Димон7H
Димон7H
31 березня 2024, 18:01

20 марок 1928г-золото,Гинденбург-определение

20 марок 1928г-золото,Гинденбург-определение

Всем привет.Ребята,подскажите сколько должен быть вес монеты?И может кто нибудь ссылку нормальную дать на каталог-каков  тираж был?? Какой вес должен быть? Здесь указано-
https://uk.ucoin.net/coin/germany-20-reichsmark-1928/?tid=104734  вес 7.02грамм.Но нет фото,нет указания тиража.По факту,монета,если хозяин ничего не путает,говорит 6.56грамм. Проходы на Виолити были?? Тыкните плиз.Подскажите,кто в теме.Спасибо.

Повідомлення
27
Відповіді: 0
31.03.2024Автор
Доброго!Так,а где указано??Я ж и интересуюсь у спецов,вес какой должен быть,были ли проходы,как часто??В единственном каталоге что нашел,без фото самой монеты указан вес 7.02...А в этой что представил,вроде как 6.56грамм,если хозяин монеты ничего не путает..Это я так понимаю и не монета,а какой то пробник-жетон Веймарской республики..ХЗ
Відповіді: 1
31.03.2024Автор
По поводу клейма,понятия не имею.Людина кинула мені тільки ці фото.А чого ж  тоді  у каталозі неправильну вагу вказали тут- https://uk.ucoin.net/coin/germany-20-reichsmark-1928/?tid=104734 

А який в неї тираж був,не підкажите??Чи це невідомо??Якась монета-недомонета
31.03.2024Відповідь Димон7H
Вам же написали - це не монета. Якщо б Ви були уважними, то на Ucoin  вказано, що це токен-пробник. Їх не було в масовому випусці. Можливо, всього декілька штук.
А тепер подумайте самі, яким чином ПРОБНИК з мінімізерного тиражу міг опинитися у хазяїна? Не здається дивним?  Ось тому на Віоліті ніколи і НЕ БУЛО проходів цієї диво-"монети".
Змінено автором 31.03.2024
Відповіді: 2
Відповіді: 2
31.03.2024Автор
Дякую..А конкретно друзья,что должно там быть выбито?? Сегодня час шарился-гуглился,но кроме тех двух ссылок что привел,ничего не нашел...Вы я так понимаю,оба этот жетон видели таки :-)  И если копия,они как правило из золота чеканились что и оригинал,чи вообще фуфло якесь латунне?
31.03.2024Відповідь Димон7H
Може бути і позолочене. 
Обмінний курс залишався незмінним і відповідав 0,358425 г чистого золота за одну марку. За допомогою калькулятора Ви точно зможете встановити вагу цього предмета з точністю до міліграма. І, як бачите, вага суттєво відрізняється, що вказує на останню фразу Вашого речення. А для пунктуальних німців, та ще й при виробництві пробників, втрата ваги - то вже катастрофа )))
31.03.2024Автор
Спасибо за развернутый ответ..А как с помощью калькулятора установить вес данного предмета ?? 0,358425  х 20= 7.1665   Так что ли??  Ucoin утверждает 7.02..  Пан Yarda каже 6.5 грамм.. Я вообще потерялся :-)  Задал вопрос по поводу клейма..Жду что ответит..Дякую
31.03.2024Автор
Друзья,всем спасибо за помощь и интерес к жетону.Прислали фото-креплю.Сейчас вечер,как получилось сделать фото гурта-так получилось...Похоже на норму??
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.