Kabachok
Kabachok
22 березня 2024, 19:34

Що за меч.

Що за меч.

Доброго вечора спільното, багато років ходив з мд, але нажаль так сталося що останнім часом не мав змоги цим займатись, але вчора мені вискочила така знахідка, та ще й без шукача, корчував деревину і під корнем знайшов ось таку річ, вважаю що це поклик пращурів)) Прошу вашої допомоги у визначення періода існування даного предмета. Буду вдячний за ваші відповіді.

Повідомлення
13
Відповіді: 0
Відповіді: 1
22.03.2024АвторВідповідь Олег 71
Мені здається що в розділ визначення предметів вам лізти не потрібно. Вище зазнчений пост був про розмір, так от я декілька акінаків знаходив в розмірі 32 см, і повірте я знаю як виглядають акінаки за свої 12 років пошуку.
24.03.2024
ІМХО кинджал ЧК, у них були клинки з закругленим вістрям. На кинджалі залишився слід від бутеролі та гарди. З повагою.
Змінено автором 24.03.2024
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.