sneghok97
sneghok97
18 квітня 2024, 17:11

Монета 1 копійка 1972р. з нетиповим? аверсом на визначення.

Монета 1 копійка 1972р. з нетиповим? аверсом на визначення.
Доброго дня. Будь ласка, допоможіть розібратися щодо типу монети (додаю фото монети до чищення та після нього). У відео, посилання на яке а додаю
?si=CReiQBq_71BgYztk блогер-нумізмат стверджував, що монета 1 коп.72-го року не має різновидів!!! Однак, у моєї монети я виявив відмінність у розташуванні герба. В усіх екземплярів 1 копійки 1972року, які я бачив в інтернеті, зірка у гербі знаходиться високо під самим кантом. У моєї ж монети вона знаходиться нижче. Відстань від верхнього краю зірки до верхнього краю монети, де він межує з гуртом, у моєї монети майже удвічі більше ніж у інших екземплярів такої ж монети (фото з інтернету - в додатку). Якщо у даної монети є лише один тип, то чому моя монета відрізняється від інших?  Дякую.

Повідомлення
4
Відповіді: 0
Відповіді: 1
15.07, 18:47
Не знав, що таке ще хтось чистить... Це ви її зробили рожевою? А для чого?... Як варіант заміряйте штангенциркулем сам герб і порівняйте з іншою монетою...
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.