Тут продати не вдасться - аук блокує фуфло, ваш виріб фуфло на 128%. Хоча десь у розділі виробів зі срібла можна виставити, але без зазначення "84проби срібла", "хлєбніков" та "росімперія"
З вами все ясно, справжній оцінщик антікваріата,що 🐸 давить що заблокував ставки нульовиків,та таких експертів як ви, так мене і тут розвеселити, Дякую за коментар, без вас я б і не розібрався!))
З вами все ясно, справжній оцінщик антікваріата,що 🐸 давить що заблокував ставки нульовиків,та таких експертів як ви, так мене і тут розвеселити, Дякую за коментар, без вас я б і не розібрався!))
Пройдіть переатистацію антикваріату,у вас немає ні єдиної згоди,а ви такі виводи робити!! Чи ви з антиЛавкою родичі,чи 🐸 також давить,що не змогли видурити за дарма?!) Зрівняти рейтинг Поважного покупця та ваші,і всім стане зрозуміло,хто що з себе представляє!...
Пройдіть переатистацію антикваріату,у вас немає ні єдиної згоди,а ви такі виводи робити!!
Чи ви з антиЛавкою родичі,чи 🐸 також давить,що не змогли видурити за дарма?!)
Зрівняти рейтинг Поважного покупця та ваші,і всім стане зрозуміло,хто що з себе представляє!...
Насмішив😄😄😄, рейтинг, коли мені треба, то мені і куплять і продадуть, і при тому не фуфло. 😎
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.
Немає підключення до Інтернету. Перевірте з'єднання та натисніть "Повторити".
Хоча десь у розділі виробів зі срібла можна виставити, але без зазначення "84проби срібла", "хлєбніков" та "росімперія"
Чи ви з антиЛавкою родичі,чи 🐸 також давить,що не змогли видурити за дарма?!)
Зрівняти рейтинг Поважного покупця та ваші,і всім стане зрозуміло,хто що з себе представляє!...