kamish
kamish
13 квітня 2024, 16:26

Є ВеЛиКа КОЛЕКЦІйна цінність у моїй КОЛЕКЦІЇ Вінілових Платівок, і це насправді

Є ВеЛиКа КОЛЕКЦІйна цінність у моїй КОЛЕКЦІЇ Вінілових Платівок, і це насправді
Тема закрита
Маю величезну колекцію цих витворів радянського, а може не тільки мистецтва, і тому пропоную не робити аукціонів, а спробувати у знайомих з Гугла спитати чому зараз не можна буде робити так як хочеться? Бо ці платівки - мають величезну колекційну цінність, а я її зараз легко можу підвищити! Як? А дивіться: ціна усієї колекції буде рахуватися у доларах, тому я писатиму словами - two hundreds thousand. Кому цікаво - може мене знайти не забороняється йому. Словом "цікаво" розуміється готовий купити.

Повідомлення
22
13.04.2024
Видалено автором
Відповіді: 0
13.04.2024
Видалено автором
13.04.2024
Щоб підвищити цінність потрібно зменшити кількість у вільному продажу. Ви можете підвищити ( як писали) знищивши все, що на фото, без варіантів.
13.04.2024Відповідь КАПІТАН ZELENY
Всякий человек, превосходящий других по интеллекту и нравственным качествам, помимо своей воли или желания отвечает за других.
14.04.2024Відповідь wadik
Повторяетесь. Всяких бесполезных цитат вполне достаточно чтобы не повторяться.
Это не всякие цитаты ) Эти слова принадлежат автору!) 
 Жюль Габриэль Верн / французский географ и писатель 1828–1905
Відповіді: 1
Відповіді: 2
14.04.2024
Это очень ценные пластинки... Но, не в этом времени и не в этой вселенной. Где-нибудь далеко, возможно, в звёздной системе Альфа Центавры или в скоплении Плеяд, наверняка существует условно обитаемая планета, где эти пластинки можно будет определить словами "two hundreds thousand". У нас же другая реальность. Даже учитывая всё безумие нашей повседневности, данная тема лишь подчёркивает как же нам всем снесло чердак... Я не исключение, ибо, в нормальном состоянии сознания, я бы ничего не писал в подобной теме...
15.04.2024Відповідь sn797
Это очень ценные пластинки... Но, не в этом времени и не в этой вселенной. Где-нибудь далеко, возможно, в звёздной системе Альфа Центавры или в скоплении Плеяд, наверняка существует условно обитаемая планета, где эти пластинки можно будет определить словами "two hundreds thousand". У нас же другая реальность. Даже учитывая всё безумие нашей повседневности, данная тема лишь подчёркивает как же нам всем снесло чердак... Я не исключение, ибо, в нормальном состоянии сознания, я бы ничего не писал в подобной теме...
У москаликів дах нікили не бува на місці.
Тема закрита
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.