milion55
milion55
19 березня 2024, 09:39

бутылочка с под духов

бутылочка с под духов
доброго дня уважаемые эксперты и колекционеры  пару лет назад нашол на копе такую бутылочку с виду старая но я в этом не специалист хотелось бы выслушать мнение специалистов по периуду ну и по цене хочу выставить на торги заранее спасибо

Повідомлення
6
Відповіді: 0
vkf772359
25.03.2024
Гарна.  Я не збираю, але працював у хімічному інституті і маю любов до красивих пляшечок.  Ваша однозначно дореволюційного часу.  У мене був приятель, розкопував, шукав монети та пляшечки.  Дам вам посилання на лот на нашому ауку - трошки схожа пляшка , - там людина просила 100 грн  І там весь розділ з пляшечками - подивіться що і як. Бутилочка
16.01, 15:22
Техника "деколь"Чехия славилась не только изготовлением шикарной бижутерии. В ней были стеклодувные мастерские, которые выпускали потрясающие по своей красоте предметы. В том числе и флаконы для духов.Особенность этого декора заключается в том, что рисунок с бумаги переносят на стеклянную основу. После чего обжигают при высоких температурах, чтобы закрепить узор Девушки Оч!Любят украшать свои парфюмерные столики , а так же изделия могут стать коллекционным материалом, или использоваться по своему прямому предназначению – хранению духов. Цены на них не маленькие, в зависимости от сложности работы.
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.