olirka
olirka
6 квітня 2024, 22:26

Відповідальність форуму

Відповідальність форуму

Шановне панство. С часу створення теми стосовно продажу підробок в нашому вузькому сегменті пройшов деякий час. Підробки досить весело продаються, незважаючи ні на що. Тому я особисто зробила висновок,  що ,мабуть,  прийшов час видалити тему про підробки.  Ті, хто має розум, знання та наміри отримати знання і так зможуть зробити вибір. Інші-це їх особистий вибір. Ну, а віоліті має можливість утримувати експертів,  які будуть вирішувати спірні питання .Всім гарного і,насамперед , спокійного вечора. 

Повідомлення
7
Відповіді: 0
07.04.2024Автор
Тут навіть не це. Є якась міфічна каста експертів форуму, які не виконують  свої, я впевнена  , не безкоштовні функції. А такі корисні ідіоти як свідомі форумчани,  я також в їх числі, просто завзято безкоштовно виконують цю функцію.
07.04.2024
Успокойтесь - как и все остальные корисні ідіоти ...помогает - проверено
На икспертах...- 
Поможет и вам....
Называется не порцеляна - а граненка...
...оценена давно уже...
Успехов...
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.