Повідомлення
5
Відповіді: 0
14.04.2024
До мене ніяких вопросів не було про пусту бутилку - в якому сенсі ПУСТУЮ бутьілку? Відно же вам що я в неї налив мочу замість винопромторга чи булгарів? Чи не видно ЖОВТЕНЬКЕ бренді?
14.04.2024
Ні, ви що? Ви не знаєте як я можу бути сердитим? Моє БРЕНДІ ще ніхто так не ОБРАЗИВ ні разу з після того, як його назвали СВИСТОПОЙЛОМ чи МОРОХУЕМ 😲
14.04.2024
А теперь, после объявления того, что я называю  ВОЙНОЙ, я заявляю - я коллекционер от БОГА, поэтому коллекционирую - ГОВНО И ТОЛЬКО ЕГО ПРОДАЮ, поэтому КТО ХОЧЕТ КУПИТЬ ГОВНА НА ЛОПАТЕ, ТО ЛОПАТУ К ЮЮ Згерському - он по лопатам и веникам больше намного понимал, пока не поехпал по дурдому к кому не подойдешь - все в дурдоме играются в СПЕЦСЛУЖБЫ и они не за меня играются, а за ТЕБЯ, СВИСТОПОЙ! Беги, МУДАК, иначе бутылка не окажется там, где может вместо нее оказаться ЧЕРЕНОК ОТ ЛОПАТЫ!
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.