.10.2023Відповідь Anna_Novak
Старий форум нікуди не дівся, а де ссилка на нього? Якби не ця тема думав би що форум помер. Зробіть поруч з вашею клятою "спільнотою" ссилку на старий добрий форум.
27.10.2023Автор
dr-zdberg,пардон-а ви хто?Один з "отців"отого всього безладу,що коіця?Якій переважній більшості ЦЕ подобаєця?ЯКИЙ?Тим,що за 2-3 роки написали аж 10 повідомлень?"Скокастоіть"?..Хіба то є нормально?Я зара говорю за ФОРУМ..За аук мова не йде взагалі..Ви чи "глухі",чи просто не розумієте за що я говору..Форум-то є наше спільне надбання.Не варто комусь раптом вирішувати самому.Ми його зробили для людей,котрим не байдужа історія рідного краю,держави взагалі.. Форум,де можно поговорити,обсудити,вітдихнути душею.А ви намагаетеся "підрівняти" всіх під одну мірку,знецінити все те,що було зроблено без вас.Люди,котри приклали руку та душу до цього форуму,повірте на слово,були далеко не останні у коллекціонуванні,археології,антикваріаті..Спільними зусиллями форум став ТАКИМ,як він був до вашіх "покращень"..Я питав у користувачів по місту за ваші "новінкі"..Знаете,що говорят?"..так,стало краще юзати..бистріше вставляють картинки,все льотає..Але на визначенні та оцінці загалом мертва тиша..".Ви цього добивалися?Обіцянкі,що вже скоро буде і репа видна й все остальне-просто обіцянкі,в котри вже НІХТО не вірить..Нагадаю,війна триває.Зара ваші покращення-не саме головне.Люди тупо уходять с форума и аука.Не бачите?Не тіште себе ілюзіями..Нічього хорошого не буде з вашіх "покращень"..Вже очевидно..Не тягніт кота за вуса,верніт старий добрий форум..Хай як працював,так й працює..Не каламутьте воду,не морочіт ні собі ні нам голову..
27.10.2023Автор
п.с.мені вже стілко рочків,що маю повне право самому вирішувати,що мені краще,а що-ні.Ви продемонстрували ваші нововведення.Всі побачили,нікому не "зайшло"...Не треба всіх переконувати,що буде скоро "дуже харашо".Хорошо та й класно було на старому форумі.Все,крапка..
28.10.2023
Додам ще свого, нікому непотрібного(бо коли там хтось робив висновки та приймав рішення на користь спільноти) - ця тема є зразковою бо порівнюючи  тему старого варіанту з купою повідомлень аби почитати свіжі достатньо зайти на останню(чи наступну за тією, що читав раніше) сторінку, в новому варіанті листаєш ВСІ повідомлення з початку, неначе на сайті ВР закон.
👎👎👎👎👎
28.10.2023Автор
Ні,треба та будемо "напружуватися"..Тишком-мовчки не пройде..Чи "реформатори" вирішіли трохи відмовчатися,а раптом...Ні,не буде діла..Верніт форум..Не чипайте те,до чього ви не приклали а ні грамульки..На форумі пройшло та пликаю надію ще буде вирувати життя..Дуже багато з НИМ  спогадів та всього-всього.Що за "тік-токі" ви вирішіли влаштувати?Якщо зовсім не терпиця-зробіт собі окремий форум..Зробит віковий ценз-не старше 30 років..Та й гайда постити всіляку дічину..Тупі коменти та лайкайте аж до схочу..Ну реально,розплющіт оченята:ліворуч(колонка)-то е форум?Скрутяно та пожмакано..Ви може з іншої планети прибули?Поглянте на любий інакшій форум(шіття,рибальства та т.і.)Там "стартова сторінка" завжди присутня.Інтерфєйс яскравий та колоровий,привабливий..Не перетворюйте "прілічное общество" на бардак та хаос...
28.10.2023АвторВідповідь Kopartel
Так висить без відповіді 90 відсотків новостворених тем у всіх розділах!
тому,що накрутили-намутили,а людям ленькі вишукувати де,що,та й як..По собі судю..Бува виникне бажання допомогти комрадам,починаю шукати теми,в котрих вроді трохи петраю..То стара тема,то вискакує така,що мені не цікава,або вже лєнта-стрічка на підході.....Півчасика помучався,та й на тому ВСЕ..Покращення,а кулі?Зара піду пару відосів закину..Хай матюкаюця та лайкають..
28.10.2023
одне можу сказати,пару тижнів тому мав бажання виставити щось на оцінку.Нічого з того не вийшло.Блукав,блукав,таки через півгодини дійшов до виставлення фото.Пробував загрузити ,не вийшло.Плюнув,виставив без обговорення з надією,що хтось сам може здогадається,що то є.Як зрозумів,то деякі ,типу,покращення бувають на шкоду-тобто краще на шкоду доброму)))
тут щось схоже,на жаль.
мабуть спочатку треба було десь потренуватись на котіказ,як в операції И
28.10.2023
Прочитав все від самого початку. Ознайомився з новим форумом.  Це жах! Небо і земля. Назвіть хоч одну ВАГОМУ причину губити старий форум і створити ОЦЕ? Хтось цікавився думкою форумчан чи варто було це робити? Хтось скаржився що старий форум поганий чи чимось не такий? Хто від цього виграв? Поверніть старий форум! Удоскональте його, зробіть кращим. Тільки поверніть!
Urik413
29.10.2023
А давайте представим ситуацию... Форум Виолити работает очень хорошо уже много лет. Есть эксперты, новички, аукцион и много всего хорошего. И вдруг, хозяин Виолити(я думаю очень не последний человек в Украине) заскучал от всего хорошего Форума  и призвал Анну Новак и других модераторов - Ничего нового на Форуме нет, Так за что я вам плачу деньги?!! Ну-ка что-то измените и улучшите... Что-то делайте...! И вот понеслось... Все хотят только хорошего, Форум  (почему вдруг стало Сообщество) возбуждён, какой-то процесс идёт... Видно работу Анны Новак и других. А старики скоро умрут и это смена поколений естественная.
29.10.2023Автор
Старики пока умирать не собираюцца..Смена поколений и так идёт полным ходом,причём-в отрицательном ключе..Если всё идёт и работает нормально,прибыль в наличии,зачем что то менять?У здравомыслящего человека это и в голову не прийдёт..В современных реалиях можно так поменять,что потом до кучи не собрать(что мы видим на нашем примере).
serov2762
29.10.2023
Новое, враг хорошего...
Эти изменения форуму на пользу точно не пойдут.
Я тоже из категории стариков-старожилов, с классическим подходом к внедрению изменений, а наше мнение не в счёт.
То, что работает, не требует изменений.
Змінено автором 30.10.2023
29.10.2023
Дурдом. Люди виставляють на обговорення предмети, а тут на форумі тиша ніхто нічого. Де експерти аукціону?Чи виставляти  на аукціоні лоти  з будь якої ціни, та з будь якою назвою і в будь який розділ? Чи просто усім з мотати вудки і піти на другий ставок? Прошу адміністрацію та експертів Віоліті відповідати в темах форуму, так як на мою точку зору багато знаючих та поважних користувачів тут не присутні. Дякую Вам.
Urik413
30.10.2023Відповідь 14evdok88
До сусіднього ставу
Никто ничего не вернёт. Мы можем скулить до бесконечности. Хозяива Форума решили, шо будет так. И так и будет.
30.10.2023
Видалено автором
30.10.2023
Видалено автором
30.10.2023
Доброго Всім. Багато знаючіх користувачів, не хочуть їхати до хатинки яку "шурфанув" екскаватор,від якої лишилися лише спогади, про приємні знахідки. З Повагою До Всіх Поважних Користувачів, Старого, Доброго, Нашого Форуму!!!!!!
30.10.2023
Доброго дня. Мені також не подобається новий форум як і багатйом користувачам. Підтримую друга ромео, верніть старий форум Українською мовою.
В новому форумі створив тему в Бонах України, 9ть переглядів за 4 дні, і ніхто не відповідає, тому що тяжко сприймають люди цей новий формат форуму і меньше заходять. Також при створенні нової темі на старому форумі не дає цього зробити і викидає із сторінки. 
 Дякую.
30.10.2023
Ви що так і не зрозуміли за багато років?З кожним "покращенням",на форумі стає гірше і гірше,але ні до жодної скарги ніколи не прислуховувались.А знаєте чому?
Тому що для хозяїнів форуму,ви ніхто,від слова зовсім.У них ростуть прибутки,от вони і кажуть що форум росте.А насправді з єкспертів,майже нікого не залишилось,тай байдуже,яка різниця що продається?Фуфло чи рарик,головне прибуток,а прибуток росте,це головне.Так що як написано в Евангелії,"Не мечите,бисер перед свиньями"...Так що кидаймо транспоранти і розходимось.
30.10.2023
...висит в кабинете...
Лот - торги закончились
И одновременно - этот же лот в продаже- 
Этот висяк глюк - лет пять уже долбит лоты в кабинете....
Дык шо делать
Он закончился или в продаже ?
30.10.2023
Видалено автором
Змінено автором 30.10.2023
30.10.2023
Видалено автором
30.10.2023Автор
Раніше,на старом добром форумі,підказували,підправляли,вказували на помилкі.Все було норм.Зара пішла вакханалія на грані маразму.(Пардон-покращення).З суперского та адекватного,перетворюемося на жалюгідну пародію фб,тт,та іншого інтернетсміття?Напрацьованого роками іміджу позбавляємось за хвилини?Мені соромно катитися у прірву..Не для цього ВСЕ було..Мовчання "батьків перестройкі"-то не є добже..Повторюсь:на тиху не пройде..Вже багато відписалися,що проти "тік-токів"..Що ще треба?Чи ви вперто не хочете бачити,що форум сповзає у безодню тупості та неадеквату?Навіщо так робити?Вертайте старий форум,та все буде гут..
30.10.2023
Биллинг и банкинг
В соц сетях такого нет...
Касаемо средств...
Это защита финансовой стороны
Как и на новой почте
....но не от фуфела и ...ловкости рук при получении 
...связки не прописаны...переходы в структуре...древе...
....это надолго...
Бета версия может висеть ...годами...и глючить глюками
31.10.2023Автор
Супер.Почали підчищати та видаляти повідомлення..Це як?Замість діалогу,почали поступово "навантажувати" спільноту?Потім репресії,бани...Що коіця?Досить переконувати нас що все краще з кожним разом.Навпаки-гірше не бува..Чи "покращувателям" своя кішеня не дає спокою?Мало грошенят заходе?Ганьба..
01.11.2023
Чому не видно форумну репутацію у спільноті ? Це великий мінус спільноти .  Тепер не зрозуміло з ким спілкуєшся , чи варта взагалі  звертати увагу  на  опонента .
serov2762
01.11.2023
Вот и всё, решено. Это факт, необходимо принять. Как всегда, без нас и за нас. Ждёт новое...
Этап жизни, прощай :)
Спасибо всем за общение 🤝
Змінено автором 01.11.2023
01.11.2023
Почему прощай?
Я привыкший
При брежневе хуже было 
И в реку загоняли облавами всю толпу
И на работу - позор на доску
За тлетворрное влияние запада 
И по всему центру кочевали по воскресениям...
А тут виртуалом хозяин правит...
Ну и шо...
Все течет все меняется
Дважды в реку не ступиш...
И прочие прелести жизни в виртуале....
.....дык и мобилы скоро не актуальны будут...
Пока бету версию сделают...ладо - то уже молодежь пусть шорхается...
05.11.2023АдміністраторВідповідь друг ромео
Що саме Ви  хочете почути?
Що ми врахуємо Ваші побажання для нової спільноти -  так.
Будемо розвивати старий форум - ні.
03.11.2023
А я тут помітив видалення повідомлень з поясненням:"Коментар порушує п. III.7-8 Правил Віоліті." 👍👍👍п.ІІІ стосується лоту, отже Аукціону!!!! Нам подають "спільноту" замість "форуму", тобто "спільнота" не "аук" - відповідно неправильно застосовувати п.ІІІ.
03.11.2023
Багатьом знайомим несподобався новий форум. Деякі переключилися на групах у Фейсбуці.  Там визначають , там і продають. Що цікаво і кращу ціну дають.
03.11.2023АвторВідповідь urok14
Багатьом знайомим несподобався новий форум. Деякі переключилися на групах у Фейсбуці.  Там визначають , там і продають. Що цікаво і кращу ціну дають.
а покращувателі всього цього не бачуть..Чи не хочут бачити..Вертайте старий форум,поки народ на розбігся взагалі..
04.11.2023Автор
ну та й шо?"ілони маскі"форума-ви де?Полистав звіти,почитав,згадав..Геть сльоза десь накотила..Навіщо?Не отримав відповіді як всі нормальні комради..Навіщо ви "зробили" оце лайнішко,котре НІКОМУ не цікаво?Навіщо було мутити та накрутювати,жмакати все у едину купу?Щоб потім з тієї купи вийшла дупа?Ок,ціль досягнута..Дупа є..Що наступне?Сама велика ваша помилка те,що ви не врахували спеціфіки "віоліті",духу,енергії,творчьості,самовдосконалості,та багато ще чього..Ви единим махом перекреслили ВСЕ:десятиліття творчього життя,саму атмосфєру форуму,згадку за тих комрадів,що вже не зможуть вам сказати дуууже тепле слівце..Самі на себе "натягнули"рядно суму та ганьби..Тепер з отим жівіть..
05.11.2023
Ув.модераторы, коль все уже сделано и решено, то добавьте пжлта в спильноту в каждую тему обсуждение аватарку - фото обсуждаемешо предмета, что бы не заходить во все подряд темы. Заранее благодарен если сделаете. С ув.Игорь.
05.11.2023АвторВідповідь Anna_Novak
А всі решта повідомлень ви ігноруєте принціпово?Не повіру я ніколи,що все те,що ви накоїли,зроблено "що б було краще"..Ну немае тут нічього кращего..Гірше не буває..
05.11.2023АдміністраторВідповідь друг ромео
Я Вам вже відповідала, і не один раз. Див відповідь на Ваше повідомлення 3 листопада, 13:51 
Ваша думка дуже важлива для нас. Нагадую, старий форум не закритий.
05.11.2023АвторВідповідь Anna_Novak
Не закритий,але всі теми одразу скидає но "спільноту",на це болото..Верніт форум таким,як він був до вашіх втручань.Комради мають бажання нормально спілкуватися,а не "ковирятися" по вашім геніальним розробкам..
06.11.2023Адміністратор
Болото в інших місцях. Спільнота - структуризований сайт. 
Вам подобається старий форум - то це Ваше право там читати і спілкуватися в старих темах. Все так і залишилося - ані теми, ані розділи там не закриті, вони доступні для прочитання та відповідей в старих темах.
Все нове в новій версії в Спільноті.😍
Змінено автором 06.11.2023
06.11.2023Відповідь Anna_Novak
Продублюю і Вам, як Адміністратору. Можливо Ви дасте відповідь?
Новий форум "Спільнота" вже функціонує не перший день, але навіть Експерти та Консультанти не охоче в ньому приймають участь. Зверніть увагу на розділ "Металопластики", 90% повідомлень з відповідью "0", в старому форумі всі активно приймали участь. Чому немає поважного консультанта Rosso? Чи "Спільнота" не передбачає допомогу у визначенні? Чи можливо склад Експертів зкоротився до декілька чоловік? Чи можливо не всі Експерти форуму знають, що відбулись зміни. Якщо вже є така нова "СПІЛЬНОТА". Розмістіть і закрепіть будь ласка так як в старому форумі список "Експертів Спільноти" і булоб добре з можливістью з "кнопочкою-запрошення" в створену тему одного із Експертів та консультантів.
Вхід
Дякую що відгукнулись.
Я в загальному писав про цілу гілку "Металопластика античних часів та середньовіччя", що в старому форумі нам дуже допомагав Шановний Rosso, він майже в кожній темі допомагав з визначенням. А зараз велика кількість тем без уваги.
Ви питаєте за мою тему, будь ласка, це моя тема:
https://violity.com/ua/forum/topic/3326-rozmezhuvach-chk-z-emalyami
З повагою Вадим.
07.11.2023Відповідь Anna_Novak
Дякую, мої питання до Вас вже не актуальні.
Консультант приєднався до моєї теми.
Надіюсь тут я не порушив правил "п. III.7-8 Правил Віоліті.",
з проханням звернути увагу на мою тему, щей написав нік консультанта, думку якого хотів почути?
З повагою до Вас.
Колись, щоб визначити знахідку достатньо було створити тему на форумі Віоліті і отримати швидку відповідь. А тепер створюєш тему в Телеграмі або Фейзбуці там такі ж знавці як і ми самі, а створюєш тему в "Спільноті", а відповіді в більшості випадків "0".
Що ж не так з цією "Спільнотою"???
06.11.2023Автор
А який зміст спілкуватися у старих темах?Тупо апати чи як?Ну хоча б "отчёти" залиште..Щоб можно було створювати нові теми саме на старому форумі..Спілкуватися..Це ж наше святе..Хай буде,вони нікому не заважают,та на ваші заробітки не впливают..
06.11.2023
Підтримую на всі 100%.
Новий форум "Спільнота" вже функціонує не перший день, але навіть Експерти та Консультанти не охоче в ньому приймають участь. Зверніть увагу на розділ "Металопластики", 90% повідомлень з відповідью "0", в старому форумі всі активно приймали участь. Чому немає поважного консультанта Rosso? Чи "Спільнота" не передбачає допомогу у визначенні? Чи можливо склад Експертів зкоротився до декілька чоловік? Чи можливо не всі Експерти форуму знають, що відбулись зміни. Якщо вже є така нова "СПІЛЬНОТА". Розмістіть і закрепіть будь ласка так як в старому форумі список "Експертів Спільноти" і булоб добре з можливістью з "кнопочкою-запрошення" в створену тему одного із Експертів та консультантів.
Вхід
06.11.2023Відповідь Варшава
Здравствуйте,Борис.Скажите,пожалуйста,как с Вами пообщаться.У Вас всё нормально?Как здоровье?Перезвоните,пожалуйста.С уважением.
А от головний МІНУС "Спільноти", що ви написали повідомлення певній особі, в кінцевому результаті ані він не отримав повідомлення на пошту, що хтось відповів йому в темі де він писав, ані вам не надійде що "пан такий то " вам відповів в темі - НА ВІДМІНУ ВІД СТАРОГО ФОРУМУ
06.11.2023Автор
Даже с точки зрения "юридически-коммерческой":Мы,как участники и тов."Виолити Украина",типа "подписываем" некий договор,в котором указано,что мы обязуемся платить деньги,а ТОВ "Виолити Украина" обязуется предоставлять нам качественные(!) услуги(я образно говорю,без детализации)..В итоге имеем:деньги платяцца(выставление-перевыставление,реклама,процент с продажи и тд..А качественные услуги-где?Перемудрили со "спильнотой",угробили нормальный форум,а теперь пытаетесь нас убедить,что всё очень хорошо..Комрады категорично против того ужаса,что вы нахимичили..Мы что-как лошкИ?Платим деньги а в ответ получаем какое то не качественное тик-токовское подобие фейсбуку?Не,так не пойдёт...Верните форум,верните верификацию,рейтинги и тд..Раздели-разули,втюхали по тихому фуфлишко и молчок?Поразбегались все кто мог:адекватные комрады,консультанты,реальные старожилы,опытные люди..Вам мало?По прежнему будете убеждать сами себя-что всё гут?Ниразу не гут..Старый добрый форум собирался по крупицам,по милиметрам.Годами "шлифовался",становился удобнее,лучше,роднее..Тысячи(!!)комрадов и не только с нетерпением ждали момента,что б сесть за комп и пообщаться на форуме..ВСЁ жило,развивалось,дышало..Фиг вы угадали,подумала А_Н с сотоварищами и забабахали "спильноту"..Признайте:ну не получилось,ну лажанули..Мы всё простим и поймём..Верните форум и будет вам счастье..
Yarda2281
06.11.2023
Це що за пародія на бувший Форум. Тут в спільноті фуфлогонам дали право блокування, щоб не писати в їхніх темах і не заважали їм продавати своє ФУФЛО. Це якийсь сюр.
06.11.2023
Жаль исчез раздел "Отчеты о поездках и находках".
Хотел похвастаться крайнем выходом в поля.
Я еще лет 7-8 назад  писал что форум копателей превращается в форум  торгашей .
06.11.2023Автор
минув май же місяць з початку створення теми..Місяць!!!А нічього не змінилося...Як було болото так й лишилося.Хоча хтось обіцяв що вже ось-ось покращення та полегшення буде..Та й де воно,ото покращення?Ще потерпіти?Затягнути пасоки?Не треба дурити а ні людей,а ні себе..Ми побачили вашу "спільноту"структуризовану,відчули на собі..В порівнянні зі старим форумом-як калюжа та море..Старий був просто розкішний та затишний,милий та улюблений..Все знайоме та рідне.А зара-біс роги зломає..Все перекрутяно-перемутяне..Вам люди ще скількі будут писати та просити,щоб вернули НАШ форум?Місяц?Два?Може вже досить знущатися та робити вигляд що ви тут не до чього?Вертайте форум..Збережіть надбання..Другого такого не було та й вже не буде...
06.11.2023
Далі пояснювати що новий форум це справжнє лайно справа марна. Єдине що може зробити форумчанин якому не подобається новий так званий "форум" це тільки ігнорувати його і все. Щось пояснювати адмінам це марна справа. Особисто я не вважаю запотрібним користуватися цим тюнінгом, а застосовувати аргументи треба тільки в тому разі коли вони потрібні співрозмовнику, але в данному випадку наш погляд тут нікому не потрібен. Також на мою думку цей форум (хоч старий, хоч новий) потрібен тільки форумчанам . Грошей нікому форум не несе, тоді навіщо його буде хтось насправді покращувати? Його легше тихесенько поховати та і все. Аук залишать, а форум то таке .......
06.11.2023АвторВідповідь бени фил
Мне кажется на виолити очередной " гений маркетинга " завелся . Или отжали владельца , оборот большой деньги не малые . И за меньшие закапывают в полях .
давно такое подозрение..Ну за какое "покращення" может идти речь при таком убогом,безцветном и скудном интерфейсе?Намешано в кучу всё что нужно и не нужно..Незручностей-вагон и малая тележка..В кабинет постоянно приходят левые сообщения,стрички и прочая не нужная лабуда.Даже просмотренные сообщения всё равно "горят" как не прочитанные.Глюк на глюке и глюком погоняет.Как обычно бывает при отмывке грошвы:зделали 20-30 метров узенькой дорожки,а по смете-1000 киллометровый восьмирядный автобан..На кого рассчитана эта неправда?Для чего?
06.11.2023Відповідь бени фил
Мне кажется на виолити очередной " гений маркетинга " завелся . Или отжали владельца , оборот большой деньги не малые . И за меньшие закапывают в полях .
Ооо аксакал підтягся👍👳‍♂️, але впевнений,  що потуги спільноти вкотре знівелюють іт-стажистки(був гвалт за ануляцію форумної репи на ауці і шо!?вимагали надати формулу перерахунку,хто небудь отримав!?-"розрахунок ведеться по супернамиускладненійформулі, а на форумі нема людей котрі ті розрахунки зрозуміють, тому ми вам ніхріна не розкажемо і жодних розрахунків не дамо" , згадали? 
А скільки тем з конфліктами по ауку і в підсумку маєш:" правіланосятРЄКОМЕНДАЦІОННИЙхарактер, адміністрація ответственность нє нєсьот"- і що з того!? Відмовився продати з постоплатою чи наложкою бо чітко вказав передоплата-так тебе і зроблять винним у відмові відправити лот на умовах, які ти не прописував у лоті.
Панове, нічого не зміниться!-човен пливе до водоспаду і керманич вирулювати не збирається.🤼‍♂️
06.11.2023
Видалено автором
06.11.2023
То Бени Фила вспомнил...
Есть тема " Новый Продуктъ" в современной интерпритации...
....не знаю - администратор выдержит давление ...если опубликовать - или 
....раздел - опусов еще присутствует ?
Назывался - пёрлы с форума и аука здешнего
07.11.2023
Раніше зайдеш на форум, тре металопластику, чи нумізматика чи інший розділ то все було видно і понятно. А що за новшества зробили?  Заглядаєш, шукаєш, мати гнеш. Навіщо було таке покращення робити????
07.11.2023
Всё началось с того как закрыли личку.
Форум без лички, ни на одном форуме мира такого нет.  Держат как бобиков в будочках, что бы не продавали ничего друг другу. Раньше это было как то возмутительно, а сейчас смешно.  Короче держат нас как тузиков в намордниках  тут))) ахаха   

Этот новый форум с настолько примитивным функционалом и информативностью страницы вызывает не только смех но и жалость ,- полосочка на треть экрана и это у меня 15 дюймов монитор. А как интересно он выглядит на 27 мониторе)))
Змінено автором 07.11.2023
07.11.2023
Товарищи.Что нам мешает игнорить новый форум?Давайте хлопнем громко дверью,и разбредёмся по просторам интернета,благо альтернативы хватает.
07.11.2023Автор
A_N & company:ви даремно ігноруєте тему..Ваші вислови на кшталт "я вже казала",ні на кого не мали впливу..Люди бажают почути щось нормальне,конструктивне..Чьому,з якого дідка,завдячуючі кому створили весь цей хаос?Перетворили "святе" на Б-г зна що..Читали тему?Чому не маєте пояснень адекватних?Чи маєте строгу вказівку:"позвіздять-позвіздять та вгамуюця?"...Не той випадок,на жаль..Зайдіт у тему,та нормально відпишиця з поясненнями.. .Все те,що ви  накоїли,не варто й лімесного денарія.Не тікайте,не ховайтеся від комрадів..
07.11.2023Відповідь бени фил
Та я в доброму розумінні, мало залишилось тих хто ставив форум -90% по саунах розігнати, 5% самостійно пішли, грюкнувши дверима. Тож, вживши "аксакал" мав на увазі вік на сайті а не особистий. Інколи пригадую часи, коли в гілках з визначення були запеклі баталії, і кожна з сторін наводила купу аргументів(з випусками наукових праць, статтей і критикою тих авторів праць і статтей) та читаючи такі теми - багато чого можна було пізнати(додатково використовуючи гугл) - вже 10 років на форумі такого нема, а в "спільноті" певно і не буде.🍺
07.11.2023
Видалено автором
Змінено автором 07.11.2023
08.11.2023АвторВідповідь urok14
Створював тему з  компа.  Якось фото боком по закідало.  Пробую з телефона створити, не бачу що? Куда? Понакручували.
це ж покращення..хіба не бачите?)))))))
Yarda2281
08.11.2023
Тут зміни на гірше не тільки з форумом.
З недавніх пір я бачу зміни в політиці проведення торгів, вони не закривають завідомо несправжні лоти і все дають на розсуд покупців.
З себе зняли всю відповідальність за лоти.
08.11.2023Відповідь Yarda
Тут зміни на гірше не тільки з форумом. З недавніх пір я бачу зміни в політиці проведення торгів, вони не закривають завідомо несправжні лоти і все дають на розсуд покупців. З себе зняли всю відповідальність за лоти.
Так і є, от лот з фуфлом(після скарги перенесено з оригіналів в копії) Георгиевский крест 3 степени (2). Копия
Ціна неадекватна,  оригінал дешевше можна купити, але відповідь модера аука "нехай продає" все що треба знати
09.11.2023Автор
знов мовчать покращателі.Типа-само пройде?Ні,не пройде..Виходьте до людей,спілкуйтесь.Не треба ховатися..Зробили "каку",а зара тихенько у кущах спостерігаєте?
https://violity.com/ua/forum/topic/3712-cshos-nove  супер.Народ почінає по троху "дуркувати"..Чикаемо на тік-токі..
п.с.бажано побільше оголених геніталій та матюків..
10.11.2023
После добавления ответа любая тема автоматически становится "избранной". Так неправильно, избранной тема должна становиться, если пользователь сам ее отметил. Снял вчера отметки со всех тем, где отвечал. Сегодня опять они волшебным образом избранными стали. Улучшатели, ау?
10.11.2023
Раздел - о жизни
Теги - виолити
Аллегория - сырой продукт
Молодо - зелено
Ошибки
Неясная конкретика по работе с ошибками и доработка уже сделанного...
11.11.2023
До сьогоднi менi повiдомлення про вiдповiдi в темi не приходили, а сьогоднi прийшло вiдзразу 15 повiдомлень, система живе своїм життям.
Змінено автором 11.11.2023
11.11.2023
Нічого, пройде ще місяць-два, подивляться скільки людей залишилось на новому форумі і може ігнору до людей та самовпевненості стане менше.
11.11.2023
Виставив знахідку на визначення за 3 дні 5 переглядів 0 відповідей.
Виставив на фейсбук. Через 15 хвилин все визначили щей обговорили знахідку.
От такі ваші покращення
12.11.2023
Доброго дня, шановні [b]Адміністратори[/b]! Ця тема була створена 12 жовтня, сьогодні вже 12 листопада, пройшов один місяць обговорень роботи Спільноти. За цей час стала видна вкрай низька активність користувачів через великі незручності у використанні, були висловлені численні невдоволення та побажання користувачів щодо нового форуму, а також були обіцянки Адміністраторів трансформувати Спільноту залежно від потреб користувачів. За цей час були зроблені лише аватарки (Адміністратор, Модератор, Консультант та Автор теми) та головна сторінка Українською мовою, а решта сторінок досі залишається російською мовою. Форумна репутація, перегляд профілю користувача не відновлені, хоча і було обіцяно відновити репутацію, також у репутації самих тем можна відзначати тільки "пальчик" вгору. Скажіть будь ласка, чому так повільно йдуть поліпшення та відновлення вище перерахованих опцій, невже це дуже складні питання? Це ж можна зробити за кілька годин. Люди чекають змін на краще! Будь ласка, Почуйте ЛЮДЕЙ, нам цього дуже хочеться і для нас це важливо. З повагою [b]Kopartel[/b].
12.11.2023Відповідь Kopartel
Доброго дня, шановні [b]Адміністратори[/b]! Ця тема була створена 12 жовтня, сьогодні вже 12 листопада, пройшов один місяць обговорень роботи Спільноти. За цей час стала видна вкрай низька активність користувачів через великі незручності у використанні, були висловлені численні невдоволення та побажання користувачів щодо нового форуму, а також були обіцянки Адміністраторів трансформувати Спільноту залежно від потреб користувачів. За цей час були зроблені лише аватарки (Адміністратор, Модератор, Консультант та Автор теми) та головна сторінка Українською мовою, а решта сторінок досі залишається російською мовою. Форумна репутація, перегляд профілю користувача не відновлені, хоча і було обіцяно відновити репутацію, також у репутації самих тем можна відзначати тільки "пальчик" вгору. Скажіть будь ласка, чому так повільно йдуть поліпшення та відновлення вище перерахованих опцій, невже це дуже складні питання? Це ж можна зробити за кілька годин. Люди чекають змін на краще! Будь ласка, Почуйте ЛЮДЕЙ, нам цього дуже хочеться і для нас це важливо. З повагою [b]Kopartel[/b].
P.S. виділення жирним шрифтом не працюе.
12.11.2023АдміністраторВідповідь Kopartel
1. Так ми плануємо виводити репутацію спільноти
2. Негативні не плануємо виводи поки що, тільки зосереджуємося  на пальці вгору. І так негативу багато в країні...
3. Де Ви бачите  від сайту російську мову? Всі сторінки контенту від сайту українською, якщо ви вибрали українську мову в своїх налаштуваннях.
12.11.2023Відповідь Anna_Novak
1. Так ми плануємо виводити репутацію спільноти 2. Негативні не плануємо виводи поки що, тільки зосереджуємося  на пальці вгору. І так негативу багато в країні... 3. Де Ви бачите  від сайту російську мову? Всі сторінки контенту від сайту українською, якщо ви вибрали українську мову в своїх налаштуваннях.
Шановна Anna_Novak, я ж писав головна сторінка Украінською, а сторінки розділів російською.
Відповіді: 5
Yarda2281
2. Негативні не плануємо виводи поки що, тільки зосереджуємося на пальці вгору. І так негативу багато в країні..

Це не негатив. Палець вниз обов'язково має бути.
Так в знавців ще й прийнято оцінювати оригінальність обговорюваного предмета і адекватність автора теми.
З повагою.
12.11.2023
Зачем нужно было сносить старый форум .?
Там были темы и оценки предметов которые покупались .с экспертными оценками. теперь как их найти и как сослаться на вывод экспертов ?что опять выставлять на определение? Но там были мнения великих экспертов которые на данный час уже нет в живых и замены им по профессиональности нет и долго не будет.Чем Вы думали ?
Прежде чем чтото внедрять спросите у форумчан которые отдали этому ресурсу более 10лет .
Змінено автором 12.11.2023
12.11.2023Відповідь Izida
На старому форумі неможливо створити нову тему. Всі старі теми залишились, їх можна як і раніше переглядати, залишати в них повідомлення, посилатись на них.
12.11.2023
Чего только стоит экспертные оценки с доказательствами и выводами великого эксперта покойного Тихановича  ведь он столько лет жизни и знания отдал этому форуму и получается что  ктото решил перечеркнуть все его дела .одним махом .И много других экспертов так же . Ужас
12.11.2023
Шановна адмiнiстрацiя форуму. Я вже ранiше написав,що пiсля  " покращення", форум для мене не цiкавий. Тому прошу перестати зас...ти мою пошту повiдомленнями.Буду дуже вдячний.
3JG3560
12.11.2023
Вся жизнь осталась в Бахмуте. Ничего не осталось от прежней  жизни.... СОВСЕМ. Живу в чужом городе, в чужой квартире, тарелка, ложка, вилка все чужое. Одна была отдушина, которая позволяла  прикоснуться к той жизни, которую кацапы у нас отняли. Теперь и этого не стало.
12.11.2023Автор
Anna_Novak.Ви якось вибірково відповідаете у темі..Чому?Вам та вашій "групі реформаторів" вже дуже багато чього висказали,а ви мовчіте по тижнях,а потім виявляєця,що головний траббл-це мова спілкування..Зверніт увагу,що майже ніхто не визнає вашу "спільноту"..Верніт старий форум,не шукайте пригод..
12.11.2023АдміністраторВідповідь друг ромео
Я вам відповідала і не раз - що старий форум є, він не закритий і всім доступний...
Новий формат форуму Спільнота буде тільки розвиватися, незважаючи ні на що) 
Всім тихого вечора і мирного неба!
12.11.2023АвторВідповідь Anna_Novak
Ок,раз пішла така тема(...незважаючи ні на що..),Поясніт будьте ласкава ВСІМ форумчанам,ще раз та дуже відверто та досконало..Щоб потім не було ЦІХ запитань:з якого дива чи з яких міркувань "хтось"(не знаю хто саме),вирішів зробити велику "каку" під назвою "спільнота"?Повторюся:старий форум не глючів,не підвісав та т.і...Працював чьотко,всім подобався..З чього ви вирішіли щось перестраювати?Нормально заробляли на ауці,був "надлишок" грошіків та й вирішіли створити оту "спільноту"?А не краще було би спрямувати ті кошти,що вас так сильно "муляли"(або котри заплатили геніям ай-ти технологии),спрямувати самі знаете куда?А потім зробити маленький тіпа звіт.що мовляв форум віоліті придбав(будь що для потреб ЗСУ),та передав..Ми б всім світом вам дякували,раділи би разом..А ви відверто кажучі займаєтесь дурницямі..Не доречними абсолютно..
п.с.ніколи в житті не вірив та й зара не віру словам:"...це все робиця для вашого же блага.."..Завжди перед тим,як щось робити для когось,тра спитати-чи воно комусь треба...
Якщо розвиток Спільноти буде йти такими темпами як зараз, то дійсно швидше буде удосконалити старий Форум. Щось дуже схоже на те, що обіцяного три роки чекають.
12.11.2023Технічна службаВідповідь друг ромео
А давайте я вам наведу невеличку статистику, щоб ваше "майже ніхто" було ближче до реальності! 
Отже, з моменту запуску "Спільноти", 1827 унікальних користувачів створило 4043 теми і 9147 коментарів... у цій захоплюючий темі відписалося 78 унікальних користувачів, частина з яких - адміністрація, частина трошки розгубилася, а частина - займається беззмістовною критикою просто заради критики...
Відповіді: 4
12.11.2023
Прошел месяц после переезда, и внезапно админ огласил причины, почему пришлось отказываться от старого движка форума. 
Прекрасно. Почему нельзя это было огласить ЗА месяц до миграции - осталось впотьмах. Рыдать-смеяться.

Становится понятнее динамика мышления.

Где-то через месяц дойдет, что сначала надо выкатывать бету, в нее собирать весь негатив - и заодно получать полезный фидбек по функционалу, а потом уже выкатывать "в продакшн". А не как сейчас - разом ухнуть как в прорубь, потом месяц терпеть шквал критики, периодически вспыхивая и кидаясь обратно. 

То, что форумная структура натягивается на движок соцсети как сова на тот глобус... это, вероятно, дойдет где-то уже в следующем году. Ок. Вопросов больше не имею, спасибо.
------------------
Змінено автором 12.11.2023
12.11.2023Автор
Як на то пішло,та ми  май же поразумілися,то чому не взяти від старого доброго форуму все саме-саме краще?Хочаб інтерфейс,"обкладинку",стартовую сторінку..Навіщо вжимати до колонкі або стрічкі?Вже все готове є..Беріт,втілюйте..Робіт реально на благо комрадам..
wadik1631
13.11.2023
Видалено автором
Змінено автором 14.11.2023
13.11.2023Автор
Я не кричу,даже и не собирался.А свои действия с вами согласовывать не намерен..Могу сам решать,что и когда мне писАть..Всё то,что вы тут отписали,к счастью,есть только ваше сугубо личное мнение,которое мало кого волнует..Если вам новая муть нравится,то это абсолютно ни о чём не говорит..Большинство комрадов категорично против такого формата форума.Чего вы взъелись на старый форум и репу?Вас оно муляет?Мне лично и многим другим пользователям не безразлична репутация.Уже видали процесс "обнуления" за поребриком..Нихочу такого.Долгой полемики не будет,вы не совсем правы..
wadik1631
13.11.2023
Видалено автором
13.11.2023Автор
вообще супер..Вы хоть сами поняли,что написали?Людей которые десятилетиями в теме,помогали-подсказывали навичкам,делились знаниями и опытом,вы тупо обнулить хотите?Уровнять с той категорией "комрадов",которые пишут:"..копал как то на поселении",а потом "..аскокастоит"..Можете не отвечать,всё и так ясно..Печально к тому же..
wadik1631
13.11.2023Відповідь друг ромео
Видалено автором
wadik1631
13.11.2023
Видалено автором
wadik1631
13.11.2023Відповідь Yarda
Видалено автором
wadik1631
13.11.2023
Видалено автором
13.11.2023
Уважаемый wadik, если вам форумная репа не интересна, то это не значит, что и для остальных это не важно. Мне даже очень важно видеть репу форумчанина, как писали выше, чтобы видеть кто и как себя вел на форуме долгие годы. Я на форуме попадал в такую ситуацию, когда хейтеры имевшие баны за "клонов" и разгон торгов, хотели мне навесить клоноводство и обличить хто знает в чем. Тут и пригодилась форумная репа этих хейтеров, им же во "-благо". Наблюдал я еще и в новой Спільноті, что если людям не нравятся высказывания форумчан, то они сразу вспоминают за реп и говорят - мол кто ты такой с нулевой репой. Есть конечно и такие кто имеет репу +1000, а открываешь его профиль и видишь у него около 10 желтых за флуд и оскорбления, пересматриваешь его плюсики и видишь, что большинствоего плюсиков поставили просто за ИНТЕРЕС к теме, а не за правильное определение. Поэтому считаю, что форумная репутация очень нужна, чтобы понимать кто вам определяет лот и стоит ли этому определителю доверять. Вот такие определители наопределяют, человек доверится их мнению, выставит лот, а Администрация закроет лот или перенесет в другую ветку из-за не правильного определения. И пальчик вниз тоже должен быть, хотябы для того , чтобы показать свое отношение к тем кто копает на поселениях и не думая пишет об этом на форуме - найдено на поселении КР, ЧК, СКИфЫ и тд.тп., писать им и вразумлять их не каждый захочет, ибо это заведомо спор и ругня. Когда форумчанин видит большое количество красных пальчиков вниз и нет ответов, то он начинает понимать что-то. Вот и в Спільноті уже видел не один раз копателей на поселениях и реакции ноль, что ему пальчик вверх поставить для снижения агрессии. С уважением.
wadik1631
13.11.2023Відповідь Kopartel
Видалено автором
13.11.2023
Уважаемый wadik, я на старом форуме старался помогать людям по мере своей  и особенно тем кто имел нулевую репутацию и не мог мне поставить +, хоть бы он и хотел. Мне не нужны ПОГРЕМУШКИ, если Вы не поняли все то, что я писал выше про репу, а писал я точно не про ПОГРЕМУШКИ, то ничего более добавить не могу. С уважением.
wadik1631
Видалено автором
wadik1631
Видалено автором
wadik1631
13.11.2023
Видалено автором
13.11.2023
Только к сожалению,ни Бегемот,ни Трифон,на новом форуме,за месяц так и не отписались,как и много других,опытных и проверенных знатоков.
После каждого "покращення",форум покидало,определённое количество экспертов в разных областях.После последнего "обновления",количество знатоков отписывающихся в темах определения,приближается к нулю.Большая половина тем с вывеской,Помогите определить,остаётся без ответа.
Хотя да,вы правильно сказали,главное аукцион,и прибыль,а остальное то такэ,холопы схавают и не подавятся,хавали и не такое...
wadik1631
13.11.2023Відповідь Gelocat
Видалено автором
Yarda2281
13.11.2023
А після введення Спільноти ще більше знавців теми її покине, самі бачите активність тут. Створюють массу тем в основному новачки (стало легше, треба визнати), а відповідей там мізер.
wadik1631
14.11.2023Відповідь Yarda
Видалено автором
wadik1631
13.11.2023
Видалено автором
wadik1631
14.11.2023Відповідь Kopartel
Видалено автором
Yarda2281
13.11.2023
Без форумної рєпи буде масса подібних тем.
кто-то хочет поговорить о монете

І в результаті залишаться відповідати самі консультанти. Я вже тут теж з таким стикнувся і знаєте: бажання допомагати дуже швидко зникає.

Приходить думка "А мені то треба? Нехай розгрібають це все ті хто замутив!"
wadik1631
14.11.2023Відповідь Yarda
Видалено автором
wadik1631
13.11.2023Відповідь 14evdok88
Видалено автором
13.11.2023
Повідомлення приходять кожні 15 хвилин, а то і частіше. Спочатку приходило декілька поспіль останнього посту користувача tonkiy з ковбаскою, а потім почалося бомбардування постів за 13 жовтня. Огоу техпідтримка, чи хто там відповідальний за це! Нажміть на тормоза!
13.11.2023
" Репа"??? Да пофиг . Только сейчас посмотрел сколько у меня , 216 + и 1 - , это много наверно.
У кого "репа" меленькая копать в поле только на пол штыке .
Какой формат форума не важно ( старый удобен ) копать мне не мешает .
Форум копателей , где он ?
wadik1631
14.11.2023Відповідь бени фил
Видалено автором
wadik1631
13.11.2023
Видалено автором
Змінено автором 13.11.2023
wadik1631
13.11.2023
Видалено автором
wadik1631
Видалено автором
13.11.2023
Вот как! Форум Виолити, на сколько я знаю создавался КАМРАДАМИ и как форум КАМРАДОВ. А как к вам в таком случае обращаться? Коллекционер, собиратель, барыга, как?
wadik1631
Видалено автором
wadik1631
13.11.2023
Видалено автором
13.11.2023
Прошёлся по темам Монеты РИ.Чтобы отписывал Трифан,не увидел.В темах отвечают только Акустика и Антоша,и то не во всех.Большинство тем висят без ответов.
wadik1631
14.11.2023Відповідь Gelocat
Видалено автором
wadik1631
Видалено автором
13.11.2023
Уважаемый барыга wadik! Я тоже КАМРАД (на немецком языке Товарищ) и тоже , что-то продаю. Но я не БАРЫГА, вы сами себе дали определение. Если форум создан КАМРАДАМИ, то в таком случае всех участников и пользователей логично и уважительно называть КАМРАД. Подумайте над этим. Ваши посты, это посты 100% барыги, в мутной воде - хорошо рыбку ловить. С не УВАЖЕНИЕМ!
wadik1631
Видалено автором
Вот как! Форум Виолити, на сколько я знаю создавался КАМРАДАМИ и как форум КАМРАДОВ. А как к вам в таком случае обращаться? Коллекционер, собиратель, барыга, как?
Хто засновував форум,- згадайте Pss(Ю.Покраса), згадайте ХТО він був(В житті і на сайті) і за що його "забанили". Згадайте, що Бегемот був Експертом і згадайте скандальну тему коли його позбавили наліпки "експерт"(Не згадаєте бо такої теми не було, Бегемот її не створював, не з'ясовував відносини(принаймні публічно) він поступив мудро:"кошка бросіла котят"), але він не перестав допомагати "монетоводам", постійно моніторив свій розділ і допомагав з визначення без зобов'язань-це стосовно "страждань за форумну рєпу"( вона стала не актуальна, щойно ввели автономну аукціонну).
13.11.2023
Первый раз слышу,чтобы камрады с репой насмехались над новичками.Какой то детский сад.
А так да,Wadiky новая спильнота нравиться,а это значит что найдёт она своих почитателей.Жаль только что старики-знатоки,здесь не появятся...
13.11.2023
Уважаемый БАРЫГА wadiк! Читаю внимательно, чувство юмора имею! Меня когдато учили, что если человек обиделся на ваши слова, то всегда можно сказать, что вы пошутили. Так вот ваши шутки даже не АНГЛИЙСКИКИЕ!
wadik1631
Видалено автором
wadik1631
Видалено автором
wadik1631
Видалено автором
13.11.2023
Все правильно - как комрадовский
...на сегодня лоты больш такого направления
Чердаки закончились - появились - чистка балкона кладовки  не нужное при переезде (гаражи то ж закончились) и немножко внучата балуются от деда и бабки...оставшиееся
Ну и скупщики со столиками не далеко от ломбардов по быстрому срубить ....
И прочие виды деятельности расскрученные ютубом и др соц сетями
Ессено все это попадает сюда ....6 млн лотов...
Как на ебейе - хлам со всей европы... б/у
Шо касаемо комрадов
То только как - определение и датировка
....лично копаные монеты - ессесено сомнению не подлежат - оригинал или нет
Не с первых рук - проблема уже покупателя...
Ладо все...
Мем- тег - собиратель
Ценитель - оцените- 
Некоторые реалии...
wadik1631
Заметил что в Металлопластике,отписывают в основном перекупы.Что ж настал их звёздный час.
Видалено автором
wadik1631
Видалено автором
wadik1631
Видалено автором
13.11.2023
П с
В соц сетях нет нет окончательного официального вердикта ---сделка завершена ---  при покупке - продаже товара
Тому -  виртуально фиктивно и фейково ... без обязаловки....и последствий разного рода
Тем и хороши соц сети...
Теги -  сети....аукционы...

Мэм - там и такое можно купить продать -  редкое  у.е.  ...
Нельзя обьять необьятное.....Козьма Прутков.... зри в корень...
wadik1631
14.11.2023Відповідь tonkiy
Видалено автором
13.11.2023
Шановний TerraRist! Ю.Покрас не засновник Віоліті, він прийшов на Віоліті коли Віоліті виповнилося 10 років. Хто він був в житті і чим займався, то його справа, його карма. Камрадська порада вам, дивіться в свою тарілку!
Шановний TerraRist! Ю.Покрас не засновник Віоліті, він прийшов на Віоліті коли Віоліті виповнилося 10 років. Хто він був в житті і чим займався, то його справа, його карма. Камрадська порада вам, дивіться в свою тарілку!
Та ладно, без відомства Покраса сайту дороги не було!  А якщо ви будете уважні, то рег-ція Покраса лише на 5ть років пізніше Admina. Я добре пам'ятаю часи "сльотов", і друзі попереджали (коли збирався на Сумщину) про контроль колег . Про скуп древнього ауруму поза древнього ауку не чули? Стосовно тарілки, - не виставляйте тарілки на вулицю  як не хочете аби в них дивились інші - тримайте вдома та сайте вчасно👳‍♂️
Мені не треба казок про золоту рибку, я все переживав і бачив особисто
13.11.2023Відповідь TerraRist
Та ладно, без відомства Покраса сайту дороги не було!  А якщо ви будете уважні, то рег-ція Покраса лише на 5ть років пізніше Admina. Я добре пам'ятаю часи "сльотов", і друзі попереджали (коли збирався на Сумщину) про контроль колег . Про скуп древнього ауруму поза древнього ауку не чули? Стосовно тарілки, - не виставляйте тарілки на вулицю  як не хочете аби в них дивились інші - тримайте вдома та сайте вчасно👳‍♂️ Мені не треба казок про золоту рибку, я все переживав і бачив особисто
Перша назва Віоліті.
доп
Що не так!? Ще раз пишу:"Читайте уважно!" Застосуйте математику, хто куди коли прийшов і якого року стаття. З вами не цікаво, arivederci.
14.11.2023Відповідь TerraRist
Що не так!? Ще раз пишу:"Читайте уважно!" Застосуйте математику, хто куди коли прийшов і якого року стаття. З вами не цікаво, arivederci.
Вибачте пане TerraRist, я трішки вас обманув. Я застосував математику, помилився я на 5 років. По даним ціеї статті виходить, що Покрас прийшов на Віоліті, коли Віоліті виповнилося 5 років, а не 10, він не засновник форуму.
13.11.2023Автор
Упс..Приехали?Начали за здравие(форума),а кончаем за что?Комрады,не обращайте внимание и не тратьте время на...wadik..Не знаю,как правильно назвать данного субъекта,бросившего нумизматику 20 лет назад(надеюсь только нумизматику)..Пока главное-зделать или подсказать "ассам" айтишникам как будет лучше..Комрад Kopartel прав на 400%..Форум задумывался и создавался копателями для копателей..Единый и не повторимый..Каждый тут находил что то своё,личное,для души..Но если уж так выходит,что имеются некие трабблы по железу и прочему,то давайте на время отставим в сторону "измерения пипирками",а вплотную сосредоточимся на форуме..Хватит склок и разборов..Давайте конструктив..
14.11.2023Відповідь друг ромео
Упс..Приехали?Начали за здравие(форума),а кончаем за что?Комрады,не обращайте внимание и не тратьте время на...wadik..Не знаю,как правильно назвать данного субъекта,бросившего нумизматику 20 лет назад(надеюсь только нумизматику)..Пока главное-зделать или подсказать "ассам" айтишникам как будет лучше..Комрад Kopartel прав на 400%..Форум задумывался и создавался копателями для копателей..Единый и не повторимый..Каждый тут находил что то своё,личное,для души..Но если уж так выходит,что имеются некие трабблы по железу и прочему,то давайте на время отставим в сторону "измерения пипирками",а вплотную сосредоточимся на форуме..Хватит склок и разборов..Давайте конструктив..
Так вже давали купу конструктиву, було б бажання робити.
wadik1631
Видалено автором
14.11.2023Автор
wadik,это вы идите..реально-просто идите.Можно за кораблём..Если вам всё пофигу,то какого..."руцкава корабля" вы делаете в этой теме?Тут пишут адекватные комрады,которым не пофигу..Утомляете уже...
wadik1631
Видалено автором
13.11.2023
Добрий вечір! Багато всякого написано, багато людей - багато думок. Давайте будемо розбиратись. Віоліті - це бізнес проект першочерговим завданням якого є отримання прибутку. Це не клуб по інтересах, який фінансується за рахунок добровільних внесків учасників. Адміністрація та працівники виконують певну роботу та отримують зарплату. Нова "Спільнота" була кимось задумана, розроблена та запущена. За її запуск люди вже отримали зарплату, бо це не 5 хвилин справа. Тепер пропонуєте їм повернути зароблені кошти та це все закрити? Такого ніколи не буде. Бо їм ще й по шапці можуть надавати за некомпетентність, але то їхні справи...
Тепер давайте будемо дивитись з іншої сторони. Чомусь більшість пересіло з радянських "Жигулів" на німецькі БМВ, Ауді, на японські Мазди, на французькі Рено, на корейські Кіа. Де ж ваші "Жигулі"? Ви ж до них так звикли. Комусь тепер хочеться коробка автомат, бортовий комп'ютер, кондиціонер і т.д.
Чомусь переважна більшість має сенсорні телефони з мобільним інтернетом, різними додатками та іншими корисними "штучками". Де ваші кнопочні "колуни"? Йдемо в ногу з технологічним прогресом. Його не зупинити. Аналогічна ситуація і тут. Тому, маю думку, що вже доречніше обговорювати як краще вдосконалювати нову "Спільноту" та доводити до Адміністрації свої скарги та побажання. Разом зробити її, зрозумілою, простою в користуванні, цікавою, відвідуванною та корисною. Всім мирного неба!
14.11.2023Відповідь YuliyaI
Проблема в тому,що чим далі,тим не зручнішим стає форум і аукціон.Коли не зайдеш на аук,там якесь нове "покращення".І пів години роздуплюєшся що де.Невстиг привикнути до одного,а вже нове "покращення".Чому все зроблено так недолуго,не зрозуміло.Мабудь господарі форуму,думають що чим все складніше,тим прогресивніше.
Ну то таке,можливо комусь подобається...
wadik1631
14.11.2023Відповідь YuliyaI
Видалено автором
wadik1631
14.11.2023
Видалено автором
wadik1631
14.11.2023
Видалено автором
14.11.2023
Уважаемый,не ровняйте всех под одну гребёнку.Я на ауке ничего не продавал уже лет 6.А вам судя по всему нужны новые лошки,чтобы подзаработать,не коллекционер 20 лет вы наш...
wadik1631
Видалено автором
wadik1631
14.11.2023
Видалено автором
wadik1631
14.11.2023
Видалено автором
14.11.2023Автор
что то вы ко мне не ровно дышите..Поверьте на слово-я не высокая стройная блондинка..А по большому счёту вы правы:реально существует всемирный заговор злых барыг против вас...И я их предводитель))wadik!!прекратите своими мемориальными спогадами уводить суть дискусии в сторону..Согласен с комрадом YuliyaI,но новое должно быть во много лучше старого,а не бледной копией..Вот и хотим совместно попробовать вновь создать "нью виолити"..
wadik1631
Видалено автором
14.11.2023
Подытожим. Старый форум усыпят. Никто массивы информации со старого на новый переносить даже и не думает. Убогий формат нового никого из причастных не беспокоит.  

wadik к чему эти бурления?  создайте свою тему и там опишите ваши проблемы с покрасами, барыгами. и прочим разбитым хламом на новой почте.
wadik1631
14.11.2023Відповідь Kazimir
Видалено автором
надеюсь,это ваш последний высер в теме..Отдохните,остыньте..Без вас как то решим кому что и как писать..
ДРУГ РОМЕО, Вы же знаете, что спорить с дураком - это опуститься до его уровня. Прекратите полемику с ним, тем более, что она совсем не по теме. Он пытается всё свести к теме битых тарелок и т.д.
wadik1631
14.11.2023Відповідь Anatolik333
Видалено автором
14.11.2023АвторВідповідь Anatolik333
ДРУГ РОМЕО, Вы же знаете, что спорить с дураком - это опуститься до его уровня. Прекратите полемику с ним, тем более, что она совсем не по теме. Он пытается всё свести к теме битых тарелок и т.д.
согласен.Включаю игнор.Он тем более он перешёл на личности и оскорбления.Мож казачок засланный?Спецом отвлеч от проблем.
wadik1631
15.11.2023Відповідь друг ромео
Видалено автором
wadik1631
14.11.2023
Видалено автором
wadik1631
14.11.2023
Видалено автором
wadik1631
14.11.2023
Видалено автором
wadik1631
14.11.2023
Видалено автором
14.11.2023
Я что то вас не понимаю.То ви говорите что ничего не покупаете и не продаёте,то пишете что наше дело не лезть,а мирно торговать.Так же пишете что вы не коллекционер и не копарь.Так возникает вопрос,какого ляда вы здесь делаете?Общения в жизни не хватает?
14.11.2023Відповідь мустафа
Підкажіть, будь ласка,як відписатись від цієї теми,щоб не приходили повідомлення,бо не цікаво.Не зможу виставляти на визначення,то й не буду)))
В своєму кабінеті відкриваємо Теми. Один раз нажимаємо на тему, але не відкриваємо її. В нижньому правому кутку буде іконка з кількістю коментарів у темі та іконка кошика. Нажимаємо на кошик і повідомлення перестануть приходити.
14.11.2023
Раніше в розділі все про металошукачі було куча тем. В новому форумі ні одної.  Шукаю старий форум і читаю. Щось накручено?  Для чого ?
wadik1631
14.11.2023Відповідь urok14
Видалено автором
wadik1631
14.11.2023
Видалено автором
wadik1631
Видалено автором
14.11.2023Автор
вязать на спицах,разгадывать кроссворды,смотреть телевизор,ну чего то покрасить-подмазать,поругаться с соседями,послать "всех врагов" подальше..да мало ли чем можно на пенсии себя занять..wadik,ну чисто по людски,завязуйте писать и коментировать в данной теме..Уважайте других людей..Мы вас услышали,поняли и простили..ФСЁ..
wadik1631
Видалено автором
wadik1631
14.11.2023
Видалено автором
wadik1631
15.11.2023
Видалено автором
Musat3899
15.11.2023
😂🤣😂🤣😂
Безтолкова і безкорисна возня, махач обісцяними гонучами 🤣
Сантімєнти , чай з носа , яка я була гарна в молодому віці )
Хто хоч раз бував на бізнес-форумах , то зрозумів - адміністрація чітко взяла курс згідно нового бізнес-плану , на <ринок і прибуток> . 
Мабуть на черговий сімпозіум в Європі чи США їздили 🤔
Переформатування - гроші , гроші і ще раз бабло )) ніяких сінтісєнтов )
По ходу за рік-два буде ще одна перезагрузка і вихід на рівень оеликсів і аліекспресо .
 Вихід із тіні < напівлегального сайта чорних археологів >, так доречі на європейськіх аукціонах визначається даний сайт , на легальне положення.
Вроді позаминулого року на оликсі було введено заборону на продаж та пересил антикваріата ? 
Вільна ніша 💲
І доречі , наші і ваші знання в цій темі , особливо за кордоном , це теж гроші 💸 - не розкидайтеся грошима ))))
Тема закрита
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.