Ось така доволі передбачувана історія...

2 березня 2024, 13:18
Гендерна рівність і нарцисизм.
Гендерна рівність і нарцисизм.
Тема закрита
Немає підключення до Інтернету. Перевірте з'єднання та натисніть "Повторити".
ПовторитиПеревірка з'єднання...
З'єднання відновлено!
2. За правилами - наложка.
І покупець не має страхувати продавця і навпаки.
Ніхто нікого не страхує.
Дбати щоб товар не був зіпсований - в компетенції співробітників нової пошти. І не покупців. І не продавців.
а можете пояснити, чому тему про відмову покупця робити передплату ви назвали
"Гендерна рівність і нарцисизм."?
Яке відношення одне має до іншого?
1. Читайте внимательно правила аукциона + модератор всегда прав ( а он всегда придерживаться правил).
2. Если кажется, что модератор не прав, докажите это соответствующим п. правил аукциона.
3. Если что-то не нравиться: см. 1.
Р.s. Всё остальное демагогия и манипуляции.
Які предмети заборонено транспортувати? | Питання / Відповідь Nova Poshta Shopping
При відправленні на НП посилки накладеним платежем Ви чесно вказали вміст (антикваріат), до того ж співробітники НП можуть у Вас попросити пред’явити вміст до огляду, і, виявивши порушення, відмовити у прийнятті посилки. Складається ситуація, за якої Ви не можете виконати угоду через обставини, що від Вас не залежать. Пишете про це у чаті, модератор запропонує припинити угоду за згодою сторін з утриманням комісії аукціону, далі - на Ваш вибір. Менше емоцій - більше знань і творчості. Щастя-здоровля!
Джинку обидЭли 😄
Смотрите как в таких случаях отправляются лоты.
Вы спокойно, не нервничаюя, что стоит возможно очередь, передаёте предмет оператору, просите его осмотреть лот на предмет целостности. Все эти действия фиксирует видеокамера. Оператор сам пакует лот и с этого момента он застрахован. Осмотр также снимает видеокамера. В случае повреждения, пишется Притензионный акт (Акт на компенсацию) и деньги возвращаются.
Также при отправке можно оператора попросить сфотографировать и прикрепить несколько фото к накладной в базе НП. Идут на это не все, так что найдите нужного вам оператора и вперёд.
Ложите лот, если он мелкий, в зиппакет. На мелкой бумажке ставите свою роспись и скотчем приклееваете бумагу (опечатываете) его от вскрытия. В описании к посылке оператор должен указать: Упаковку не открывать!.
И никто таким образом рвать и пачкать предмет не сможет. Возвращается со вскрытой упаковкой - компенсация ваша.
А оператор по каким признакам определил, что лента является антиквариатом?))))) На ленте год стоит что-ли?))) Вы написали письменный запрос на начальника отделения о причине отказа пересылки ленточки?
И что вообще в понятиях НП антиквариат? Вам показали определение слова "Антиквариат" в документах, которые находятся в "Куточкє покупця"?
Среди запрещенных веществ антиквариата тут не нашел.
Згідно цих Правил: VI.; п.7.1.-7.4. однозначно шановна Продавець, ураховуючи її рейтинг, повинна відправити лот накладеним платежем у розмірі 100% від вартості лота. Крапка.
Згідно пункту 7.5. у разі небажання дотримуватися вказаних пунктів VI.7.2 - VI.7.4 (щодо оплати) Правил Віоліті користувачу покарання у вигляді бану до 30 днів. Крапка.
Таким чином, згідно Правил користувачів Віоліті шановна продавець pallada, яка відмовлялася виконувати вимоги і вимагала передплату, а потім часткову передплату, мала зазнати бану, про що їй і вказав Модератор і перепитав, чи вона впевнена у своєму рішенні. Що не так? У відповідь Модератору від Продавця полетіло і про те, що Покупець є його приятелем, про образи жінкам і т.і. - полетіли емоції.
З правилами розібралися.
Тепер дещо щодо емоцій.
Що я бачу в динаміці спілкування Продавець-Покупець по викладеним скринам:
1. На першому скрині - усе культурно: "З повагою" - "С уважением". Звертаю увагу - Покупець задав питання, чи відправить Продавець лот післяплатою. Саме запитання. Продавець не погоджується і дійсно, має право, ураховуючи, що Покупець, не зважаючи на дуже високий рейтинг, є неверифікованим. Тоді Покупець пише, щоб слали накладним. Усе.
Хтось бачить на 1-му скрині з боку Покупця якусь неповагу загалом і "гендерну" зокрема? Такого немає.
2. На другому скрині - Продавець уперше згадує про "вимогу післяоплати" Покупцем (ще раз звертаю увагу - такої вимоги не було, було запитання) і каже, що не буде висилати накладним, якщо не буде передплати половини.
Покупець запрошує Модератора. Може тут на цьому скрині хтось бачить хамське спілкування з боку Покупця? Такого немає.
3. На третьому скрині - ніяких образ з боку Покупця немає, але знову є від Продавця про часткову передплату, про "позбиткуватися над жінкою і самозатвердитися".
І от далі пішли вже емоції і з боку Покупця та з боку Продавця, та ще й з боку Продавця до Модератора.
Що недоречно зробив Покупець, так дійсно те, що не зупинився викликом Модератора - на тому все б і закінчилося, а втягнувся в емоційну дискусію. Думаю, що серед тих 771 відгуків, які я бачу на скрині в Покупця, точно було декілька сотень жінок. І ніхто з них не бачив якихось спроб їх принизити чи "позбиткуватися над жінкою і самозатвердитися", інакше у Продаця не було б такого рейтингу.
Виконуємо Правила, і поважаємо одне одного, і не дратуємося, не втрачаємо - і усе буде добре і Продавцям і Покупцям.
З повагою до всіх.
Чи давно правила читали? )))
ПРОДАВЕЦЬ у лоті написав: ПЕРЕДПЛАТА НА КАРТУ.
Не приймаєте умови-не стукаєте по лоту. Господі, це так важко???
Не выдумуйте своих правил и читайте правила аукциона, там все есть.
Монету на НП дуже просто підмінити, особливо коли оператор не дивиться або лояльний до Вас, бо Ви постійний клієнт. Мені, наприклад, пошту віддають на НП, щойно я переступ поріг і без черги. Так шо правила правилами, але бувають виключення. Не згоден-не роби ставку
По-друге - на оце "не подобається, що написав продавець, не клацайте ставку" можна у такому ж стилі відповісти - не подобаються Правила, не виставляйте лот на продаж, або шукайте ті майданчики, які підходять під власні правила. І тоді не буде проблем, коли хтось з Покупців буде йти по правилам. Це ж не тільки даний випадок. Наприклад, пишу культурно Продавцю, що виставлений ним лот є копією, фейком, пишу для нього, для його розуміння і реагування, не модератору. Продавець не заперечує сам факт неоригінальності, але відповідає: "так не подобається, не робіть ставку". Також достатньо культурно, але невірно по суті - ні, це, ви, шановний Продавець, повинен згідно чітко прописаному у правилах, виставити такий лот виключно в розділі "Копії" та ще й у назві лоту та його описі чітко вказати "Копія". Пора вчитися жити по законам, по Правилам. Бо всі за порядок, але тільки доки не торкнеться особистих інтересів. З повагою до всіх.
По-друге, чому покупець з рейтингом 100+ вирішив, шо він кращий за продавця з рейтингом 5+? Я думаю, що Вам відомо як важко заробити тут рейтинг навіть 1 (одну цілу). Так шо тут ні Вашим , ні нашим. Боїшся, шо наібунькають-проходь повз і годі, чого ти ставиш ставку? Руки чешуться чи шо?
Но вот одно не могу понять, зачем нужен покупателю кусок ленты? Да еще за такие деньги?
P.S. Насчёт "не могу понять, зачем нужен покупателю кусок ленты" - так каждому своё, у каждого свои сферы интереса.))
В Вашем лоте не было условия: Особиста зустріч, поэтому только наложка.
Все остальное демагогия.
1. З точки зору Продавця:
Продаючи щось на Віоліті, ви завжди повинні пам'ятати, що є правила Віоліті, на які можуть тиснути деякі покупці з різних причин. І модератор буде підтримувати саме правила.
Тому ви повинні бути готовими відправити лот наложкою, якщо покупець не згодиться на передплату. Я зазвичай не пишу, що відправлю тільки передплатою - просто пропоную оплатити одразу, і якщо цей спосіб не підходить покупцю, ОДРАЗУ ж пропоную наложку з попередньою оплатою доставки - щоб якщо у покупця виникнуть проблеми, я був не в мінусі. Вважаю це справедливим з урахуванням правил Віоліті.
І так, я пам'ятаю, що покупець може не згодитися навіть на оплату доставки, ну що ж, я просто приймаю всі ризики на себе, бо правила такі. Не знаю, що роблять продавці дорогих речей, коли ім викручують руки покупці "з наложкою", але на не дуже дорогі речі ризик, мабуть, прийнятний.
2. З точки зору Покупця, який витребовує наложку, навіть коли в лоті написано, що відправка тільки пясля передоплати - формально він правий, але ділова етика каже, що це не дуже гідно. Єдине виключення - коли покупец не помітив, що лот тільки з передоплатою, і сказав про це продавцю, мовляв, ВИБАЧТЕ, давайте знайдемо КОМПРОМІС. Тоді це конструктивна розмова та майже завжди успішна угода. А коли хтось нехтує інтересами контрагента, тоді все не дуже гарно.
3. З точку зору адміністрації - звичайно, робота модератора жахлива, здається, там не людина, а робот, що кидає куски правил, і йому НЕЦІКАВО, щоб угода стала УСПІШНОЮ. Чому нецікаво - незрозуміло, бо якщо продавець та покупець не дійдуть згоди, то Віоліті може втратити продавця, якому стане нецікаво торгувати з мінусовим рейтингом, та отримає двох незадоволених користувачів. Модератор ПОВИНЕН прикласти МАКСИМУМ зусиль, щоб все вийшло, але цього не відбувається.
Про обов'язкову наложку - по-перше, має сенс прибрати можливість її відключення, якшо вже правилами сказано, що вона обов'язкова, нехай будет завжди включена. Ну якщо вже прозоро працювати.
А по-друге, є сенс зробити якісь настанови продавцям, як себе правильно вберегти від недобросовісних покупців - як правильно оформлювати цінні відправлення у поштових операторів, як страхувати і таке інше, тобто створювати культуру продажів.
Дякую за увагу та бажаю всім вдалих угод.
"Покупець, незалежно від рейтингу покупця – зобов'язаний оплатити лот по верифікованим реквізитам верифікованому продавцеві, що має діловий рейтинг продавця вище 20 і не має трьох негативних відгуків в профілі Користувача – згідно умов, зазначених Продавцем в графі "Оплата"."
( тогда я пас)
Звичайно, якщо Ви апріорі вважаєте правила "ідіотськими" - мабуть можна не читати, бо це ні до чого не призведе.
На цьому закінчую дискусію, бо вона починає йти по колу. З повагою.
Не форум, а демагогия.
Зачем правила, если их не читают, а потом такие темы ни о чем.
Р.s. посмотрел лоты ГАЙДАМАКЬ, там почти везде: Личная встреча (т.е. Всё чётко по правилам п.I.7.2) Вот это поворот)))
Було досить неприємно, але зараз не про це. Той, Хто писав ті Правила не дуже розуміється на тому, що відбувається...
На мою думку треба враховувати не тльки цифри ф репутації, а і стаж ТС на форумі, бо якщо продати за два-три місяці 10000 лотів по 200грн, то плюси будуть норм, але від цього нічог не зміниться, а от ящо ці плюси зароблялись без косяків десятиліттями, то на мою особисту думку, тут уже справа має бути зовсім іншою....
От і Все
1. Ви можете звернутися до модераторів в чаті угоди і згідно Правил представник Адміністрації має право встановити часткову попередню оплату , що врахує ризики необґрунтованої відмови і витрати на доставку.
2. В разі неодержання через необ'єктивні причини лота, відправленого Покупцеві накладеним платежем згідно з Правилами Violity Ви можете просити про компенсації на бонусний рахунок таких витрат, без врахування вартості пакування чи плати за зберігання Вхід
Тепер друге - навіщо мені на бонусний рахунок відшкодування, коли я заплачу живі гроші за чиїсь косяки?
Я не так багато продаю, щоб мені 150+ класти на бонусний, краще дітям по шоколадці сьогодня куплю чим заморожу на пів року ці гроші...
Я дуже давно не приймав участі у диспутах, але Вас я пам"ятаю досить здавна і по інших Площадках Ви завжди щось комусь пробуєте довести, хоча доводити нічого не треба, всей так очевидно.. Те, о Ваща натура потребує постійного конфлікту і доказів - я думаю, вже зрозуміло дуже багато людей, тому прошу Вас утриматись від подальших коментарів моїх постів..
ДУЖЕ ПРОШУ,,,,
Тема не мною створювалась і не Вами, тому мова тут де що по інше.. Я всього навсього написав про недоліки Правил Віоліті, які відчув, аналогічно автору цієї теми на собі, і тут почався wadik.... Ви пишіть... пишіть... рано чи пізно допишитесь...
Мені шкода, людину, яка за когось вибачалась і розгрібала те лайно, що створилсь, але зараз тут так.. Нічого не поробиш
Кожен Користувач має право на свою думку, і якщо вона відрізняється від Вашої, то ставтесь до неї все рівно з повагою...
Підсумовую, виставляючи лот на продаж, Ви погоджуєтесь зараз на відправлення лотів накладеним платежем, окрім коли передбачено лише особисту зустріч.
Кожне звернення наші модератори з конфліктів залюбки розглянуть шодо умов дотримання Правил, їх ціль не забанити профіль, а допомогти знайти компроміс.
Всім вдалих угод!